rarity, super Tavo gėliukai
Na o paphiopedilum pinnocio pas mane jau nuo gegužės ištisai žydi tai net nebesigiriu Jau pamečiau žiedukų skaičių, vienas skleidžiais kitas vysta ir t.t...
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 01 27, 08:32)
rarity, super Tavo gėliukai
Na o paphiopedilum pinnocio pas mane jau nuo gegužės ištisai žydi tai net nebesigiriu Jau pamečiau žiedukų skaičių, vienas skleidžiais kitas vysta ir t.t...
Ačiukas
Mano Pinocio žydi nuo 2008m balandžio mėn Tuoj du metai. Trumpam pristoja, kokiam mėnesiukui ir vėl žydi. Trečią žiedyną per tą laiką leidžia jau
as irgi pinoccio uzsimaniau..... del to zydejimo ilgo:)
labukas visoms, kaip gyvenat?
jau cimbo grozis
QUOTE(rarity @ 2010 01 26, 21:24)
Sveikos, noriu pasirodyti, kas pas mane dabar žydi
jau cimbo grozis
Rarity, fantastiskas grozis, jau prigyriau kitur
Kitu augintoju geles irgi be galo grazios. Kazkada prizadejau ikelti orchidariumo foto, tai keliu jis dar neirengtas, nes nezinau, ko noriu
Kitu augintoju geles irgi be galo grazios. Kazkada prizadejau ikelti orchidariumo foto, tai keliu jis dar neirengtas, nes nezinau, ko noriu
rosee, dekui, tas kampelis magiskas musu namuose. Susedu su vaikuciais ir ziurim kas ten viduje, taip galim gan ilgai issedeti, meditacija Be to, jau ne karta esu rasius, kad viskas vyksta kaip pagreitintame filme sviesa, siluma tikrai veikia magiskai!
Uogiene, labai gražu, o vandos žiedeliai kokios gražios spalvos
Grazina, dekui, bet ten ne vandos ziedeliai vandos nezydi kol kas tik taip is foto atrodo
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 27, 11:52)
Grazina, dekui, bet ten ne vandos ziedeliai vandos nezydi kol kas tik taip is foto atrodo
, maniškė, ką tik nužydėjo ir turėjo tik vieną žiedelį
kažkada rodžiau, o dabar kai pagalvoju, kodel buvo tik vienas žiedelis, tai supratau, kad jai jau buvo per šalta, o kokios spalvos bus vanda - tavo