O man patiko apatine desinej.
QUOTE(axara @ 2010 01 22, 20:31)
Uogiene, koks grozis o man labai patiko ta vidurine baltoji su svelniai roziniu liezuveliu
Man irgi Nros ir visos kitos nuostabios. Ir foto super. Dar paryškina jų grožį.
Dar karta dekui, nekantravau, tai tik po viena zieduka dauguma turi kai prasiskleis kitu spalvu, pabandysiu ir jas parodyti. Kazkada zadejau ikelti dendrobium stardust visu ugiu, tai jau jis koks nefotogeniskas, visas kreivas sleivas labai labai laukiu prasiskleidziant raibuole, turiu 4 mazyles nuo geguzes men., atrodo, kad stovi vietoje, bet va viena jau turi dideli pumpura labai laukiu zieduko, tikiuosi, sekmingai sulauksiu
QUOTE(*Indraja @ 2010 01 22, 09:45)
Pabandyk paieškoti Akropolyje. Man šitą dovaną pirko tikrai ten
As Kauniete
QUOTE(Oli_vija @ 2010 01 22, 11:13)
Floriadoj yra peržydėjusių - po 9,99..................
Olivija ar neplanuoji i Kauna vaziuot?
QUOTE(evutext @ 2010 01 22, 17:56)
o kad jus zinotumet, kaip man nuotaika pakilo.....
trys dienos is eiles saulutes ir stai rezultatai:
1. komine raibuole auginasi nauja augini;
2. phalaenopsis jau rausvina didziausius pumpuriukus;
3. katleja dziovina vokiuka, bet darinys- "seselis" jame dvigubai padidejo;
4. mano tinginiuke phalaenopsiuke, kur nuo 2008 spalio nezydejus (pasakojau simtakart) AUGINASI du smailius spurgiukus
negaliu, kokia laime
Papildyta:
ir ne i tema.... gal kas isivaizduojate, kiek gali kainuoti darbas numegzti vyriska rastuota megztini su "mandresne" dviguba apykakle? nors mazdaug.......
trys dienos is eiles saulutes ir stai rezultatai:
1. komine raibuole auginasi nauja augini;
2. phalaenopsis jau rausvina didziausius pumpuriukus;
3. katleja dziovina vokiuka, bet darinys- "seselis" jame dvigubai padidejo;
4. mano tinginiuke phalaenopsiuke, kur nuo 2008 spalio nezydejus (pasakojau simtakart) AUGINASI du smailius spurgiukus
negaliu, kokia laime
Papildyta:
ir ne i tema.... gal kas isivaizduojate, kiek gali kainuoti darbas numegzti vyriska rastuota megztini su "mandresne" dviguba apykakle? nors mazdaug.......
tikrai geros naujienos. maniske niekaip nepraskleidzia pumpuriuku, padejau siandien ant palanges, gal saulute suaktyvins man saule siandien labai pakele upa ant tavrkymosi labai laukiu pavasario
koks grozis kiek ziedu fantastika tiesiog...
QUOTE(Akaisa @ 2010 01 23, 03:07)
pasigirsiu ir as savo grazuole
Nerealu, iš kur tokia gausybė?
Rytine rasa, kaip sekėsi?
kokia grazi gausybe ziedu cia naminiai ziedukai?
Akaisa, tavo orchideja tikrai grazi savo ziedu gausumu
Oho kiek ziedeliu!!! Grozis...
QUOTE(pabirze @ 2010 01 23, 11:52)
nuelekiau siandien bet jau nebebuvo ,buvo tik viena rezervuota kazkieno sake ispirko greitai tad paieskas tesiu toliau
QUOTE(rytine rasa @ 2010 01 23, 20:18)
nuelekiau siandien bet jau nebebuvo ,buvo tik viena rezervuota kazkieno sake ispirko greitai tad paieskas tesiu toliau
eina sau, gal kokios 5 prie durų kabėjo ir vėl man nepasisekė