Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(Lietuva @ 2010 01 11, 13:50)
ten padaryta tik didmeninė prekyba ir paprastiems mirtingiesiems gėlės neparduodamos  verysad.gif

tai ir čia parduoda tik tai, kas lieka.. po didmenininkų.., gražiausius išsiveža unsure.gif , nesvarbu, kad ir mokame už gėles tiek pat..
Šiaip lb prastas pasirinkimas arba mūsų visų skonis pasikeitė į gerąją pusę, taip sakant tobulėjame biggrin.gif
Atsakyti
O idomu kada TIK GELES kokia nauja fura gaus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 01 11, 14:01)
O idomu kada TIK GELES kokia nauja fura gaus?  smile.gif

QUOTE(rosee @ 2010 01 11, 12:58)
sakė, kad trečiadienį laukia pilnos furos orchių

penktadienį bandysiu po darbo laimę, gal kas įdomesnio liks, kažko norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 01 11, 12:58)
sakė, kad trečiadienį laukia pilnos furos orchių  ax.gif
O po 3Lt - atsikrato likučių.. ir dar minėjo, kad katlėjų ko gero neužsakinės, nes neinama prekė, niekas nesupranta kas čia per gėris, tipo neperka..
ir dar.., kad Žirmūnuose įrenginėja savo firminę pardę, bet, kai man ne aktualu, smulkiau neklausiau  blush2.gif
O čia mano naujokė  ax.gif

rosee, tu ne su BMW kartais važinėji? blush2.gif
patikrinsiu trečiadienį bazę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 11 sausio 2010 - 14:45
QUOTE(pabirze @ 2010 01 11, 15:43)
rosee, tu ne su BMW kartais važinėji? blush2.gif
patikrinsiu trečiadienį bazę biggrin.gif

su bmw (kartais ir su juodu mersu), o ką bigsmile.gif Jei matei, ko neužkalbinai, būtume susipažinę in real drinks_cheers.gif
Gal prieš važiuojant gerai būtų ten suskambint ar atvežė, nes neaišku kokiu laiku bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 11 sausio 2010 - 16:10
QUOTE(rosee @ 2010 01 11, 13:58)
ir dar.., kad Žirmūnuose įrenginėja savo firminę pardę, bet, kai man ne aktualu, smulkiau neklausiau  blush2.gif
O čia mano naujokė  ax.gif

bigsmile.gif va čia tai gėris thumbup.gif g.gif gerai supratau? vilniuj? man vieta labai pakeliui ax.gif
Atsakyti
[quote=rosee,2010 01 11, 16:34]
su bmw (kartais ir su juodu mersu), o ką bigsmile.gif Jei matei, ko neužkalbinai, būtume susipažinę in real drinks_cheers.gif
Gal prieš važiuojant gerai būtų ten suskambint ar atvežė, nes neaišku kokiu laiku bus g.gif
[/quote
lotuliukas.gif kilo noras, bet ką galėjau paklaust- rosee? Jei ne- moteriškė būtų pagalvojus, kad man ne visi namie lotuliukas.gif Šeštadienį , pirmoj salytėj kalbėjot su pardavėja, ane? 4u.gif Susitiksim, pavasarį reiks vėl meet' ą organizuotis gathering.gif
Atsakyti
Jolla 42 su tortadieniu tave happybday.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 11 sausio 2010 - 16:55
QUOTE(naujute @ 2010 01 11, 18:52)

bigsmile.gif wub.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 01 10, 16:19)

Ermitaze maciau nemazai phalenopsiu graziu, tokiu idomesniu ir visai nebrangiai.. jei neklystu tai gal po 16lt. bukles neziurejau tik taip is tolo...su vyru buvau tai nutempe i kita puse  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

jolla prisidedam prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

buvom siandien tik gelese, tai tikrai skurdus pasirinkimas. yra kambriu graziu zydinciu, katleju puse velnio... o siaip tai... patiko keli falenopsiai, grazus ziedai, bet kad be lapu blink.gif gundziausi kazka is tu po tris litus nusipirkti, bet neemiau nieko... gryzdami dar uzsukom i vaidrena, tai ten daug falenopsiu po desimt litu, padeklas su 50 proc. nuolaida, yra visai grazus keli. sau is pradziu issirinkau kambria, bet paskui iskeiciau i oncidiuma sweet sugar, su daug ziedeliu, ir dar auganciu ziedstiebiu wub.gif norejau to cukriuko, tai visa apsipatenkinus dabar esu wub.gif speju kuriam laikui biggrin.gif kol vel ko neprisireiks doh.gif blush2.gif

o raibuoliu as niekad dar nemaciau basese. ar jus matet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 11, 18:29)
lotuliukas.gif

jolla prisidedam prie sveikinimu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image

buvom siandien tik gelese, tai tikrai skurdus pasirinkimas. yra kambriu graziu zydinciu, katleju puse velnio... o siaip tai... patiko keli falenopsiai, grazus ziedai, bet kad be lapu blink.gif  gundziausi kazka is tu po tris litus nusipirkti, bet neemiau nieko... gryzdami dar uzsukom i vaidrena, tai ten daug falenopsiu po desimt litu, padeklas su 50 proc. nuolaida, yra visai grazus keli. sau is pradziu issirinkau kambria, bet paskui iskeiciau i oncidiuma sweet sugar, su daug ziedeliu, ir dar auganciu ziedstiebiu wub.gif norejau to cukriuko, tai visa apsipatenkinus dabar esu wub.gif  speju kuriam laikui biggrin.gif  kol vel ko neprisireiks doh.gif  blush2.gif

o raibuoliu as niekad dar nemaciau basese. ar jus matet? g.gif

Neperseniausiai rašiau, kad tik gėlėse buvo užvežta tikrai nemenkų ir labai sveikai atrodančių raibuolių, lygtais po 35 litus, ir gana ilgai jų buvo, kaip visada tikėjaus nukainuotą pakirst- šį kartą nepavyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 11, 17:39)
Neperseniausiai rašiau, kad tik gėlėse buvo užvežta tikrai nemenkų ir labai sveikai atrodančių raibuolių, lygtais po 35 litus, ir gana ilgai jų buvo, kaip visada tikėjaus nukainuotą pakirst- šį kartą nepavyko verysad.gif

na matyt kai nebuvo labai aktualu, praleidau pro ausis unsure.gif na nieko, ieskosim toliau cool.gif
Atsakyti