Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

naujute, tikrai saunu thumbup.gif kad cimbis zydes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 12 29, 14:29)
Pasirodau su gražialapėm:

Mažos, bet ilgai ieškotos: ludisija red velvet, ludisija discolor, macodes petola..Atskirai dar ludisija alba auginuos..Ieškau sveikos ludisijos green velvet.

graziai atrodo visos kartu wub.gif turiu ir as ludisia red velvet, leidzia nauja auginuka. o macodes skaiciau, kad reikia i tamsiausia kambario vieta statyt 4u.gif pati jos noriu smile.gif

Lietuva, grazus ziedeliai, tokiu dar nemacius wub.gif

naujute o cimbo ziedynas naminis?
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 12 29, 16:51)
O dėl lempų, galima derint flora su dienos šviesos.

Lb domėjausi, tai skaičiau rusų forumuose, kad taip net ir geriau.
Pasitariau su savo inžinieriais, bandysiu po naujųjų įgyvendint savo sumanymą, na ne visai dar aišku dėl tvirtinimo, bet gal vidinė nuojauta pakuždės biggrin.gif
Kaip laikosi visų vandutės?
Manosios kitus naujus lapelius auginasi, neatrodo, kad norėtų ilsėtis. Džiaugiuosi, kad gyvos, saulės spindulių juk tiek mažai..
Namie vienas phal. auginosi žiedus ir kažko pritrūko, jie pradėjo džiūti..
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 30, 10:13)
Pasitariau su savo inžinieriais, bandysiu po naujųjų įgyvendint savo sumanymą, na ne visai dar aišku dėl tvirtinimo, bet gal vidinė nuojauta pakuždės  biggrin.gif
Manosios kitus naujus lapelius auginasi, neatrodo, kad norėtų ilsėtis. Džiaugiuosi, kad gyvos, saulės spindulių juk tiek mažai..

maniske toliau sakni sekmingai augina smile.gif
Atsakyti
O maniske sekmingai vegetuoja, nieko gero nei blogo nevyksta.
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 29, 16:17)
na, ka, giriuosi blush2.gif  ax.gif
cia cimbo ziedynas, jau tikrai matosi kad ziedynas, tikiuosi prazys

kaip saunuuu thumbup.gif nekantriai lauksim ziedeliu drinks_cheers.gif
QUOTE(naujute @ 2009 12 29, 16:17)
cia naujasis pirkinys, niekaip tik spalvos nepagaunu naturalios, labai auksta gelyte, su daug neissikleidusiu pumpuriuku, tikiuosi dar ilgai dziugins, kvepia  wub.gif

grazuole wub.gif ir kaledinis medis puikus thumbup.gif
Atsakyti
Patarkite, ka daryti. Mano orchidejos pradejo gelsi lapai prie stiebo ir tada visi nudziusta. Apziurejau saknis, tai atrodo papuve. Ka dabar ziema su ja daryt?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 30, 08:13)
Pasitariau su savo inžinieriais, bandysiu po naujųjų įgyvendint savo sumanymą, na ne visai dar aišku dėl tvirtinimo, bet gal vidinė nuojauta pakuždės  biggrin.gif

as uzsimaniau vandos. wub.gif isivaizduoju kaip graziai atrodytu ant palanges pastatyta toje vazoje wub.gif reiks pasidomet prieziura. idomu kaip ten tos saknys nuogos, uztenka joms dregmes is aplinkos kiek gauna g.gif ar reik papildomai drekint g.gif tikriausiai apipurskiat vis saknis? g.gif ir brangus grozis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 12 30, 13:24)
as uzsimaniau vandos. wub.gif isivaizduoju kaip graziai atrodytu ant palanges pastatyta toje vazoje wub.gif reiks pasidomet prieziura. idomu kaip ten tos saknys nuogos, uztenka joms dregmes is aplinkos kiek gauna g.gif ar reik papildomai drekint g.gif tikriausiai apipurskiat vis saknis? g.gif  ir brangus grozis rolleyes.gif

Mano vanukes,dabar miega.Jokiu augimo pozymiu nematyti.Asmeniskai as,bandziau auginti viena vazoje,man nepatiko.Kiekviena karta,po saknu pamirkimo,buvo gaila ja ten grusti.Saknu ir lapu lauzymas.Maniskes,net lapai per tuos linkimus buvo pabale.Pakabinau,ant lango laisvai kabeti,sakyciau pradejo taisytis lapai.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 12 29, 15:29)
Pasirodau su gražialapėm:

Mažos, bet ilgai ieškotos: ludisija red velvet, ludisija discolor, macodes petola..Atskirai dar ludisija alba auginuos..Ieškau sveikos ludisijos green velvet.

Kaip man grazu kai visos kartu susodintos wub.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 30, 13:37)
Mano vanukes,dabar miega.Jokiu augimo pozymiu nematyti.Asmeniskai as,bandziau auginti viena vazoje,man nepatiko.Kiekviena karta,po saknu pamirkimo,buvo gaila ja ten grusti.Saknu ir lapu lauzymas.Maniskes,net lapai per tuos linkimus buvo pabale.Pakabinau,ant lango laisvai kabeti,sakyciau pradejo taisytis lapai.

Mano vanda vazos virsuje pakabinta ax.gif tai is vazos garuoja vandeniukas jai. O kad nesuzalot lapu, tai su kabliukais prikabinau, ta sieteli plastmasini, prie vazos virsaus ir kabo ji sau laisva mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano vanda substarte. Neturiu as laiko purskaliot, mirkyt daznai. Substrate vistiek maziau prieziuros.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 30, 15:24)
O mano vanda substarte. Neturiu as laiko purskaliot, mirkyt daznai. Substrate vistiek maziau prieziuros.

As irgi vis svarstau, gal ja kist i substrata g.gif nusibodo man jau ji doh.gif nejauciu visai meiles sitai rusiai unsure.gif
Atsakyti