Grazus ziedeliai,pas visas rosee ,nauji pirkinukai ypac raibuole,ar daug palikai ir kiek kainavo?
QUOTE(rosee @ 2010 01 25, 11:15)
Keista, kad nežinojai
Ir ne tik kalbama, bet bandoma atsikratyti priklausomybės gėlėms, nuo besaikio jų pirkimo ir t.t.
Ir ne tik kalbama, bet bandoma atsikratyti priklausomybės gėlėms, nuo besaikio jų pirkimo ir t.t.
As dar mielai atsikratyciau priklausomybes ir nuo SM forumo tuo paciu
ne ten parašiau
pati prazidejau neziniukę
o čia brasada brigh monarch , panašiai kažkaip vadinasi, leidžia žieus ar kaip nes tokių yra net trys
o čia brasada brigh monarch , panašiai kažkaip vadinasi, leidžia žieus ar kaip nes tokių yra net trys
QUOTE(Tina* @ 2010 01 25, 23:37)
As dar mielai atsikratyciau priklausomybes ir nuo SM forumo tuo paciu
ir aš , tuoj už lindėjimą SM iš darbo išmes
O cia tai ne juokas as tai tiek daug nesedziu. Karta kita per diena nosi kysteliu ir dingstu. O ir laiko nera, kad galeciau istisai.
QUOTE(lialkaa @ 2010 01 24, 18:15)
papuosiu temele siuo metu zydinciomis kelios pries tai jau rodytos, bet cia kokybe geresne
lialkaa nuostabus ziedukai, ypac katlejos nuostabios spalvytes.
QUOTE(rosee @ 2010 01 25, 09:16)
Buvau šeštadienį "Tik gėlėse", pirkinių foto sukėliau gėliomanių tėmutėje .
Megoje mačiau dar gražesnių kvepiančių cambrijų (po 15Lt)
Megoje mačiau dar gražesnių kvepiančių cambrijų (po 15Lt)
rosee nuostabus pirkiniai, ypac raibuole
grazina vienodas foto sukelei. grazi neziniuke
pati prazidejau neziniukę
na va pataisiau
Auginuką leidžia
QUOTE(Šilingė @ 2010 01 26, 17:31)
Auginuką leidžia
gal bet tuoj ir iš vazono išlips
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 01 26, 16:29)
o kaip saknys i virsu auga idomiai
QUOTE(lialkaa @ 2010 01 25, 15:51)
merginos, kaip manot, ar jau galiu pradeti laukti ziedeliu? ar dar anksti kanors spresti? jau laaabai nekantrauju
sitas dendrobiuko "spirgiukas" jau senokai uzsikonservaves, nors manau, pamates saulyte pradejo dideti
ir cia kambrija kazka auginasi
sitas dendrobiuko "spirgiukas" jau senokai uzsikonservaves, nors manau, pamates saulyte pradejo dideti
ir cia kambrija kazka auginasi
atsiprasau, kad tokia nekantri esu