Atsiprasau, as prazioplinau jollos gimtadieni skubu i veluojanti traukini ir kuo nuosirdziausiai sveikinu
labukas visoms
gal koki zyga atridens
QUOTE(pabirze @ 2010 01 11, 23:13)
ne, į Kauną rieda
gal koki zyga atridens
JOLLA42, SU GIMTADIENIU!
Jolla42, as irgi sveikinu
Molo maxima užsivežė phalenopsių, lyg po 17lt, ryškiai geltoni su rašteliu labai gražūs ir lyg kvepia- jei šalia koks hiacintas nestovėjo
O su tais hiacintais ir phalaenopsiais salia issiduriau viena karta
Ačiū merginos
o į tą naują klubą visas jama ar rekomendacijų kokių reikia?? aš irgi norėčiau tik nedrąsu......
o į tą naują klubą visas jama ar rekomendacijų kokių reikia?? aš irgi norėčiau tik nedrąsu......
Kaip širdį skauda- savo oranžinę askocendą ką tik išmečiau...
per mėnesį visiškai susibaigė, liko tik gyvos šaknys. Todėl, kad jos gyvos, ir gaila išmesti mano gražuolytė
per mėnesį visiškai susibaigė, liko tik gyvos šaknys. Todėl, kad jos gyvos, ir gaila išmesti mano gražuolytė
QUOTE(mikuotuke @ 2010 01 12, 18:10)
Kaip širdį skauda- savo oranžinę askocendą ką tik išmečiau...
žiauriai gaila, bet tokiu metu ko gero nei viena neapseisim be praradimų
QUOTE(mikuotuke @ 2010 01 12, 19:10)
Kaip širdį skauda-
kaip gaila.... ,o mano didysis cimbas pumpurus meta-liko tik skleistis....
kur dingus??? laikas pailsėt po šventinio maratono tiek naujų prikaupiai,o dingai net neparodžius....,vis dar laukiu
QUOTE(jolla42 @ 2010 01 12, 18:26)
kaip gaila.... ,o mano didysis cimbas pumpurus meta-liko tik skleistis....
as tikiuosi maniskis nesugalvos analogiskaqi pasielgti
Labas. Niekaip neapsisprendziu ar verta pirkti cambria. Ar ja labai sudetinga auginti? Turiu tik kelis phelenopsius, bet deja, negaliu pasigirti, kad jie pas mane labai augtu. Gal salygos netinka? Namie nera daug sviesos, sausoka, vesu. Cambria turbut dar labiau vegetuotu? Ka manote? Bet taip noriu jos ypac tokios tamsiai tamsiai bordines su gelsvais pakrasteliais..