bet tos eglutes dekoracijos padarytos is politileniniu maiseliu.....
QUOTE(evutext @ 2009 12 26, 21:54)
bet tos eglutes dekoracijos padarytos is politileniniu maiseliu.....
Na vat kaip originaliai ir taupiai papuose eglute,super ideja,ir grazu
Mergaitės pasigirsiu ir aš - gavau dovanų čekį iš orchidėjos.lt Kaži kada atsiveš jie orchyčių naujų, jau noooriu... matyt reiks šiltesnių orų palaukti nes su pasiėmimu problemų nėra nuvažiuočiau ir viskas, bet tik vieną esu nusižiūrėjus, o išeitų dvi už čekį mmmm noliu noliu noliu
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 27, 11:52)
Mergaitės pasigirsiu ir aš - gavau dovanų čekį iš orchidėjos.lt Kaži kada atsiveš jie orchyčių naujų, jau noooriu... matyt reiks šiltesnių orų palaukti nes su pasiėmimu problemų nėra nuvažiuočiau ir viskas, bet tik vieną esu nusižiūrėjus, o išeitų dvi už čekį mmmm noliu noliu noliu
Sveikinimai Kurią nusižiūrėjai, jei ne paslaptis?
QUOTE(*Indraja @ 2009 12 27, 13:01)
Sveikinimai Kurią nusižiūrėjai, jei ne paslaptis?
Ne paslaptis - traukia mažiukai šiuo metu norėčiau sedirėjos tik nežinau kurios Bet dviejų imt nenoriu norėčiau kokios kitos nes dar tiek norų turiu....
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 27, 12:52)
Sveikinu,gera dovana.As i sedireja ,irgi senai seile varvinu.O naujienu orchideja lt. turbut,tik pavasari tures.
Laba diena, norėjau pasiteirauti ar kuri nors iš orchidėjų mylėtojų esate užsisakinėjusi gėlių iš www.orchidėjos.lt? Kokie atsiliepimai? Ar viskas tvarkoje? Ar galima pasitikėti? Ar siunčiat gėlytės buvo saugiai įpakuotos? sveikos?
Planuoju užsisakinėti, bet iš pradžių norėčiau išgirsti jūsų atsiliepimus (jeigu, žinoma, naudojotės jų paslaugomis), nes kažkaip nedrąsu
Iš anksto dėkui, lauksiu atsakimo į až, arba čia, šioje temoje
Planuoju užsisakinėti, bet iš pradžių norėčiau išgirsti jūsų atsiliepimus (jeigu, žinoma, naudojotės jų paslaugomis), nes kažkaip nedrąsu
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 12 27, 17:08)
Laba diena, norėjau pasiteirauti ar kuri nors iš orchidėjų mylėtojų esate užsisakinėjusi gėlių iš www.orchidėjos.lt? Kokie atsiliepimai? Ar viskas tvarkoje? Ar galima pasitikėti? Ar siunčiat gėlytės buvo saugiai įpakuotos? sveikos?
Aš sakiausi, gėlių būkle buvau labai patenkinta, vieną kartą atvežė patys, nes aš vilnietė užuot paštu siuntę kaip mokėjau, kitus kartus pasiimt pati važiavau. Manau dabar siųstis būtų per šalta. Dėl įpakavimo iš kitų girdėjau, kad labai rūpestingai supakuoja.
įpakavimas superinis, gėlytės sveikos , bet dabar siųstis- griežtai ne, nebent pačioms vykt į vietą
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 27, 11:52)
saunu linkiu issirinkt puikias gelytes
sandrita grazi naujoke ryt pasirodysiu as savasias
~Sandrita~, kokia grazuole nuciupai patinka man tokios nematytos.
Aš ir parodysiu, ką vakar gavau dovanų gimtadienio proga nuotrauka skolinta, bet maniškė identiška.... http://www.fabiovise...mbria-04373.jpg
Čia mano pirmoji kambria, žiūrėsim, kaip seksis augint