Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Atsiprasau, as prazioplinau jollos gimtadieni blush2.gif skubu i veluojanti traukini ir kuo nuosirdziausiai sveikinu happybday.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
QUOTE(pabirze @ 2010 01 11, 23:13)
ne, į Kauną rieda  thumbup.gif

gal koki zyga atridens biggrin.gif
Atsakyti
JOLLA42, SU GIMTADIENIU!

Atsakyti
Jolla42, as irgi sveikinu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Molo maxima užsivežė phalenopsių, lyg po 17lt, ryškiai geltoni su rašteliu labai gražūs ir lyg kvepia- jei šalia koks hiacintas nestovėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
O su tais hiacintais ir phalaenopsiais salia issiduriau viena karta doh.gif blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Ačiū merginos aciuks.gif oro_buckis.gif

o į tą naują klubą visas jama ar rekomendacijų kokių reikia?? g.gif aš irgi norėčiau blush2.gif ax.gif tik nedrąsu...... rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip širdį skauda- savo oranžinę askocendą ką tik išmečiau... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
per mėnesį visiškai susibaigė, liko tik gyvos šaknys. Todėl, kad jos gyvos, ir gaila išmesti verysad.gif verysad.gif mano gražuolytė verysad.gif verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 01 12, 18:10)
Kaip širdį skauda-  savo oranžinę askocendą ką tik išmečiau...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
per mėnesį visiškai susibaigė, liko tik gyvos šaknys. Todėl, kad jos gyvos, ir gaila išmesti  verysad.gif  verysad.gif  mano gražuolytė  verysad.gif  verysad.gif  schmoll.gif

žiauriai gaila, bet tokiu metu ko gero nei viena neapseisim be praradimų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 01 12, 19:10)
Kaip širdį skauda- 

console.gif verysad.gif kaip gaila.... ,o mano didysis cimbas pumpurus meta-liko tik skleistis.... cray.gif

g.gif kur dingus??? laikas pailsėt po šventinio maratono doh.gif tiek naujų prikaupiai,o dingai net neparodžius....,vis dar laukiu ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 01 12, 18:26)
console.gif  verysad.gif kaip gaila.... ,o mano didysis cimbas pumpurus meta-liko tik skleistis....  cray.gif

as tikiuosi maniskis nesugalvos analogiskaqi pasielgti doh.gif
Atsakyti
Labas. Niekaip neapsisprendziu ar verta pirkti cambria. Ar ja labai sudetinga auginti? Turiu tik kelis phelenopsius, bet deja, negaliu pasigirti, kad jie pas mane labai augtu. Gal salygos netinka? Namie nera daug sviesos, sausoka, vesu. Cambria turbut dar labiau vegetuotu? Ka manote? Bet taip noriu jos ax.gif ypac tokios tamsiai tamsiai bordines su gelsvais pakrasteliais.. blush2.gif
Atsakyti