Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Aš ir kelis kartus skaičiau kol supratau appie ta striptiza lotuliukas.gif aš gi megztuką nusivilkau ir šaliką tada atgal ant golfuko striukę, o gėlytes į megztuką ir maišiukų krūvą, kad nesušaltų, matyt apie tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 01 15, 00:07)
Kazko nedaskaiciau  unsure.gif koki striptiza?

blush2.gif na ne taip tiesiogiai ax.gif
Atsakyti
ačiū už pagyras katytei 4u.gif ir gėlytėms, na tiny twinkle tik lapukai bet dar padoriai atrodė šaknyčių turi, tai pagailo man jo vargšiuko mažiuko
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 01 15, 00:21)
Aš ir kelis kartus skaičiau kol supratau appie ta striptiza lotuliukas.gif

user posted image

svarbu šaknys sveikos,o gėlė verta dėmesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 01 14, 22:45)
Be kompanijos naujos gėlytės niekaip:)
user posted image

Ir gelyte grazi, bet jau katinuko grozis bigsmile.gif wub.gif ir spalvyte kokia faina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sugalvojau, kokios vandos noriu, noriu nei rausvos nei violetines.... vat
Atsakyti
Jei prakalbom apie vandas, tai gal vasarą laikot lauke, gryname ore kur nors po medžiu pakabintas?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 01 15, 10:54)
Jei prakalbom apie vandas, tai gal vasarą laikot lauke, gryname ore kur nors po medžiu pakabintas?

aš gavau liepos men per jubilieju tai su ja kaip durne i kelione vaziavau, kad tik ji nenudziūtų, kaip dabar prisimenu, net juokas ima, o šią vasarą žiūrėsim, ką čia padarius

Tiesa, kur neseniai pikau Brasada kInganium, tas kur buvo žiedas nužidejo, o dabar iš šonu auga keli tokie spygliuki, tiksliau iš po lapų lenda, gal ia žiedai kaip manot g.gif
Atsakyti
sokejuke86 wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaune akropolyje labai daug phaelenopsiu yra ir nematytu
negalejau tusciomis iseiti doh.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 01 15, 10:54)

"skalbiniai" 2008m rugpjūtis

user posted image
Atsakyti
sokejuke 86 na jau pukuota gelyte,tai wub.gif wub.gif wub.gif uzniurkyciau biggrin.gif rytine rasa,labai grazios thumbup.gif
Atsakyti