Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(rodostoma @ 2010 01 13, 15:08)
Pabirze,o kokios raibuoles?Tokios,kaip anksciau buvo atvestos,ar kitokios?Labai jau jos man patinka wub.gif

tos pačios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 01 13, 16:02)
Sveikos  4u.gif
Turiu naujienu: Floriadoj atveze katleju nauju  thumbup.gif  maciau viena geltonais ziedais, kelias zalsvais dar neprasiskleidusiais, o kitos ruzavos  wub.gif  neatsilaikiau ir viena nusipirkau  wub.gif
user posted image

32,50Lt cool.gif

Aplenkei mane, Lialkaa mirksiukas.gif

koks 100 naujų falenopsių, gražių spalvų, dideliais žiedais - 19,50Lt

paphiopedilumas didžiažiedis nukainuotas iki 29,99.............
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 01 13, 16:31)
32,50Lt  cool.gif

Aplenkei mane, Lialkaa mirksiukas.gif
koks 100 naujų falenopsių, gražių spalvų, dideliais žiedais - 19,50Lt

paphiopedilumas didžiažiedis nukainuotas iki 29,99.............

is tos laimes, net kaina pamirsau parasyti doh.gif lotuliukas.gif o
paphiopediluma kilnojau kilnojau, bet pamacius katleja ji palikau, sazine dabar grauzia verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 12, 22:09)
user posted image    user posted image     

Kokia gražuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 01 13, 12:05)
Kol atsakinejau pribegdama, saidutea visus mano klausimus surase  lotuliukas.gif

O kokiu spalvu karvytes "Tik gelese"?  bigsmile.gif

biggrin.gif

QUOTE(rosee @ 2010 01 13, 12:13)
nerenku mirksiukas.gif , nors šiaip pagyrų tėmelėje galėtume  ax.gif
Lorute, ačiū už info, karvyčių nenoriu, vadinasi nieko gero neprivežė, o taip norėjosi sau ūpą pakelti..

drinks_cheers.gif tikrai galetume, kas uz? smile.gif
QUOTE(lialkaa @ 2010 01 13, 15:02)
Sveikos  4u.gif
Turiu naujienu: Floriadoj atveze katleju nauju  thumbup.gif  maciau viena geltonais ziedais, kelias zalsvais dar neprasiskleidusiais, o kitos ruzavos  wub.gif  neatsilaikiau ir viena nusipirkau  wub.gif

grazus ziedeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 01 13, 12:14)

Naujute, zyguciu nera schmoll.gif

turbut nesisipildys mano noras doh.gif

QUOTE(lialkaa @ 2010 01 13, 16:02)
Sveikos  4u.gif

grazuoles, vis gundausi jomis, bet vis probijau kad neprazydinsiu thumbup.gif
Atsakyti
Naujute, klausiau pas pardavėją , sakė kad dabar aukcionuose nėra zygų, o gal ir gerai, man atrodo , kad jie itin lepūs drėgmei ir šalčiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 13, 19:04)
Naujute, klausiau pas pardavėją , sakė kad dabar aukcionuose nėra zygų, o gal ir gerai, man atrodo , kad jie itin lepūs drėgmei ir šalčiui 4u.gif

na tada teks pavasario laukti gal tada aukcijonuose bus, (labai tikiuosi ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 01 13, 16:54)
turbut nesisipildys mano noras  doh.gif
grazuoles, vis gundausi jomis, bet vis probijau kad neprazydinsiu  thumbup.gif

issipildys issipildys naujute, kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 12, 23:09)
user posted image    user posted image      Na va,merginos giriuosi,bijojau anksciau pasigirti kai tik pradejo pumpurus krauti,galvojau dar nudzius netycia.O dabar stai mano pacios prazydintas grozis Coelogyne Cristata.Nuostabus augaliukas.Dar laukiu raibuoles neziniukes,pirktos augalu labirintuose ziedeliu,jau yra du vokai,vienas stipriai storeja.Ir dar,is tokiu pasiekimu,tai dendrobium tradicinis baltas ,krauna pumpurus.Va kaip prisigyriau blush2.gif Tiesa,kas iesko raibuoles,tai mano draugelka sendien buvo Kaune,ir mate ju pirkti stoties turgaus kioske po35lt.

Tikrai nuostabūs žiedai wub.gif
Atsakyti
O man idomu pasidare kaip tas mini miniukas zibutes dydzio ziedais atrodo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 01 13, 23:40)
O man idomu pasidare kaip tas mini miniukas zibutes dydzio ziedais atrodo?  bigsmile.gif

manau kad Mole, prie įėjimo į maximą - gėlių taškely gali pamatyti, nedideli, labai ryškūs žiedeliai, labai gražūs, o gal ir ne tokie smile.gif
Atsakyti