šokejuke
o kaip tas pinokis atrodo, žiurėjau tavo albume neradau arba skaityti nemoku
rarity grazus ziedeliai,ypac cimbidziai Uogiene,draskai sirdi,tokiais vaizdeliais vajetau,kaip svaigstu,del orchidariumo
QUOTE(rosee @ 2010 01 27, 12:21)
ir aš svaigstu, todėl įkyriai visko apie orchidariumus klausinėju ir mokausi orches augint
Ne tas zodis,kaip svaigstu bet va beda,nelabai atrandu jam vietos,ir nemazai kainuoja ji isigyti Na bet,sau pasakiau,vistiek kada nors turesiu,nes beprotiskai jo noriu
buvau tik gėlėse, užvežta vandų violetinių ir oranžinių, smulkiažiedžių buvo, po 101lt, kažkuri ieškojo nelly isler- nemažai buvo, taip pat raibuolių 2 rūšių, žalios ir įprastos, phalenopsiai įvairūs, miniukai balti ir daug nukainuotų ir t.t.
Pabirze,o po kiek raibuoles,gal atpige?Na oranzines vandos,tai noreciau bet kainike
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 01 27, 08:32)
rarity, super Tavo gėliukai
Na o paphiopedilum pinnocio pas mane jau nuo gegužės ištisai žydi tai net nebesigiriu Jau pamečiau žiedukų skaičių, vienas skleidžiais kitas vysta ir t.t...
Na o paphiopedilum pinnocio pas mane jau nuo gegužės ištisai žydi tai net nebesigiriu Jau pamečiau žiedukų skaičių, vienas skleidžiais kitas vysta ir t.t...
kaip fainai
QUOTE(evutext @ 2010 01 27, 09:23)
as irgi pinoccio uzsimaniau..... del to zydejimo ilgo:)
uogienes rojaus kampelis nuostabus tikrai, kad relaksacija
o as uzmaciau siandien pas savo kambrija kazkoki stora nauja kaip augini lape beauganti gal ir ziedynas, nelabai dar skiriu, butu nuostabu
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 27, 13:50)
Pabirze,o po kiek raibuoles,gal atpige?Na oranzines vandos,tai noreciau bet kainike
nelabai klausiau, bet žalios seniau vežtos- bus tos pačios kainos. Vandos mažutės ir jei kuri ieškosit - giliai lentynose įkištos patamsy. Oranžinės labai gražios, bet tokiu oru - greit galima ir prarast
Uogiene, fantastiškas orchidariumas, po trupučiuką įsirengsi , aš irgi jau labai svaigstu dėl orchidariumo, bet manau man dar teks kelis metus palaukt ir pataupyt, o kada nors manau įsigysiu
Papildyta:
Vat mano pinokis, ir albumuke yra
Papildyta:
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 01 27, 12:08)
šokejuke
Vat mano pinokis, ir albumuke yra
QUOTE(pabirze @ 2010 01 27, 14:01)
nelabai klausiau, bet žalios seniau vežtos- bus tos pačios kainos. Vandos mažutės ir jei kuri ieškosit - giliai lentynose įkištos patamsy. Oranžinės labai gražios, bet tokiu oru - greit galima ir prarast
Jo,turbut ir iki masinos kol danestum uztektu pasaldyti.Na bet,be savaitgalio,Kauno man nepasiekti,bus ispirktos
vakarop įkelsiu fotkes - Floriadoj naujos katlėjos - labai dideliais ryškiais žiedais - geltonos, bordo, baltos ~29Lt, dideli kelmai , daug orinių šaknų.
šiuo laikotarpiu perkant reikia važiuot su dideliais šalikais, skarom, kišt po skvernu ar iš anksto pasiruošt kokią apšiltintą dėžę
Uogiene, lygtai pati dar raudonos norėjai
šiuo laikotarpiu perkant reikia važiuot su dideliais šalikais, skarom, kišt po skvernu ar iš anksto pasiruošt kokią apšiltintą dėžę
Uogiene, lygtai pati dar raudonos norėjai