Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

rarity, super Tavo gėliukai 4u.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Na o paphiopedilum pinnocio pas mane jau nuo gegužės ištisai žydi tai net nebesigiriu ax.gif Jau pamečiau žiedukų skaičių, vienas skleidžiais kitas vysta ir t.t...
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 01 27, 08:32)
rarity, super Tavo gėliukai 4u.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Na o paphiopedilum pinnocio pas mane jau nuo gegužės ištisai žydi tai net nebesigiriu ax.gif  Jau pamečiau žiedukų skaičių, vienas skleidžiais kitas vysta ir t.t...

Ačiukas smile.gif

Mano Pinocio žydi nuo 2008m balandžio mėn smile.gif Tuoj du metai. Trumpam pristoja, kokiam mėnesiukui ir vėl žydi. Trečią žiedyną per tą laiką leidžia jau smile.gif
Atsakyti
as irgi pinoccio uzsimaniau..... del to zydejimo ilgo:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
rarity - tiek gelytes tiek nuotraukytes laabai grazios wub.gif wub.gif mano gelytems irgi labai truksta paphiopedilum i kompanija, o jei dar istisai zydetu kaip sitas pinocis tai lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
labukas visoms, kaip gyvenat? 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2010 01 26, 21:24)
Sveikos, noriu pasirodyti, kas pas mane dabar žydi smile.gif

jau cimbo grozis wub.gif
Atsakyti
Rarity, fantastiskas grozis, jau prigyriau kitur biggrin.gif
Kitu augintoju geles irgi be galo grazios. Kazkada prizadejau ikelti orchidariumo foto, tai keliu smile.gif jis dar neirengtas, nes nezinau, ko noriu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Uogienė, fantastiškas vaizdelis wub.gif
Atsakyti
rosee, dekui, tas kampelis magiskas musu namuose. Susedu su vaikuciais ir ziurim kas ten viduje, taip galim gan ilgai issedeti, meditacija biggrin.gif Be to, jau ne karta esu rasius, kad viskas vyksta kaip pagreitintame filme biggrin.gif sviesa, siluma tikrai veikia magiskai!
Atsakyti
Uogiene, labai gražu, o vandos žiedeliai kokios gražios spalvos
Atsakyti
Grazina, dekui, bet ten ne vandos ziedeliai smile.gif vandos nezydi kol kas ax.gif tik taip is foto atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 27, 11:52)
Grazina, dekui, bet ten ne vandos ziedeliai  smile.gif vandos nezydi kol kas  ax.gif tik taip is foto atrodo  blush2.gif

, maniškė, ką tik nužydėjo ir turėjo tik vieną žiedelį

user posted image

kažkada rodžiau, o dabar kai pagalvoju, kodel buvo tik vienas žiedelis, tai supratau, kad jai jau buvo per šalta, o kokios spalvos bus vanda - tavo
Atsakyti
Uogiene
sakes kaip grazu doh.gif wub.gif wub.gif baltai pavydziu tokio geliu kampelio wub.gif isivaizduoju kaip puosia kambari toks grazus vaizdelis wub.gif thumbup.gif

gal zinote ar floriadoj naujo nieko neatveze? blush2.gif bet turbut lauks siltesnio oro g.gif
Atsakyti