Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

jojoba turėtų atkeliauti per 10-14 d.
Kedras tokio medienos kvapo, nėra tokio mentoliškumo, kamforo nežinau kaip kitaip apibūdinti, kurį turi eukaliptas, švelnesnis kvapas.
O kokiu tikslu norėtumėt dėti spind. eukal. plaukams? na, manau pamašintų trup. riebalvimąsi, gaivumo galvos odai duotų, bet šiaip yra tinkamesnių ea. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 30 gruodžio 2009 - 22:05
QUOTE(katutis @ 2009 12 30, 16:30)
man ir tas pats  drinks_cheers.gif Ir abejoju, kad ką nors pakeisim, nes bent pas mane masės buvo tiek, kiek reikia vos vienam balzamui. Jis visas teliūskavosi dubenėlyje, kuriame ir kremą kartais maišau, o tai apimties prasme tikrai daugiau. Ir viskas ištirpę buvo kuo puikiausiai, bet absoliutas vistiek "sėdo" į dugną. Tikriausiai reikia su tuo susitaikyti ir viskas wink.gif

Supratau, vadinas viskas ok, nieko nepridirbau negero thumbup.gif

Norejau paklausti, ar Jums cinamono ea garinamas vienas kvepia? Mes su MB pagarinom biski per Kaledas, tai abu nusprendem kad neeee, kvapelis ne koks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 12 31, 10:58)
Supratau, vadinas viskas ok, nieko nepridirbau negero  thumbup.gif

Norejau paklausti, ar Jums cinamono ea garinamas vienas kvepia? Mes su MB pagarinom biski per Kaledas, tai abu nusprendem kad neeee, kvapelis ne koks  schmoll.gif

Man cinamono ea nuostabus kvapas wub.gif galėčiau garinti ir garinti.. O ir MB labai patinka, toks žiemiškas, kalėdų kvapas.
Atsakyti
Sveikinu Monica atidarius savo parduotuvele. Ir toliau taip. Manau viskas klosis labai sekmingai, ir linkiu to! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 12 31, 10:58)

Norejau paklausti, ar Jums cinamono ea garinamas vienas kvepia? Mes su MB pagarinom biski per Kaledas, tai abu nusprendem kad neeee, kvapelis ne koks  schmoll.gif

O koks pas tave yra?Zieves ar lapu? g.gif

Kazkada esu turejusi lapu, man taip pat nelabai patiko. manau,kad is zieves isgautas aliejus, turetu buti skanesnis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 31, 12:37)

Kazkada esu turejusi lapu, man taip pat nelabai patiko. manau,kad is zieves isgautas aliejus, turetu buti skanesnis. biggrin.gif

Is lapu maniskis, tai viskas aisku kodel jo kvapas keistokas, bet is esmes ne tam pirkau, tai netragedija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 12 31, 12:52)
Is lapu maniskis, tai viskas aisku kodel jo kvapas keistokas, bet is esmes ne tam pirkau, tai netragedija 4u.gif

Pas mane irgi iš lapų, bet labai skaniai kvepia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 31, 11:37)

Aš parduodu tik lapų (beje ir KN), nes žievės yra l. stiprus, l. atsargiai su juo reikia elgtis, taip kad geriau nerizikuoti, nes kvapų mėgėjai dažnai linkę padauginti ea. Jei 1 cinam. kvapas nelb patinka, galima maišyti su apelsinų ea ar kitais citrusiniais. Aš dariau draugei masažinį aliejų, dėjau cinam, gvazdik, apelsinų, elemi (norėjau pačiulės, bet kol kas neturėjau), benzoino ir ylang (1-2 l.). toks prieskonių erotizuotas kvapas gavosi.

Nep, ačiū už linkėjimus 4u.gif

O aš su gerom naujienom. bigsmile.gif esu Suvos klientė (pakavimui iš jų perku tarą), tai man išdavė, kad apei sausio vidury jie turės st. indukų kremams 60 ml talpos, bei įv. spalvotų gražių indukų, mėlynų, kvadratinių ir pan. Kaina neturėtų būti l. aukšta.Tik deja dangteliai bus tik plastikiniai. Sakė, kad pagal pirkėjų užsakymus jie užsakinės iš savo tiekėjų. Tai jau užsakysiu iš jų, nereiks iš užsienio siųstis, kuo planavau po naujų užsiimti, ir visos turėsit galimybę savo kūrybos produktus gražiai įpakuoti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 31, 12:15)
apei sausio vidury jie turės st. indukų kremams 60 ml talpos, bei įv. spalvotų gražių indukų, mėlynų, kvadratinių ir pan. Kaina neturėtų būti l. aukšta.

kaip fainai, čia tai gera naujiena thumbup.gif Ir šiaip atskirti, kur ir kas bus lengviau, ir dovanoms gražu bigsmile.gif Tikiuosi, sudės jie į savo puslapį ir nuotraukas, arba tau reiks savo namuose vitriną padaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 12:47)
kaip fainai, čia tai gera naujiena  thumbup.gif Ir šiaip atskirti, kur ir kas bus lengviau, ir dovanoms gražu  bigsmile.gif Tikiuosi, sudės jie į savo puslapį ir nuotraukas, arba tau reiks savo namuose vitriną padaryti  biggrin.gif

Žadėjo sudėti nuotraukas bigsmile.gif
Atsakyti
turiu klausima apie sviestmedi blush2.gif jis rankose tirpsta?juo galima gryna tept ******, rankas, vaikuciu veidukus ziema?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 31, 13:06)
Pas mane irgi iš lapų, bet labai skaniai kvepia  mirksiukas.gif

As jau isitikinau, kad kvapas ypac ea, yra labai jau skonio reikalas, vieniems kvepia, o kitiems gali lb smirdeti smile.gif Jau ne karta isitikinau smile.gif

Dar klausima turiu, nusipirkau seniau is KN palergoniju ea, ir man asmeniskai kvapelis ne is mieliausiu, kazkaip pastebejau kad nelabai as ji naudoju (matyt del kvapo), galvoju kur cia sunaudojus ji, kad nestovetu dykas - gal i veido ar plauku kaukes det (noreciau naudot ten, kur jo naudojimas truktu trumpa laika, kaip kad kaueks laikymas rolleyes.gif )
Atsakyti