Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 31, 13:42)
turiu klausima apie sviestmedi blush2.gif  jis rankose tirpsta?juo galima gryna tept ******, rankas, vaikuciu veidukus ziema?

patogiau naudoti jį išsukus, galim avos vos kito skysto aliejaus įdėti, bet galima ir gryną rankose pašildžuius, suminkštisnus tepti. Aš savo vaikams taip tepu

Rasucci, pelargonija net ir nuo pleiskanų padeda, sebumą reguliuoja, manau tikrai tinkama ir plaukų kaukėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 31, 15:07)
patogiau naudoti jį išsukus, galim avos vos kito skysto aliejaus įdėti, bet galima ir gryną rankose pašildžuius, suminkštisnus tepti. Aš savo vaikams taip tepu

Rasucci, pelargonija net ir nuo pleiskanų padeda, sebumą reguliuoja, manau tikrai tinkama ir plaukų kaukėms smile.gif

Puiku, o kiek lasiuku i veido kauke lasinti, kad nepadauginti?
Atsakyti

i 
Būtų labai malonu, kad nebūtų aptarinėjami parduotuvės reikalai šitoj temoj.
Receptais, patarimais, nuomonėm galite dalintis, bet aptarinėt parduotuvės reikalus kelkitės kitur. Kitaip ši tema virsta į reklaminę/komercinę. Tokios temos yra apmokestinamos, parduotuvės savininkė skaitosi kaip ir tarpininkė.
Nei aš, nei kuri iš jūsų, manau, nenorėtų, kad taip atsitiktų, todėl elkimės atitinkamai.

Atsakyti
Pasigaminau lūpų balzamą su čampakų vašku, laukiu kol sustings, kad galėčiau išbandyt ax.gif Bet kvapas dieviškas, Indiją primena. Gaila, kad laiko neturėjau, būčiau visus išuosčius.

Gražių ir prasmingų ateinančių metų visoms. Linkiu daugiau atradimų, patirties ir išminties wub.gif
Atsakyti
[SIZE=7]
QUOTE(Rasucci @ 2009 12 31, 14:14)
Puiku, o kiek lasiuku i veido kauke lasinti, kad nepadauginti?

1 kartui 2-5 lašų sočiai smile.gif

QUOTE(Versmė @ 2009 12 31, 17:21)
Pasigaminau lūpų balzamą su čampakų vašku, laukiu kol sustings, kad galėčiau išbandyt ax.gif Bet kvapas dieviškas, Indiją primena. Gaila, kad laiko neturėjau, būčiau visus išuosčius.

Gražių ir prasmingų ateinančių metų visoms. Linkiu daugiau atradimų, patirties ir išminties  wub.gif

Parašyk, ar atvėsus normaliai jausis kvapas. Dėjai ir čampakų ir bičių vaško ar tik čampakų?

Ir aš prisijungiu prie linkėjimų. Būkit gražios ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 31 gruodžio 2009 - 17:53
Aš norėjau pasiteirauti, ar būna EA, koks fitolis, ar hidrolatas iš alyvų (lilac)?? ax.gif Na man jų kvapas toks malonus, nostalgija kvepia, tai ir norėtusi tokį įsigyti, bet nelabai randu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 31, 17:48)
Parašyk, ar atvėsus normaliai jausis kvapas. Dėjai ir čampakų ir bičių vaško ar tik čampakų?

Dėjau bičių vašką ir čampakas, bet jų daug mažiau, nusidažė švelniai oranžine spalva, o kvapas gana silpnai jaučiasi, nebent užsitepus lūpas pakelti prie pat nosies. Užtat koks poveikis lūpoms bigsmile.gif Savaitgalį vėl darysiu, šįkart bandysiu tik su čampakom, žiūrėsiu kas gausis.

