Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Olaiva, nu labai graži orchidėja - tikra raudonoji gražuolė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 21 sausio 2010 - 21:58
Sveikos rchidėjų augintojos,
jungiuosi ir aš prie jūsų su savo nauja gėlyte. Gal galite man pasakyti kokia čia orchidėja. http://public.fotki.com/kimine/gls/
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2010 01 21, 22:30)
Sveikos rchidėjų augintojos,
jungiuosi ir aš prie jūsų su savo nauja gėlyte. Gal galite  man pasakyti kokia čia orchidėja. http://public.fotki.com/kimine/gls/

Sveika smile.gif labai grazus didziaziedis phalaenopsis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 21, 17:15)

noriu noriu tokios bigsmile.gif jei kur uzmatysit praneskit bigsmile.gif  4u.gif

Pabandyk paieškoti Akropolyje. Man šitą dovaną pirko tikrai ten bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 21, 18:15)

noriu noriu tokios bigsmile.gif jei kur uzmatysit praneskit bigsmile.gif  4u.gif

Floriadoj yra peržydėjusių - po 9,99..................
Atsakyti
Sveikos smile.gif nieko naujo nebeperku, pumpuruotu phal pilnos palanges, tai tik prasiskleide po zieduka, tai ir pasirodau su viena porcija zieduku blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Uogiene,labai grazu wub.gif ir nuotraukos labai super thumbup.gif
Atsakyti
Uogiene, jezau koks grožis net seilė nutyso 4u.gif thumbup.gif ir dėl žiedelių ir dėl nuotraukėlių grožio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 22, 17:32)
Sveikos smile.gif nieko naujo nebeperku, pumpuruotu phal pilnos palanges, tai tik prasiskleide po zieduka, tai ir pasirodau su viena porcija zieduku  blush2.gif

thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o kad jus zinotumet, kaip man nuotaika pakilo..... blush2.gif

trys dienos is eiles saulutes ir stai rezultatai:
1. komine raibuole auginasi nauja augini;
2. phalaenopsis jau rausvina didziausius pumpuriukus;
3. katleja dziovina vokiuka, bet darinys- "seselis" jame dvigubai padidejo;
4. mano tinginiuke phalaenopsiuke, kur nuo 2008 spalio nezydejus (pasakojau simtakart) AUGINASI du smailius spurgiukus thumbup.gif

negaliu, kokia laime clap.gif clap.gif
Papildyta:
ir ne i tema.... gal kas isivaizduojate, kiek gali kainuoti darbas numegzti vyriska rastuota megztini su "mandresne" dviguba apykakle? nors mazdaug.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 22 sausio 2010 - 17:56
Dekui uz pagyrimus mano gelytems 4u.gif
evutext, tikrai yra ko dziaugtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 22, 15:32)
Sveikos smile.gif nieko naujo nebeperku, pumpuruotu phal pilnos palanges, tai tik prasiskleide po zieduka, tai ir pasirodau su viena porcija zieduku  blush2.gif

user posted image

Uogiene, koks grozis wub.gif o man labai patiko ta vidurine baltoji su svelniai roziniu liezuveliu wub.gif
Atsakyti