Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

bardot, fainute ta mazyte,o ziedeliai dar wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 19, 11:30)
bardot, fainute ta mazyte,o ziedeliai dar  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Buvau siandien bazese smile.gif Karmelitoj visko labai daug, o ypac phalaenopsiu, yra ir idomesniu, na o naujokems tai isvis ten rojus smile.gif tiesa, nieko neparsiveziau, nes nemaciau kazko ko netureciau ar to kas labai patiktu. Yra nemazai po 10-5Lt phal, bebeiagianciu ar visai nuzydejusiu. 'Geles visiems' dar niekada nebuvau maciusi,kad sitaip nieko neturetu - tuscia visiskai, jokiu nauju prekiu, dauguma i zydejimo pabaiga (kalbu apie orchidejas) toks ispudis, kad kai paskutini karta pries gera menesi buvau taip ir dabar tik likuciai nuo tada stovi.
Vaidrenoj buvo laaaabai graziu cimbidziu po 60Lt jie oranzines spalvos wub.gif o siaip irgi nieko doro, buvo phal nukainuotu tamsiai violetiniu po 10 Lt. Akropoly daug phal, bet nieko isskirtinio, taip pat buvau maxima bazeje irgi yra sis tas smile.gif zodziu po sios ekskursijos grizau be jokios orchidejos, uztat parsiveziau jau 3ia nolina smile.gif
Atsakyti
Bardot grazus ziedeliai wub.gif
Atsakyti
Axara, tai bent ataskaita thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,tylu,ramu cia pas jus.Turbut bazes tikrinat biggrin.gif Ydomu,ko sendien gavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 20, 12:59)
Sveikutes,tylu,ramu cia pas jus.Turbut bazes tikrinat biggrin.gif Ydomu,ko sendien gavo rolleyes.gif

buvau Kaišiadorių raj jubiliejuj, tai kokias orches tempė iš Kaišiadorių supirktas- viena man dar akyse stovi, prisiminiau Jus ir užpavydėjau baltai , kad ne Kaišiadoryse gyvenu lotuliukas.gif Beje mano margutė užkvepėjo thumbup.gif
Atsakyti
Jėzau, kokia nuostabi bardot sedirėja! wub.gif wub.gif O kaži ją sunku prižiūrėti?.. blush2.gif

Pražydo maniškė kambrija (gal kuri žino tikslesnį pavadinimą? Niekur nerandu..)

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2010 01 20, 14:52)

Pražydo maniškė kambrija (gal kuri žino tikslesnį pavadinimą? Niekur nerandu..)

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 20, 14:51)
buvau Kaišiadorių raj jubiliejuj, tai kokias orches tempė iš Kaišiadorių supirktas- viena man dar akyse stovi, prisiminiau Jus ir užpavydėjau baltai , kad ne Kaišiadoryse gyvenu lotuliukas.gif Beje mano margutė užkvepėjo  thumbup.gif

Kazkaip senokai Kaisiadoryse,grazaus is orchyciu nemaciau. verysad.gif Nors visur ir neapeinu,vis laukiu is pardaveju skambuciu.Taip esam susitare,jei ka ydomaus parsiveza.Viena netgi uzsidare,nebeislaiko pardes nuomos.As atvirksciai,jums Kaunietems baltai pavydziu ,pas jus bazes yra ax.gif Sakiau,kad turi,tas grozis kvepeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 20, 16:53)
Kazkaip senokai Kaisiadoryse,grazaus is orchyciu nemaciau. verysad.gif Nors visur ir neapeinu,vis laukiu is pardaveju skambuciu.Taip esam susitare,jei ka ydomaus parsiveza.Viena netgi uzsidare,nebeislaiko pardes nuomos.As atvirksciai,jums Kaunietems baltai pavydziu ,pas jus bazes yra ax.gif Sakiau,kad turi,tas grozis kvepeti thumbup.gif

gavo tokią baltą ir visą išraižytą tarsi hieroglifais ryškiai ružava spalva, o tokia gigantiška ir su daug žiedų, kažkada mačiau ir Kaune
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2010 01 20, 13:52)
(gal kuri žino tikslesnį pavadinimą? Niekur nerandu..)

gal šita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 01 20, 16:06)

Tikriausiai. Dėkui labai 4u.gif
Atsakyti