Kokius grozius auginate
As dar naujoke . Draugai padovanojo cymbidium , tai dabar renku visa info apie ja. Paskaiciau internete, kad geriausia persodinti nuo vasario pab. iki birzelio. Ar taip? Atrodo taip anksta tame pirktiniam vazone, o lapai isbujoje, kad man noretusi tuoj pat ja i didesni vazona persodinti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 28, 13:37)
Velnias, o aš Utenoj buvau ir į tą maksimą neužsukau
na va blogai
mama sakė vieną išsirinkt, na tai jau aš rinkausi tą kurią mama nužiūrėjo, o ta buvo pasakiško grožio viduriukas raudonas o visa kaip morka, dar nebuvau mačiusi
As tai siandien buvau uzlekus i Draugystes GB sesei dovanu, tai kaip tik nieko gero nemaciau - nei phalaenopsiu isskirtiniu, nei katleju. Nupirkau kambria su daug daug ziedu.
QUOTE(Tina* @ 2009 12 28, 16:11)
As tai siandien buvau uzlekus i Draugystes GB sesei dovanu, tai kaip tik nieko gero nemaciau - nei phalaenopsiu isskirtiniu, nei katleju. Nupirkau kambria su daug daug ziedu.
tai ten veža lygtais antradieniais, pirmadienį tai . Kiek kainavo cambria?
QUOTE(Tina* @ 2009 12 27, 20:51)
~Sandrita~, kokia grazuole nuciupai patinka man tokios nematytos.
Buvo dar viena,gelsvesne tokia,ale lapai buvo taip apluze,kad nekazin kas butu like,o ziedkociu buvo du,o juose kokios 6 akutes jau su naujom sakelem zodziu-grazu,bet kas per daug,tas nesveika(piniginei )
QUOTE(saidutea @ 2009 12 28, 15:03)
Grazina grazi naujoke
evutext o cia palenopsiai vaidrenoj ar neblogos bukles po 5 lt?
evutext o cia palenopsiai vaidrenoj ar neblogos bukles po 5 lt?
vaidrenoj po 5 lt bebaigaintys nuzydeti. bukle nebloga,tik kad rinktis nera is ko pagal spalvas ...
QUOTE(loremi @ 2009 12 28, 15:22)
Kokius grozius auginate
As dar naujoke . Draugai padovanojo cymbidium , tai dabar renku visa info apie ja. Paskaiciau internete, kad geriausia persodinti nuo vasario pab. iki birzelio. Ar taip? Atrodo taip anksta tame pirktiniam vazone, o lapai isbujoje, kad man noretusi tuoj pat ja i didesni vazona persodinti
Tikrai nepersodinek, jeigu viskas tvarkoje su saknimis ir paciu substratu. Daugelis orchideju geriau zydi, kai auga mazuose vazoneliuose. Nenumirs, zodziu, ir patupejkusi mazesniame inde
QUOTE(evutext @ 2009 12 28, 16:25)
vaidrenoj po 5 lt bebaigaintys nuzydeti. bukle nebloga,tik kad rinktis nera is ko pagal spalvas ...
dekui. susilaikiau nenuvaziavus ale ir stipri ta orchidlige
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 12 28, 15:43)
Tikrai nepersodinek, jeigu viskas tvarkoje su saknimis ir paciu substratu. Daugelis orchideju geriau zydi, kai auga mazuose vazoneliuose. Nenumirs, zodziu, ir patupejkusi mazesniame inde
saknys ant virsaus truputi padziuvusios ir iskilusios is vazono
QUOTE(loremi @ 2009 12 28, 18:14)
saknys ant virsaus truputi padziuvusios ir iskilusios is vazono
tokiems klausimams yra prieziuros tema
Na stai,giriuosi ir as savo dovanomis.Viena,ne orchyte,bet labai jau jos norejau,kai pamaciau,tai ir apsiseilejau. naujokes nuo 10 nr slaptazodis (mobilus) My Webpage
Sveikos merginos,
Sveikinu visas su praėjusiomis Kalėdomis ir ateinančiais naujaisiais metais. Linkiu Jums kuo daugiau žiedų kitais metais. Sėkmės visoms.
Mano sveikinimas Jums
O čia neseniai pražydusios mano gražuolės
Sveikinu visas su praėjusiomis Kalėdomis ir ateinančiais naujaisiais metais. Linkiu Jums kuo daugiau žiedų kitais metais. Sėkmės visoms.
Mano sveikinimas Jums
O čia neseniai pražydusios mano gražuolės