Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Noriu pasidziaugt vasariskai ziemine palange blush2.gif
user posted image
Is arciau
Baltuke
user posted image
Raibuole
user posted image
Violetine
user posted image
Persikine
user posted image
Dvi raibuoles
user posted image

Atsakyti

Kauno akropoly cimbai geltoni po 40lt
[/quote]
wub.gif labai norėčiau,deja toli nuo namų.Gal atšilus orui ir prigriebsiu kur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 01 16, 19:46)
nu va,pagaliau prazydom  wub.gif

Grazus ziedas wub.gif
Atsakyti
Vėl gažių palangių prifotkinot. Žiemą ypač nuostabu, kai taip žydi.

Aš ieškau naujų namų vienai savo orchidėjai. (už 18 Lt.) Vilnius

user posted image

Gal kam būtent tokios reikia savo orchidėjų kolekcijai ?

Lapai sveiki, šaknų daug. Šiuo metu žydi pakartotinai (kol kas 2 žiedeliai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 17 sausio 2010 - 14:07
Sandrita, gražiai pražydot 4u.gif thumbup.gif
Kokere, kad man tiek žiedelių ir toookia palangė.
Merginos, žinokit, mano brangiausiais nustebino mane. Užėjom į senukus, nubėgau pasidairyt orchyčių, bet nieko labai gero nebuvo, bet brangiausiasis nusitempė ir sako - va tavo gėlėm geras stovas būtų, man irgi labai patiko ir kaina gera. Tai parlėkėm namo išmatavo lubų aukštį, nuvažiavo ir nupirko lotuliukas.gif Sumontavo, rodomės kol kas tik stovą dabar laistau kraustas orchytes tai su gėlytėm vėliau pasirodysim, be to dauguma nežydi dabar, bet nereliai patiko man tas stovas ir maniškio iniciatyva...skolinga lieku...
user posted image
O pigutė orchytė su žiedeliais kur rodžiausi iš ermitažo pfu pfu pfu pumpuru nenumetė ir jau dar vieną žiedelį išskleidė.
Atsakyti
Sokejuke 86,na stovas tai superiavas thumbup.gif ir man tokio prireike,kiek papildomu orchyciu patalpinciau lotuliukas.gif Kiek kainavo,jei ne paslaptis?
Atsakyti
Rodostoma, ne paslaptis stovas 79lt kainavo, bet tvirtas man patiko, aš kai su katytėm gyvenu netvirtas man netiktų, buvo siauresnis kur tik viena eile statosi vazonėliai tai 59lt berods. Galvoju net kada pasitaupiusi į kitą kambarį tokį pat statyt, nes stalą išbogint ketinu ir vietos atsirastų, ir gražiai atrodytų, nes dabar ant stalo nenaudojamo sukrautos gėlytės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 17 sausio 2010 - 19:18
sokejuke, fainas stovas thumbup.gif
Atsakyti
As panasu, gal net toki pat, turiu. Bet orchidejoms jis man kazkodel nepasitvirtino, nes kai zydi - ziedkociams per maza vietos.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 01 17, 17:58)
Sandrita, gražiai pražydot 4u.gif  thumbup.gif

sokejuke stovas super, patiko ir man smile.gif gera vyra turi 4u.gif lauksim ispudziu ir pasirodymo su gelem smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif buvau siandien akropoly, bet cimbu nemaciau g.gif gal jau ispirko...phal daug, bet nieko isskirtinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 01 17, 23:45)
Sveikutes smile.gif buvau siandien akropoly, bet cimbu nemaciau  g.gif  gal jau ispirko...phal daug, bet nieko isskirtinio smile.gif

Vakar dar maciau buvo, bet tokie parudave man jie pasirode, kaip vystantys ar kazkuom sergantys g.gif O phal daug karvyciu buvo.
Atsakyti