Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(rarity @ 2009 12 29, 13:21)

aišku. Dėkui 4u.gif

Naujute, nerodo kompas tavo gražuolės cambrijos unsure.gif
Atsakyti
Pasirodau su gražialapėm:

Mažos, bet ilgai ieškotos: ludisija red velvet, ludisija discolor, macodes petola..Atskirai dar ludisija alba auginuos..Ieškau sveikos ludisijos green velvet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 29 gruodžio 2009 - 14:33
QUOTE(Violeta* @ 2009 12 29, 15:29)

Mažos, bet ilgai ieškotos: ludisija red velvet, ludisija discolor, macodes petola..Atskirai dar ludisija alba auginuos..Ieškau sveikos ludisijos green velvet.

kokios mazulytes wub.gif man asmeniskai ju lapai grazesni uz ziedus blush2.gif
Atsakyti
na, ka, giriuosi blush2.gif ax.gif
cia cimbo ziedynas, jau tikrai matosi kad ziedynas, tikiuosi prazys
user posted image
cia naujasis pirkinys, niekaip tik spalvos nepagaunu naturalios, labai auksta gelyte, su daug neissikleidusiu pumpuriuku, tikiuosi dar ilgai dziugins, kvepia wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
ir kaledinis mano medis wub.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 12 29, 13:41)
Sveikos, kokie grožiai pas jus visas!  wub.gif

Pas tave man ta balerina patiko wub.gif o siaip-tai tikrai graziu geliuku turi thumbup.gif

QUOTE(naujute @ 2009 12 29, 14:43)
uztat nukirtau cambria (?) turbut, pavadinimo nera ant geles, bet speju kad kazkas is ju... ikelsiu foto veliau 4u.gif
panasi i sita, foto is neto

ajajaj kokia juoduke wub.gif
QUOTE(Violeta* @ 2009 12 29, 15:29)

labai grazios gelytes,vis nerandu tokiu pas mus smile.gif bet tikrai bent viena papildys mano kolekcija su laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 12 29, 16:22)
Pas tave man ta balerina patiko  wub.gif  o siaip-tai tikrai graziu geliuku turi  thumbup.gif
ajajaj kokia juoduke  wub.gif

panasiausia spalva i pirma ir trecia foto, tokia tamsiai bordo, i juoduma jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 29, 11:46)
kiek lempų ir kiek valandų?
Klausiu, nes planuoju pirkt liuminescentinį šviestuvą su 2 lempom, tik ar abi turi būti flora, ar skirtingos? kaip geriau?
Atsiprašau, kad ne į temą  4u.gif

Na, aš tai apšviečiu nuo 6val. ryto iki 22val., nes prie tokios pastovios prieblandos net ir ant palangės natūralios šviesos kaip ir nėr.
O dėl lempų, galima derint flora su dienos šviesos.
Atsakyti
gal zinote ar Floriadoj bus rytoj naujienu? ir siaip kada zada daugiau konors naujo uzsivezt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 12 29, 15:58)
gal zinote ar Floriadoj bus rytoj naujienu? ir siaip kada zada daugiau konors naujo uzsivezt?  4u.gif

abejoju, ar pries Naujus metus ka nors uzves g.gif
Atsakyti
Naujute,grazus pirkinukas,bet ta violetine kambrija wub.gif Beja,sveikinu su cimbidzio busimu ziedu.Toks zygdarbis,gali medali uzsikabinti. thumbup.gif
Atsakyti
naujute, nu labai fainą kalėdinį medį turi thumbup.gif o dar cymbidis žiedyną formuoja - tai iš vis super thumbup.gif

va dar šiek tiek žiedų iš mūsų namų

URL=http://img513.imageshack.us/i/img8020.jpg/]user posted image[/URL]
Atsakyti
Sveikos orchideju myletojos 4u.gif
atejau pasiulyti dendrobiumu ir cimbidiumu smile.gif http://public.fotki....gls/mano-geles/
user posted image
Atsakyti