Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(Akaisa @ 2010 01 23, 02:07)
pasigirsiu ir as savo grazuole  wub.gif

nuostabu wub.gif
Atsakyti
Akaisa - visada mes alpstame, kai pamatome tokias foto, kur žiedkočiai nuo žiedų gausumo linskta. Tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
sveikos paneles, o kai gelyte nuzydi, jus nukerpat ja? jei taip ties kelintu reveliu nukerpat?
Atsakyti
Sveikutes,aprimus temele.Jokiu nauju pirkiniu negirdeti,bet per toki salti,turbut bijociau ka nors ir pirkti.Nes i lauka,baisu ir nosi iskisti.O noreciau,tai juodai per bazes persikosti verysad.gif Pabirze rase,kad ir vandu,ir raibuoliu buvo Draugystej. doh.gif Vaje,vaje kaip noreciau pasigrozeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 24, 13:35)
Sveikutes,aprimus temele.Jokiu nauju pirkiniu negirdeti,bet per toki salti,turbut bijociau ka nors ir pirkti.Nes i lauka,baisu ir nosi iskisti.O noreciau,tai juodai per bazes persikosti verysad.gif Pabirze rase,kad ir vandu,ir raibuoliu buvo Draugystej. doh.gif Vaje,vaje kaip noreciau pasigrozeti blush2.gif

vandų jau nėra, Rytinė rasa rašė
Atsakyti
Ačių už pagyrimus ax.gif aš ją treti metai turiu,rudenį persodinau visas ir kad pradejo jos pas mane bujot doh.gif dabar laukiu kita tuoj pražys ax.gif
Atsakyti
buvau vakar draugystes bazej. vandu nemaciau,raibuoliu irgi ne. buvo nemazai vargsiukiu nuo 3 iki 10 lt. dar yra nuzydejusiu katleju su neblogom saknim.
taip pat yra is ko rinktis ieskancioms miniuku smile.gif

ir dar maciau nerealu phalaenopsi...didziaziedis, svelniai alyvinis su geltonu viduriuku...akyse stovi wub.gif
Atsakyti
[quote=Akaisa,2010 01 23, 03:07]
pasigirsiu ir as savo grazuole wub.gif

Nuostabu, kiek žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 22, 21:44)
As Kauniete smile.gif
Olivija ar neplanuoji i Kauna vaziuot? blush2.gif

sekantį savaitgalį dukros važiuos, aš važiuosiu vasario7-ą mirksiukas.gif
Atsakyti
Olivija, kai užmatysite macodes petola, prašom duot žinot..Reiktų man kelių vnt.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 24, 16:09)
Olivija, kai užmatysite macodes petola, prašom duot žinot..Reiktų man kelių vnt.. 4u.gif

įsidėmėjau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti nusimanančių.Pas mane vienos orchidėjos šaknytės kelios yra padžiūvę,tiksiliau visiškai nudžiūvę,tikriausiai jai kažkas negerai unsure.gif Tai ar galima tas nudžiūvusias šaknytes nukirpti,ar palikti? smile.gif
Atsakyti