Gal gali primint kaip vadinosi tas eterinis aliejus, kur stipresnis nei arbatmedis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versmė: 01 sausio 2010 - 17:11
QUOTE(Versmė @ 2010 01 01, 17:09)
Savaitgalį vėl darysiu, šįkart bandysiu tik su čampakom, žiūrėsiu kas gausis.
Gal gali primint kaip vadinosi tas eterinis aliejus, kur stipresnis nei arbatmedis?  4u.gif

tai parašyk, kas gausis bigsmile.gif .
tas ea-manuka.
Papildyta:
QUOTE(braskel @ 2010 01 01, 16:14)
Aš norėjau pasiteirauti, ar būna EA, koks fitolis, ar hidrolatas iš alyvų (lilac)??  ax.gif Na man jų kvapas toks malonus, nostalgija kvepia, tai ir norėtusi tokį įsigyti, bet nelabai randu  unsure.gif

Žinau, kur įsigyti baltosios lelijos fitolį, aprašyta, kad jis turi lelijai būdingą kvapą.. Bet eterinio schmoll.gif Lelijos a la eteriniai dažniausiai būna nenatūralūs, o kažkokie parfumeriniai dariniai. Nors lyg tai ir yra lelijos ea, bet nemačiau pirkti.
Atsakyti
Su Naujaisiais!!!
as labai ieskau manuka ea, bet nematau niekur pirkti..sad.gif prisiskaiciau apie ji tiek geru dalyku, o nerandu..
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 01 02, 00:06)
Su Naujaisiais!!!
as labai ieskau manuka ea, bet nematau niekur pirkti..sad.gif prisiskaiciau apie ji tiek geru dalyku, o nerandu..

Aš pirkau pas Moniką, parašyk jai AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Su naujaisiais mielosios 4u.gif
Monicute norejau pasiklausti susimaisiau aloe+b5+kvieciu proteinai+rosmarino bei apelsino ea... ar reikia tokiu misiniuku tik issipurksti plaukus ir saknis ar ir imsazuoti i saknis? blush2.gif
o klausyk kokiai odai rosmarinu hidrolatas tinkamas? pabandziau juo veida tai gan patiko? kuo dar butu galima ji pagerinti veidui naudoti? aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 02 sausio 2010 - 12:05
Ramintėle, į šaknis geriau viską masažuoti, bet tokį kokteilį galima tik ant pačių plaukų naudoti, tie visi papildai daugiau plaukams, o ne šaknims skirti. Rozm hidr. tiesiog 1 veidui tinkamas, jei nori gali aloe trup. pridėti, glicerino (jei norisi daugiau drėgmės). Apie rozm h.:
Ramina sudirgusią odą, padeda esant spuogams, sužeidimams, šiurkščiai odai.
Jį garinant ar dedant karštus kompresus valomos poros, oda yra tonizuojama ir atgaivinama. Tinka valyti visų tipų odą .

Jei tavo odai patinka, tai naudok, 1 mergina Nat. kosm. temoj juo džiaugėsi.

Jau išbandžiau kai kuriuos naujus produktus, tai skubu pasakoti apie naudojimą.
Perlamutro miltelius sumaišiau su aliejumi ir dariausi veido kaukę. Tai kaip supratot, ne tik į skystį, bet ir į aliejų juos galima dėti. Man priminė kreidą biggrin.gif , nes aliejus tapo toks balsvas. Aš kaukės neploviau, o tik nuvaliau, tai jaučiasi toks matiškumas, standumas odos nuo perlamutro.
Gatavame naminiame kreme jie irgi puikiai išsimaišė, konsistencija nepasikeitė, tai galima drąsiai dėti į visus gaminamus produktus bigsmile.gif
Muilo rieš. miltelius naudojau pylingui. Nustebino kvapas, kažkoks vaisinis ax.gif . Milteliai pakankamai smulkūs, švelnūs tai ir smakrą pasipylingavau. Reiks dar pabandyti virti.
Papainas irgi išsimaišė gatavame kreme. tai jį naudojant po depiliacijos, galima tieisog įmaišyti į turimą kūno pienelį ar pvz aloe gelį. Tik kvapas keistas, kažkokius tarsi degėsius primena g.gif Kai pabandysiu po depiliac., daugaiu parašsyiu, aš kol kas patepiau nuskustas kojas, bet nemanau, kad po skutimo jis būtų efektyvus, nes gi nepasiekia plauko folikulo.
Levandų milt. skaniai kvepia, kaip ea+žolinis prieskonis. Į raminančią kaukę reiks įsidėti, kai darysiu.
Neemo milt. kvapas savotiškas, bet kol kas neatrodo erzinantis. Reiks kuo greičiau išbandyti kaukėje, ir pažiūrėti, ar nelieka po to kvapo ant veido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 02 sausio 2010 - 13:36