Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(Daluksa @ 2009 12 27, 20:35)
Aš ir parodysiu, ką vakar gavau dovanų gimtadienio proga  ax.gif nuotrauka skolinta, bet maniškė identiška....  http://www.fabiovise...mbria-04373.jpg

Čia mano pirmoji kambria, žiūrėsim, kaip seksis augint  smile.gif

Sveikos, mergaites, su sventemis jus visas bigsmile.gif
graziais ziedeliais puosiate tema smile.gif o as gavau dovanu balta phal ir dar viena balta issvajota su oranziniu liezuveliu nusipirkau smile.gif
siandien laisciau, tvarkiau ir pan. savo orchidejas, rytoj turetu prasiskleisti poras ziedeliu, tad parodysiu smile.gif
Atsakyti
Daluksa, koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 12 27, 20:35)
Aš ir parodysiu, ką vakar gavau dovanų gimtadienio proga  ax.gif nuotrauka skolinta, bet maniškė identiška....  http://www.fabiovise...mbria-04373.jpg

Čia mano pirmoji kambria, žiūrėsim, kaip seksis augint  smile.gif

thumbup.gif va va tokia pacia man vyras dovanu padovanojo wub.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif ryt imesiu realias foto. gal kuri zinot jos pavadinima?
Atsakyti
labas rytas

mano mama ma padovanojo kalėdų proga wub.gif norėjau karvytės, bet ir ši labai graži su dviem žiedastiebiais wub.gif

user posted image
Atsakyti
Gražina25, labai graži orchytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 12 28, 10:42)
labas rytas

mano mama ma padovanojo  kalėdų proga wub.gif  norėjau karvytės, bet ir ši labai graži su dviem žiedastiebiais wub.gif

user posted image

Jau koks sitos grozis!!! blink.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
ačiū ir man labai patiko ji, o be to Utenos didžiojoj maximoj kokių gražių atpalvių mačiau geltoną, net nežinau, kaip pasakyti tokia ryški ryški , panašiai kaip oranžinė spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 12 28, 12:30)
ačiū ir man labai patiko ji, o be to Utenos didžiojoj maximoj kokių gražių atpalvių mačiau geltoną, net nežinau, kaip pasakyti tokia ryški ryški , panašiai kaip oranžinė spalva wub.gif

Velnias, o aš Utenoj buvau ir į tą maksimą neužsukau doh.gif ax.gif
Atsakyti
na na, o as Kaledoms orchideju negavau blush2.gif

bet siandien Draugystes bazej maciau va panasiu tokiu groziu po 22 lt. sakau,tik panasiu. pats ziedelis visai baltas, o liezuvelis ne morkinis, o geltonas su raudonais taskiukais. tikrai ne mini mark wink.gif man netgi grazesni 4u.gif

user posted image

pats augaliukas super maziukas, o ziedeliai ka tik prazyde,dar daug pumpureliu.

va,o Vaidrenoj daug phalaenopsiu po 5-10 lt. bet nieko ypatingo.. dar yra vanduciu (kaip mikuotukes) po 80 lt. spalvos melyna, bordo ir morkine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 28 gruodžio 2009 - 13:01
Grazina grazi naujoke wub.gif

o as keliu savo naujokeliu foto 4u.gif

Najokas Miltonopsis 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Grazuole Cambria wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

jei zinot kurios gelytes tikslesni pavadinima, buciau labai dekinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 12 28, 13:00)
na na, o as Kaledoms orchideju negavau  blush2.gif

bet siandien Draugystes bazej maciau va panasiu tokiu groziu po 22 lt. sakau,tik panasiu. pats ziedelis visai baltas, o liezuvelis ne morkinis, o geltonas su raudonais taskiukais. tikrai ne mini mark wink.gif man netgi grazesni  4u.gif

user posted image

pats augaliukas super maziukas, o ziedeliai ka tik prazyde,dar daug pumpureliu.

va,o Vaidrenoj daug phalaenopsiu po 5-10 lt. bet nieko ypatingo.. dar yra vanduciu (kaip mikuotukes) po 80 lt. spalvos melyna, bordo ir morkine.

evutext o cia palenopsiai biggrin.gif vaidrenoj ar neblogos bukles po 5 lt?
Atsakyti
nu merginos, visu gelytes tai wub.gif
o mano viena labai jau nuvargo, siandien kisau i reanimatoriu, bus man isbandymas, nes niekad nerenimavau g.gif tikiuosi atsigaus, nes ji man lb grazi verysad.gif
va sita mirsta, neisio ne isto nugelto visi lapai, vienas tik liko, nors saknys tai idealios g.gif
http://public.fotki....okele-2009.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 28 gruodžio 2009 - 13:06
QUOTE(evutext @ 2009 12 28, 13:00)
bet siandien Draugystes bazej maciau va panasiu tokiu groziu po 22 lt. sakau,tik panasiu. pats ziedelis visai baltas, o liezuvelis ne morkinis, o geltonas su raudonais taskiukais. tikrai ne mini mark wink.gif man netgi grazesni  4u.gif

Tie mažiukai buvo sidabriniuose moliniuose vazonėliuose?

P.S. Sveikos visos, su praėjusiom ir su artėjančiom šventėm newyear.gif 000054.gif
Atsakyti