naujute, tikrai saunu kad cimbis zydes
QUOTE(Violeta* @ 2009 12 29, 14:29)
Pasirodau su gražialapėm:
Mažos, bet ilgai ieškotos: ludisija red velvet, ludisija discolor, macodes petola..Atskirai dar ludisija alba auginuos..Ieškau sveikos ludisijos green velvet.
Mažos, bet ilgai ieškotos: ludisija red velvet, ludisija discolor, macodes petola..Atskirai dar ludisija alba auginuos..Ieškau sveikos ludisijos green velvet.
graziai atrodo visos kartu turiu ir as ludisia red velvet, leidzia nauja auginuka. o macodes skaiciau, kad reikia i tamsiausia kambario vieta statyt pati jos noriu
Lietuva, grazus ziedeliai, tokiu dar nemacius
naujute o cimbo ziedynas naminis?
QUOTE(Kaštonė @ 2009 12 29, 16:51)
O dėl lempų, galima derint flora su dienos šviesos.
Lb domėjausi, tai skaičiau rusų forumuose, kad taip net ir geriau.
Pasitariau su savo inžinieriais, bandysiu po naujųjų įgyvendint savo sumanymą, na ne visai dar aišku dėl tvirtinimo, bet gal vidinė nuojauta pakuždės
Kaip laikosi visų vandutės?
Manosios kitus naujus lapelius auginasi, neatrodo, kad norėtų ilsėtis. Džiaugiuosi, kad gyvos, saulės spindulių juk tiek mažai..
Namie vienas phal. auginosi žiedus ir kažko pritrūko, jie pradėjo džiūti..
QUOTE(rosee @ 2009 12 30, 10:13)
Pasitariau su savo inžinieriais, bandysiu po naujųjų įgyvendint savo sumanymą, na ne visai dar aišku dėl tvirtinimo, bet gal vidinė nuojauta pakuždės
Manosios kitus naujus lapelius auginasi, neatrodo, kad norėtų ilsėtis. Džiaugiuosi, kad gyvos, saulės spindulių juk tiek mažai..
maniske toliau sakni sekmingai augina
O maniske sekmingai vegetuoja, nieko gero nei blogo nevyksta.
QUOTE(naujute @ 2009 12 29, 16:17)
na, ka, giriuosi
cia cimbo ziedynas, jau tikrai matosi kad ziedynas, tikiuosi prazys
cia cimbo ziedynas, jau tikrai matosi kad ziedynas, tikiuosi prazys
kaip saunuuu nekantriai lauksim ziedeliu
QUOTE(naujute @ 2009 12 29, 16:17)
cia naujasis pirkinys, niekaip tik spalvos nepagaunu naturalios, labai auksta gelyte, su daug neissikleidusiu pumpuriuku, tikiuosi dar ilgai dziugins, kvepia
grazuole ir kaledinis medis puikus
QUOTE(rosee @ 2009 12 30, 08:13)
as uzsimaniau vandos. isivaizduoju kaip graziai atrodytu ant palanges pastatyta toje vazoje reiks pasidomet prieziura. idomu kaip ten tos saknys nuogos, uztenka joms dregmes is aplinkos kiek gauna ar reik papildomai drekint tikriausiai apipurskiat vis saknis? ir brangus grozis
QUOTE(saidutea @ 2009 12 30, 13:24)
as uzsimaniau vandos. isivaizduoju kaip graziai atrodytu ant palanges pastatyta toje vazoje reiks pasidomet prieziura. idomu kaip ten tos saknys nuogos, uztenka joms dregmes is aplinkos kiek gauna ar reik papildomai drekint tikriausiai apipurskiat vis saknis? ir brangus grozis
Mano vanukes,dabar miega.Jokiu augimo pozymiu nematyti.Asmeniskai as,bandziau auginti viena vazoje,man nepatiko.Kiekviena karta,po saknu pamirkimo,buvo gaila ja ten grusti.Saknu ir lapu lauzymas.Maniskes,net lapai per tuos linkimus buvo pabale.Pakabinau,ant lango laisvai kabeti,sakyciau pradejo taisytis lapai.
QUOTE(Violeta* @ 2009 12 29, 15:29)
Pasirodau su gražialapėm:
Kaip man grazu kai visos kartu susodintos
Papildyta:
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 30, 13:37)
Mano vanukes,dabar miega.Jokiu augimo pozymiu nematyti.Asmeniskai as,bandziau auginti viena vazoje,man nepatiko.Kiekviena karta,po saknu pamirkimo,buvo gaila ja ten grusti.Saknu ir lapu lauzymas.Maniskes,net lapai per tuos linkimus buvo pabale.Pakabinau,ant lango laisvai kabeti,sakyciau pradejo taisytis lapai.
Mano vanda vazos virsuje pakabinta tai is vazos garuoja vandeniukas jai. O kad nesuzalot lapu, tai su kabliukais prikabinau, ta sieteli plastmasini, prie vazos virsaus ir kabo ji sau laisva
O mano vanda substarte. Neturiu as laiko purskaliot, mirkyt daznai. Substrate vistiek maziau prieziuros.
QUOTE(Tina* @ 2009 12 30, 15:24)
O mano vanda substarte. Neturiu as laiko purskaliot, mirkyt daznai. Substrate vistiek maziau prieziuros.
As irgi vis svarstau, gal ja kist i substrata nusibodo man jau ji nejauciu visai meiles sitai rusiai