Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

šokejuke
o kaip tas pinokis atrodo, žiurėjau tavo albume neradau arba skaityti nemoku blush2.gif
Atsakyti
rarity grazus ziedeliai,ypac cimbidziai thumbup.gif Uogiene,draskai sirdi,tokiais vaizdeliais wub.gif wub.gif vajetau,kaip svaigstu,del orchidariumo doh.gif
Atsakyti
ir aš svaigstu, todėl įkyriai visko apie orchidariumus klausinėju blush2.gif ir mokausi orches augint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 01 27, 12:21)
ir aš svaigstu, todėl įkyriai visko apie orchidariumus klausinėju  blush2.gif  ir mokausi orches augint  smile.gif

Ne tas zodis,kaip svaigstu blush2.gif bet va beda,nelabai atrandu jam vietos,ir nemazai kainuoja ji isigyti doh.gif Na bet,sau pasakiau,vistiek kada nors turesiu,nes beprotiskai jo noriu ax.gif
Atsakyti
buvau tik gėlėse, užvežta vandų violetinių ir oranžinių, smulkiažiedžių buvo, po 101lt, kažkuri ieškojo nelly isler- nemažai buvo, taip pat raibuolių 2 rūšių, žalios ir įprastos, phalenopsiai įvairūs, miniukai balti ir daug nukainuotų ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Pabirze,o po kiek raibuoles,gal atpige?Na oranzines vandos,tai noreciau wub.gif bet kainike g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 27 sausio 2010 - 12:55
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 01 27, 08:32)
rarity, super Tavo gėliukai 4u.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Na o paphiopedilum pinnocio pas mane jau nuo gegužės ištisai žydi tai net nebesigiriu ax.gif  Jau pamečiau žiedukų skaičių, vienas skleidžiais kitas vysta ir t.t...

kaip fainai bigsmile.gif
QUOTE(evutext @ 2010 01 27, 09:23)
as irgi pinoccio uzsimaniau..... del to zydejimo ilgo:)smile.gifsmile.gif

drinks_cheers.gif

uogienes rojaus kampelis nuostabus wub.gif tikrai, kad relaksacija drinks_cheers.gif
o as uzmaciau siandien pas savo kambrija kazkoki stora nauja kaip augini lape beauganti bigsmile.gif wub.gif gal ir ziedynas, nelabai dar skiriu, butu nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 27, 13:50)
Pabirze,o po kiek raibuoles,gal atpige?Na oranzines vandos,tai noreciau wub.gif bet kainike g.gif

nelabai klausiau, bet žalios seniau vežtos- bus tos pačios kainos. Vandos mažutės ir jei kuri ieškosit - giliai lentynose įkištos patamsy. Oranžinės labai gražios, bet tokiu oru - greit galima ir prarast
Atsakyti
Uogiene, fantastiškas orchidariumas, po trupučiuką įsirengsi 4u.gif thumbup.gif , aš irgi jau labai svaigstu dėl orchidariumo, bet manau man dar teks kelis metus palaukt ir pataupyt, o kada nors manau įsigysiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 01 27, 12:08)
šokejuke
o kaip tas pinokis atrodo, žiurėjau tavo albume neradau arba skaityti nemoku blush2.gif

user posted image
Vat mano pinokis, ir albumuke yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 27, 14:01)
nelabai klausiau, bet žalios seniau vežtos- bus tos pačios kainos. Vandos mažutės ir jei kuri ieškosit - giliai lentynose įkištos patamsy. Oranžinės labai gražios, bet tokiu oru - greit galima ir prarast

Jo,turbut ir iki masinos kol danestum uztektu pasaldyti.Na bet,be savaitgalio,Kauno man nepasiekti,bus ispirktos verysad.gif
Atsakyti
vakarop įkelsiu fotkes - Floriadoj naujos katlėjos - labai dideliais ryškiais žiedais - geltonos, bordo, baltos ~29Lt, dideli kelmai , daug orinių šaknų.

šiuo laikotarpiu perkant reikia važiuot su dideliais šalikais, skarom, kišt po skvernu ar iš anksto pasiruošt kokią apšiltintą dėžę g.gif

Uogiene, lygtai pati dar raudonos norėjai g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 27 sausio 2010 - 13:41
mano bagažinėje jau apsigyveno didelė dėžė gėlėms ir didelis gabalas vatalino, nežinai kada prireiks blush2.gif , na ar ne ligonė jau darausi doh.gif biggrin.gif
Pabirze, na ir stiprūs tavo nervai, aš jau niekaip tuščiom nebūčiau išėjusi, nebent būtų namie piniginė likusi biggrin.gif
Atsakyti