Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

bet tos eglutes dekoracijos padarytos is politileniniu maiseliu..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 12 26, 21:54)
bet tos eglutes dekoracijos padarytos is politileniniu maiseliu.....  thumbup.gif

Na vat kaip originaliai ir taupiai papuose eglute,super ideja,ir grazu thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės pasigirsiu ir aš - gavau dovanų čekį iš orchidėjos.lt lotuliukas.gif Kaži kada atsiveš jie orchyčių naujų, jau noooriu... matyt reiks šiltesnių orų palaukti g.gif nes su pasiėmimu problemų nėra nuvažiuočiau ir viskas, bet tik vieną esu nusižiūrėjus, o išeitų dvi už čekį ax.gif mmmm noliu noliu noliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 27 gruodžio 2009 - 11:53
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 27, 11:52)
Mergaitės pasigirsiu ir aš - gavau dovanų čekį iš orchidėjos.lt lotuliukas.gif  Kaži kada atsiveš jie orchyčių naujų, jau noooriu... matyt reiks šiltesnių orų palaukti g.gif  nes su pasiėmimu problemų nėra nuvažiuočiau ir viskas, bet tik vieną esu nusižiūrėjus, o išeitų dvi už čekį ax.gif mmmm noliu noliu noliu

Sveikinimai thumbup.gif Kurią nusižiūrėjai, jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 12 27, 13:01)
Sveikinimai  thumbup.gif  Kurią nusižiūrėjai, jei ne paslaptis?  4u.gif

Ne paslaptis - traukia mažiukai šiuo metu norėčiau sedirėjos tik nežinau kurios ax.gif Bet dviejų imt nenoriu norėčiau kokios kitos nes dar tiek norų turiu....
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 27, 12:52)
Mergaitės pasigirsiu ir aš - gavau dovanų čekį iš orchidėjos.lt lotuliukas.gif  Kaži kada atsiveš jie orchyčių naujų, jau noooriu... matyt reiks šiltesnių orų palaukti g.gif  nes su pasiėmimu problemų nėra nuvažiuočiau ir viskas, bet tik vieną esu nusižiūrėjus, o išeitų dvi už čekį ax.gif mmmm noliu noliu noliu

Sveikinu,gera dovana.As i sedireja ,irgi senai seile varvinu.O naujienu orchideja lt. turbut,tik pavasari tures.
Atsakyti
Laba diena, norėjau pasiteirauti ar kuri nors iš orchidėjų mylėtojų esate užsisakinėjusi gėlių iš www.orchidėjos.lt? Kokie atsiliepimai? Ar viskas tvarkoje? Ar galima pasitikėti? Ar siunčiat gėlytės buvo saugiai įpakuotos? sveikos?
Planuoju užsisakinėti, bet iš pradžių norėčiau išgirsti jūsų atsiliepimus (jeigu, žinoma, naudojotės jų paslaugomis), nes kažkaip nedrąsu smile.gif
Iš anksto dėkui, lauksiu atsakimo į až, arba čia, šioje temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 12 27, 17:08)
Laba diena, norėjau pasiteirauti ar kuri nors iš orchidėjų mylėtojų esate užsisakinėjusi gėlių iš www.orchidėjos.lt?  Kokie atsiliepimai? Ar viskas tvarkoje? Ar galima pasitikėti? Ar siunčiat gėlytės buvo saugiai įpakuotos? sveikos?
Planuoju užsisakinėti, bet iš pradžių norėčiau išgirsti jūsų atsiliepimus (jeigu, žinoma, naudojotės jų paslaugomis), nes kažkaip nedrąsu smile.gif
Iš anksto dėkui, lauksiu atsakimo į až, arba čia, šioje temoje smile.gif

Aš sakiausi, gėlių būkle buvau labai patenkinta, vieną kartą atvežė patys, nes aš vilnietė užuot paštu siuntę kaip mokėjau, kitus kartus pasiimt pati važiavau. Manau dabar siųstis būtų per šalta. Dėl įpakavimo iš kitų girdėjau, kad labai rūpestingai supakuoja.
Atsakyti
įpakavimas superinis, gėlytės sveikos , bet dabar siųstis- griežtai ne, nebent pačioms vykt į vietą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 27, 11:52)

saunu thumbup.gif linkiu issirinkt puikias gelytes 4u.gif

sandrita grazi naujoke wub.gif ryt pasirodysiu as savasias wub.gif
Atsakyti
~Sandrita~, kokia grazuole nuciupai wub.gif patinka man tokios nematytos.
Atsakyti

Aš ir parodysiu, ką vakar gavau dovanų gimtadienio proga ax.gif nuotrauka skolinta, bet maniškė identiška.... http://www.fabiovise...mbria-04373.jpg

Čia mano pirmoji kambria, žiūrėsim, kaip seksis augint smile.gif
Atsakyti