Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(naujute @ 2010 01 09, 12:04)
laba
ne viena nemedziojat? keista temute aprimus g.gif

po sekmadienio Floriada žada vėl perkainavimą daryt - tos orch, kur buvo po 75 (Paph ir Brassada) - bus~39Lt, lyg ir vanilė bus perpus pigiau, gal dar ką sugalvos g.gif mirksiukas.gif

Lialka, pasirodyk katlėją, kai išsiskleis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 10 sausio 2010 - 00:06
QUOTE(Tina* @ 2010 01 10, 00:29)
Pramones Maximoj tai isvis nebuti dalykai - ne vienos orchidejos jau kelinta diena, net nukainuotu nera  doh.gif tiesa uzvakar ir vakar situacija tikrinau, siandien nezinau kaip ten.

ir kitose Maximose nera. Hyperyje yra NET keturios. DU phalaenopsiai - baltas ir violetinis- ir dvi vandos didziules po 139 Lt bevystancios.
Atsakyti
hyper maksimoje vandos su puviniais todel ir vystancios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2010 01 10, 11:13)
hyper maksimoje vandos su puviniais todel ir vystancios  verysad.gif

gali buti, as neziurejau.
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 01 09, 15:00)
tikrai taip  drinks_cheers.gif manes irgi,nes ka parsinesiau-beveik visu pumpurai nukrito,nors ir labai saugojau,vyniojau  doh.gif
dabar va sedziu prie lango ir vis uzmetu aki i savo raibuole,laukiu nesulaukiu kada pumpuras susprogs  rolleyes.gif  jau biskiuka prasiziojo  wub.gif

O man nesigauna raibuoliu prazydint unsure.gif Lapus ir auginukus tik auginasi, o ziedeliu niekaip nerodo unsure.gif Pirkau nukainuotas po 5 lt tai nezinau net kokie ziedeliai bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 01 10, 14:09)
O man nesigauna raibuoliu prazydint unsure.gif Lapus ir auginukus tik auginasi, o ziedeliu niekaip nerodo unsure.gif Pirkau nukainuotas po 5 lt tai nezinau net kokie ziedeliai bus rolleyes.gif

vat su viena (raibalape) as irgi nesusitariu,o va sitoji pasiduoda smile.gif lauk ir tu,naujieji auginiai tikrai apdovanos ziedais mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien uzsukau i maximoj esanti geliu skyrely. tai apsalau, yra dvi zydincios raibuoles, labai dideli ziedai, lapai grazus, tik kaina nemaza 42lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 01 10, 01:04)
po sekmadienio Floriada žada vėl perkainavimą daryt - tos orch, kur buvo po 75 (Paph ir Brassada) - bus~39Lt, lyg ir vanilė bus perpus pigiau, gal dar ką sugalvos  g.gif  mirksiukas.gif

Lialka, pasirodyk katlėją, kai išsiskleis  4u.gif

niu galetumet jau tokiu naujienu ir nebeskleist, bent pora savaiciu doh.gif doh.gif jauciu dabar vel reikes vaziuot raibuoles pirkt doh.gif nes tik jos mano kolekcijoj truksta, niu dart vandos.. wub.gif wub.gif
kai prasiskleis katleja, butinai parodysiu wub.gif o kaip manor, jeigu persodinsiu pumpurunenumes? g.gif nes man atrodo, kad ji perlieta, is samanoja virsus, ir saknys pajuodusios. jauciu, kad giliau tai irgi tas pats, vazonelis nepersvieciamas tai nesimato.. schmoll.gif

Ermitaze maciau nemazai phalenopsiu graziu, tokiu idomesniu ir visai nebrangiai.. jei neklystu tai gal po 16lt. bukles neziurejau tik taip is tolo...su vyru buvau tai nutempe i kita puse doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi Ermitaže pažiūrėjau keli šiek tiek traukė phaleonopsiai, bet nealpau tai ir atsilaikiau.
Bet kai ką aptikau. Mano phaleonopsio Avila žiedelis vienas jau nuvyto, galvoju ai patikrisniu šaknis, tai persodinau. Šaknys pfu pfu pfu puikios, bet užmačiau, kad ten ne vieno phaleonopsio Avila daug lapų, jie du, vaikutis yra išaugęs lotuliukas.gif Tai auginsiu, kaip faina būtų kad kartu kada pražystų. Kažkaip pirkdama išsirinkau gražiausią, bet kad su vaikučiu išsirinkau nesimatė, ir tas vaikutis jau su 4 nemažais lapais nemažas toks:)
Nors prisipažinsiu matyt ir praradimą turėsiu. Visi phaleonopsiai auga lapukus šaknytes leidžia, net kur beveik be šaknų beveik juodą pirkau ir raibuolė be šaknų buvusi du lapelius leidžia, bet phaleonopsis su žaliais žiedeliais ir raudonu viduriuku taip šaknų ir neleidžia, nors ir kiminais apdėtas buvo dabar į reanimatorių įkištas, ir stovi pusgyvis toks:( nesupranntu ko jis vienintelis neatsigaudinėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 10 sausio 2010 - 17:39
Kaip supratau stilius parduotuvese, nors kitais metais budavo sezono ikarstis.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 09, 13:20)
medžiojau tik gėlėse- ten dabar baisiai nyku, viskas tas pats, kai kurios net po 3 litus, bet žinant , kiek jos ten prabuvę- net nesigilinau, o prekes senai begavę ir salė tuščia verysad.gif

sakė, kad trečiadienį laukia pilnos furos orchių ax.gif
O po 3Lt - atsikrato likučių.. ir dar minėjo, kad katlėjų ko gero neužsakinės, nes neinama prekė, niekas nesupranta kas čia per gėris, tipo neperka..
ir dar.., kad Žirmūnuose įrenginėja savo firminę pardę, bet, kai man ne aktualu, smulkiau neklausiau blush2.gif
O čia mano naujokė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 11 sausio 2010 - 12:03
QUOTE(rosee @ 2010 01 11, 13:58)
sakė, kad trečiadienį laukia pilnos furos orchių  ax.gif
O po 3Lt - atsikrato likučių.. ir dar minėjo, kad katlėjų ko gero neužsakinės, nes neinama prekė, niekas nesupranta kas čia per gėris, tipo neperka..
ir dar.., kad Žirmūnuose įrenginėja savo firminę pardę, bet, kai man ne aktualu, smulkiau neklausiau  blush2.gif
O čia mano naujokė  ax.gif

Labai gražu.

O aš aną dieną patikrinau gėlių bazę (Vilniuje) "Gėlės visiems" Dariaus ir Girėno gatvėje (ten už oro uosto), tai jau šnipštas - ten padaryta tik didmeninė prekyba ir paprastiems mirtingiesiems gėlės neparduodamos verysad.gif
Atsakyti