Noriu pasidziaugt vasariskai ziemine palange
Is arciau
Baltuke
Raibuole
Violetine
Persikine
Dvi raibuoles
Kauno akropoly cimbai geltoni po 40lt
[/quote]
labai norėčiau,deja toli nuo namų.Gal atšilus orui ir prigriebsiu kur
Sandrita, gražiai pražydot
Kokere, kad man tiek žiedelių ir toookia palangė.
Merginos, žinokit, mano brangiausiais nustebino mane. Užėjom į senukus, nubėgau pasidairyt orchyčių, bet nieko labai gero nebuvo, bet brangiausiasis nusitempė ir sako - va tavo gėlėm geras stovas būtų, man irgi labai patiko ir kaina gera. Tai parlėkėm namo išmatavo lubų aukštį, nuvažiavo ir nupirko Sumontavo, rodomės kol kas tik stovą dabar laistau kraustas orchytes tai su gėlytėm vėliau pasirodysim, be to dauguma nežydi dabar, bet nereliai patiko man tas stovas ir maniškio iniciatyva...skolinga lieku...
O pigutė orchytė su žiedeliais kur rodžiausi iš ermitažo pfu pfu pfu pumpuru nenumetė ir jau dar vieną žiedelį išskleidė.
Kokere, kad man tiek žiedelių ir toookia palangė.
Merginos, žinokit, mano brangiausiais nustebino mane. Užėjom į senukus, nubėgau pasidairyt orchyčių, bet nieko labai gero nebuvo, bet brangiausiasis nusitempė ir sako - va tavo gėlėm geras stovas būtų, man irgi labai patiko ir kaina gera. Tai parlėkėm namo išmatavo lubų aukštį, nuvažiavo ir nupirko Sumontavo, rodomės kol kas tik stovą dabar laistau kraustas orchytes tai su gėlytėm vėliau pasirodysim, be to dauguma nežydi dabar, bet nereliai patiko man tas stovas ir maniškio iniciatyva...skolinga lieku...
O pigutė orchytė su žiedeliais kur rodžiausi iš ermitažo pfu pfu pfu pumpuru nenumetė ir jau dar vieną žiedelį išskleidė.
Sokejuke 86,na stovas tai superiavas ir man tokio prireike,kiek papildomu orchyciu patalpinciau Kiek kainavo,jei ne paslaptis?
Rodostoma, ne paslaptis stovas 79lt kainavo, bet tvirtas man patiko, aš kai su katytėm gyvenu netvirtas man netiktų, buvo siauresnis kur tik viena eile statosi vazonėliai tai 59lt berods. Galvoju net kada pasitaupiusi į kitą kambarį tokį pat statyt, nes stalą išbogint ketinu ir vietos atsirastų, ir gražiai atrodytų, nes dabar ant stalo nenaudojamo sukrautos gėlytės.
sokejuke, fainas stovas
As panasu, gal net toki pat, turiu. Bet orchidejoms jis man kazkodel nepasitvirtino, nes kai zydi - ziedkociams per maza vietos.
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 01 17, 17:58)
Sandrita, gražiai pražydot
sokejuke stovas super, patiko ir man gera vyra turi lauksim ispudziu ir pasirodymo su gelem
Sveikutes buvau siandien akropoly, bet cimbu nemaciau gal jau ispirko...phal daug, bet nieko isskirtinio
QUOTE(axara @ 2010 01 17, 23:45)
Sveikutes buvau siandien akropoly, bet cimbu nemaciau gal jau ispirko...phal daug, bet nieko isskirtinio
Vakar dar maciau buvo, bet tokie parudave man jie pasirode, kaip vystantys ar kazkuom sergantys O phal daug karvyciu buvo.