Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

na va, va, o manoji ilgiausią voką išleido, o žiedų nematyti  doh.gif  vadinasi, jie turi iš "kamieno" išaugti, taip?  ax.gif

Sedirea japonica žiedstiebiukas taip pat lenda kaip ir phalaenopsių, iš šono po lapu smile.gif

Ačiū visoms už džiaugsmą kartu su manim smile.gif ir visas abejojančias, bet norinčias Sedirea japonica, raginu ryžtis smile.gif pas mane ji auga ant vakarinės palangės, ant drėgmės palaikymo lovelio, kiekvieną ryta apipirškiu kiminus ir štai - visai netikėtas rezultatas ax.gif

Kaip praskleis žiedelius, taip pat jų grožiu pasidalinsiu su jumis smile.gif taip kad iki greito 4u.gif
Atsakyti
bijau prisisneketi,bet rodos "kominis" paphiopedilum'as bunda ir is pazasteles vaikiuka auginasi.... na ir jei viskas tvarkoj, greitai pasifgirsiu naujais ziedeliais naminiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bardot @ 2010 01 14, 15:19)
Sedirea japonica žiedstiebiukas taip pat lenda kaip ir phalaenopsių, iš šono po lapu smile.gif

Ačiū visoms už džiaugsmą kartu su manim smile.gif ir visas abejojančias, bet norinčias Sedirea japonica, raginu ryžtis smile.gif pas mane ji auga ant vakarinės palangės, ant drėgmės palaikymo lovelio, kiekvieną ryta apipirškiu kiminus ir štai - visai netikėtas rezultatas  ax.gif

Kaip praskleis žiedelius, taip pat jų grožiu pasidalinsiu su jumis smile.gif taip kad iki greito  4u.gif

labai lauksim parodant ziedelius wub.gif

as kolkas nepraradau ne vienos, tfu tfu tfu unsure.gif vis del to matyt sunkiai joms pas mus augti sekas ...
Atsakyti
QUOTE(bardot @ 2010 01 14, 09:58)
Labutis :)Rodausi su savo Sedirea Japonica (augaliukas pirktas iš skm praeitą pavasarį) pumpuriukais smile.gif
http://public.fotki....a-japonica.html
http://public.fotki....ica2.html#media

Ir dar Odontoglossumu pačios pražydintu, o buvo visai paliegėlis smile.gif nesitikejau jau jo atgaivinti, o juo labiau žiedų smile.gif
http://public.fotki....ntoglossum.html
http://public.fotki....sum2.html#media

groziai. abi gelytes labai grazios, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 14, 17:35)
as kolkas nepraradau ne vienos, tfu tfu tfu unsure.gif vis del to matyt sunkiai joms pas mus augti sekas ...

na gal nepatinka gėlėm tas tamsusis periodas g.gif ,asmeniškai aš per pora pastarųjų mėn. netekau daugiau gėlių nei per pusantrų metų.. verysad.gif ,bet ne priežiūra kalta ar oras schmoll.gif ,tiesiog taip gavosi.... verysad.gif ,tiek to,kaip nors... kitoms vietos turėsiu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 14 sausio 2010 - 16:57
QUOTE(jolla42 @ 2010 01 14, 17:55)
na gal nepatinka gėlėm tas tamsusis periodas  g.gif ,asmeniškai aš per pora pastarųjų mėn. netekau daugiau gėlių nei per pusantrų metų.. verysad.gif ,bet ne priežiūra kalta ar oras  schmoll.gif ,tiesiog taip gavosi.... verysad.gif ,tiek to,kaip nors... kitoms vietos turėsiu... g.gif

o kaip Macodes- atlaikė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 sausio 2010 - 17:27
QUOTE(jolla42 @ 2010 01 14, 17:55)
na gal nepatinka gėlėm tas tamsusis periodas  g.gif ,asmeniškai aš per pora pastarųjų mėn. netekau daugiau gėlių nei per pusantrų metų.. verysad.gif ,bet ne priežiūra kalta ar oras  schmoll.gif ,tiesiog taip gavosi.... verysad.gif ,tiek to,kaip nors... kitoms vietos turėsiu... g.gif

nu zinok ir pas mane taip....persikraustymas buvo lapriti i kitus namus,cia persikelus palanges gan dregnos,placios-tad gauna maziau silumos.... daugelis numete pumpurus,kitos prarado didele dali lapu-zodziu kosmaras kazkoks.tik vat raibuole subujojo(o ir pastebejau jog megsta daugiau dregmes) tai tik vienas dalykas dziugina doh.gif smile.gif
ka padarysi,matyt atsisijos kai kas,gal kitom patik nauji namai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 01 14, 16:55)

ar neturejai laiko rupintis gelytem? na as siuo metu namie bunu visada su dukryte. dabar paprasciausiai gelytem truksta sviesos, silumamamegems silumos beabejo. aisku ir visu augimas suletejes... labai laukiu pavasario, tikiuosi tada gelytes subujos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 14, 19:10)
o kaip Macodes- atlaikė?

aga,atlaikė thumbup.gif gražiai auga wub.gif ,nukentėjo daugiausia falikai ir tas cimbas,gal jei pumpurai maži būtų buvę,būtų atlaikęs-o jau kai dideli verysad.gif

Sandrita,gaila gėliukų verysad.gif ,mano didžioji raibuolė tiek išaugo,kad net nulinko lapai,kaip zuikio ausys...,paramsčiau dabar ...

saidutea-laiko turėjau sočiai... šiaip eilinė gyvenimo grimasa.... verysad.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Aš mergaitės šiaip laikausi, nieko nėra gėlyčių, šalta turiu orchidėjų.lt čekį ir laukiu pavasario...bet buvau pasiimt siuntinio Akropolyje, užėjau į ermitažą...ir pamačiau nukainotą vargšiuką oncidiumą tiny twinkle už 5lt, pagailėjau ir paėmiau ir už 10lt dar paėmiau phaleonopsį, nelabai supratau ko nukainotas, šaknys lapai geri, tik vienas žiedelis aplaužytas, na bet man super irgi griebaiu lotuliukas.gif Tada prisipirkau maišelių nsuivilkau megztinį šaliką, aptūlojau gėlytes ir bėgau į mašiną lotuliukas.gif Namie gavau velnių, atrašiau jų atgal nes maniškis dar ne tike alui, o prieš tai ir cigaretėms išleisdavo. Tai pažadėjo neburbėt, nes velnių gavo daug lotuliukas.gif Jis turi savo ligų aš savo, tai liepiau jei nenori klausytis kaip aš jam burbu ir kašio žiūrėt neduodu neburbėt dėl gėlių vat...
Rodausi:
user posted image
Be kompanijos naujos gėlytės niekaip:)
user posted image
ir mažiukas tiny twinkle
user posted image kurį ryt poryt persodint reiks:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 14 sausio 2010 - 21:47
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 01 14, 23:45)

va je tau katytė wub.gif wub.gif thumbup.gif
ai tiesa ir gėlės gražios ax.gif lotuliukas.gif ,oncidiumus dar žydinčius mačiau...
matė kas nors tą striptizą ermitaže??? g.gif įsivaizduoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 01 14, 21:54)
matė kas nors tą striptizą ermitaže??? g.gif įsivaizduoju  bigsmile.gif

Kazko nedaskaiciau unsure.gif koki striptiza?
Atsakyti