QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 03, 11:59)
monica, o kiek tada lasiuku det i molio kauke vienam kartui?as apie ea
o glicerinai ir i molio kauke det galima?
as dukrai naudot veidukui norejau...bet gal tiktu koks aliejukas vietoj sviestmedzio?turiu jojobos, pasifloru, ersketroziu...
o glicerinai ir i molio kauke det galima?
as dukrai naudot veidukui norejau...bet gal tiktu koks aliejukas vietoj sviestmedzio?turiu jojobos, pasifloru, ersketroziu...
priklausomai kokio ea. Šiaip nepadaugink, 1-2 l max.
Aš tais siūlyčiau sumaišyti sviestm pvz su jojoba. Ir vaikui ir sau gerai būtų teptis.
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 01 03, 12:30)
Tai gal bandysiu vietoj citrinzoles levanda viena.
na,apie ea nudojimą atsakė. Šiaip nuo pienligės soda yra l. gerai. Tai galima pasidaryti tieisog vonelę (dubenį), sodoje išmaišyti kelis lašus ea tada sumaišyti su vandeniu ir pasėdėti. Levanda man neatrodo l. efektyvi, kokį 1 l. citrinžolės galima būtų pridėti. Bus per stipru-daugiau vandens ipilsit. Po to galima pasitepti aliejumi+ ea. Visgi arbatmedis praverstų šiai ligai, daug kam jis efektyvus.
Papildyta:
QUOTE(Nirida @ 2010 01 03, 11:13)
Gaminant sviesta, kazkaip neuzfiksavau, kaip ilgai jis gali stoveti ir nesugesti, nes konservantu as nedejau, ar juos reik deti tik i krema gaminant su skysciais pvz.: hidrolatais?
O norejau paklausti i lupu balzama kam reik det biciu vaska?
O norejau paklausti i lupu balzama kam reik det biciu vaska?
ilgai stovės, ne trumpaiu nei kuris nors aliejus-apie metus. taip, konservantai reikalingi kremą gaminant su skysciais
Bičių vaškas atlieka ir apsauginę funkciją (sudaro plėvelę) ir dar pakietina balzamą, kaip pirktinis gaunasi. man be bičių vaško l per lengvas balzamas lūpoms būtų.