Ramintėle, į šaknis geriau viską masažuoti, bet tokį kokteilį galima tik ant pačių plaukų naudoti, tie visi papildai daugiau plaukams, o ne šaknims skirti. Rozm hidr. tiesiog 1 veidui tinkamas, jei nori gali aloe trup. pridėti, glicerino (jei norisi daugiau drėgmės). Apie rozm h.:
Ramina sudirgusią odą, padeda esant spuogams, sužeidimams, šiurkščiai odai.
Jį garinant ar dedant karštus kompresus valomos poros, oda yra tonizuojama ir atgaivinama. Tinka valyti visų tipų odą .
Jei tavo odai patinka, tai naudok, 1 mergina Nat. kosm. temoj juo džiaugėsi.
Jau išbandžiau kai kuriuos naujus produktus, tai skubu pasakoti apie naudojimą.
Perlamutro miltelius sumaišiau su aliejumi ir dariausi veido kaukę. Tai kaip supratot, ne tik į skystį, bet ir į aliejų juos galima dėti. Man priminė kreidą
, nes aliejus tapo toks balsvas. Aš kaukės neploviau, o tik nuvaliau, tai jaučiasi toks matiškumas, standumas odos nuo perlamutro.
Gatavame naminiame kreme jie irgi puikiai išsimaišė, konsistencija nepasikeitė, tai galima drąsiai dėti į visus gaminamus produktus
Muilo rieš. miltelius naudojau pylingui. Nustebino kvapas, kažkoks vaisinis
. Milteliai pakankamai smulkūs, švelnūs tai ir smakrą pasipylingavau. Reiks dar pabandyti virti.
Papainas irgi išsimaišė gatavame kreme. tai jį naudojant po depiliacijos, galima tieisog įmaišyti į turimą kūno pienelį ar pvz aloe gelį. Tik kvapas keistas, kažkokius tarsi degėsius primena
Kai pabandysiu po depiliac., daugaiu parašsyiu, aš kol kas patepiau nuskustas kojas, bet nemanau, kad po skutimo jis būtų efektyvus, nes gi nepasiekia plauko folikulo.
Levandų milt. skaniai kvepia, kaip ea+žolinis prieskonis. Į raminančią kaukę reiks įsidėti, kai darysiu.
Neemo milt. kvapas savotiškas, bet kol kas neatrodo erzinantis. Reiks kuo greičiau išbandyti kaukėje, ir pažiūrėti, ar nelieka po to kvapo ant veido.