Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(borjomi @ 2010 01 12, 20:53)
Bet taip noriu jos  ax.gif ypac tokios tamsiai  tamsiai bordines su gelsvais pakrasteliais..  blush2.gif

labai gražios norit thumbup.gif manau verta nusipirkt ir pamėgint...,nes nepamėginus lieka tik spėlioti kas būtų,jei būtų.... asmeniškai man tai jokio skirtumo nėra...,pora perliejus supūdžiau,bet sužinojau kaip nereikia elgtis doh.gif blush2.gif ,o dabar falikų daugiau išmėčiau ax.gif blush2.gif ,bet buvo tamsu,šalta ir drėgna verysad.gif (čia du pastaruosius mėn.),o šiaip tai jau esu ir į ''marčias išleidus'' vešliai išaugusius ir padalintus krūmus... ,kelios jau po 2-3 kartus pas mane žydėjo wub.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif prisijungiu ir as prie jusu 4u.gif
atejau pasigirti ir pasidalinti dziaugsmu biggrin.gif rolleyes.gif mano orchideja jau senokai buvo nuzydejus, bet kaip isprotejusi leisdavo tik lapus biggrin.gif ir pagaliau, grizusi po kaledu namo, radau isleista maza stiebeli su pumpuru lotuliukas.gif thumbup.gif per tas dienas, ji vis toliau po truputuka leidzia naujus stiebelius ir kaip pastebejau, turetu susiformuoti net penki pumpureliai lotuliukas.gif oi zinnokit kaip laukiu kada zydet prades blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerb.Indre: 12 sausio 2010 - 20:23
user posted image user posted image Na va,merginos giriuosi,bijojau anksciau pasigirti kai tik pradejo pumpurus krauti,galvojau dar nudzius netycia.O dabar stai mano pacios prazydintas grozis Coelogyne Cristata.Nuostabus augaliukas.Dar laukiu raibuoles neziniukes,pirktos augalu labirintuose ziedeliu,jau yra du vokai,vienas stipriai storeja.Ir dar,is tokiu pasiekimu,tai dendrobium tradicinis baltas ,krauna pumpurus.Va kaip prisigyriau blush2.gif Tiesa,kas iesko raibuoles,tai mano draugelka sendien buvo Kaune,ir mate ju pirkti stoties turgaus kioske po35lt.
Atsakyti
[quote=jolla42,2010 01 12, 20:44]
o šiaip tai jau esu ir į ''marčias išleidus'' vešliai išaugusius ir padalintus krūmus... ,kelios jau po 2-3 kartus pas mane žydėjo wub.gif

aciu uz optimizma, reiks pirkti, kai tik atsils oras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 01 12, 19:52)
as tikiuosi maniskis nesugalvos analogiskaqi pasielgti  doh.gif

duok dieve... ,mano dukros cimbas du gražius žiedstiebius nudžiovino verysad.gif jau nemaži buvo.... reikia patirties dar su jais prisikaupt g.gif

rodostoma -- blink.gif blink.gif mano svajonių gėlė wub.gif jau seniai noriu,bet vis nesiryžtu blush2.gif na,bet jei jau yra pavyzdys,tai tikrai verta įsigyt.... galėsiu konsultuotis??? ax.gif o ji su žiedstiebiais pirkta ar tik bulvės?? čia iš orchidėjos lt.??
vaje kaip noriu bigsmile.gif ,sveikinu-tikrai gražuolė sniego karalienė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 12 sausio 2010 - 21:21
Pirkau is orchidejos lt. vasaros pabaigoj,tik su keliom bulvytem.Ji uzsiaugino dar dvi,is ju ir ziedai.Vasara ant balkono sau sedejo,gavo ir lietaus,ir vejo.Rudeni namo parkeliavo,ir nuo lapkricio jai buvo pasnikas.Laikiau ant vesios palanges,ir stai rezultatai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 12, 23:36)

fantastika thumbup.gif wub.gif negaliu atsižiūrėti blink.gif bus drąsiau dabar drinks_cheers.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 12, 22:09)
user posted image    user posted image      Na va,merginos giriuosi,bijojau anksciau pasigirti kai tik pradejo pumpurus krauti,galvojau dar nudzius netycia.O dabar stai mano pacios prazydintas grozis Coelogyne Cristata.Nuostabus augaliukas.Dar laukiu raibuoles neziniukes,pirktos augalu labirintuose ziedeliu,jau yra du vokai,vienas stipriai storeja.Ir dar,is tokiu pasiekimu,tai dendrobium tradicinis baltas ,krauna pumpurus.Va kaip prisigyriau blush2.gif Tiesa,kas iesko raibuoles,tai mano draugelka sendien buvo Kaune,ir mate ju pirkti stoties turgaus kioske po35lt.

kaip grazu ne tas zodis
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 01 12, 19:53)
Labas. Niekaip neapsisprendziu ar verta pirkti cambria.

jei nepabandysi, tai ir nesužinosi. Jei lb nori, kokia prasmė save kankint mirksiukas.gif

QUOTE(rodostoma @ 2010 01 12, 22:09)
O dabar stai mano pacios prazydintas grozis Coelogyne Cristata.

galiu drąsiai teigti, pretendentė į sausio gražiausios orchidėjos first.gif
Atsakyti
rodostoma, kaip kokia nuotaka tavo orchideja wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos,uz grazius zodelius mano orchytei. notworthy.gif As pati negaliu i ja atsiziureti.Kai pradejo keistai gelsti ,jos nauji isleisti kotai tokie,is kur naujos bulves susiformuoja,pagalvojau kazkas negerai g.gif o cia ,net labai gerai viskas isejo biggrin.gif
Atsakyti
rodostoma, nuostabią gražuolę augini wub.gif , net užsinorėjau tokios blush2.gif . Ar žiedai tokie didžiuliai kokie ir atrodo bigsmile.gif ?
Atsakyti