Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Mole, gėlių taškely yra margalapių po 35lt bei miniukų violetinių 4u.gif
Nors ir pavėluotai - su Naujais visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 01 07, 18:46)
bet bukle tu katleju jau turbut nelabai...? ar tokia kaina tik kad be ziedu? g.gif

Būklė, sakyčiau, ideali biggrin.gif
viena tik visai be žiedų, o kitos turi arba nors žieduką, ar pumpurėlius.
Tikrai neperlaistytos mirksiukas.gif krūmeliai nemaži( 4-5 pseudobulbos)
Atsakyti
nepykit, paneles, kad biski ne i tema, bet labai reikia informacijos...

ar prie stoties geliu turgelis dirba anksti ryte ar dar ne? reikia vainiko .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2010 01 07, 22:12)
nepykit, paneles, kad biski ne i tema, bet labai reikia informacijos...

ar prie stoties geliu turgelis dirba anksti ryte ar dar ne? reikia vainiko ....   blush2.gif

vainikų skyrius anksti pradėdavo, bet dabar kai šalta - neįsivaizduoju, buvau 9 val nesenai - jau dirbo ( kas atsitiko ? Iš artimųjų?)
Atsakyti
Keliu temele i virsu smile.gif Visos aprimusios, o kai kurios ir visai dingusios unsure.gif

Pas mane nauju ziedu nera, tik daugybe lendanciu ziedstiebiu ir nauju sakeliu. Dabar sakiau nebekirpsiu ziedstiebiu iki apacios, na nebent kokius trumpus ir plonus, nes is tu kuriuos palikau lenda labai daug nauju sakeliu. Dar kazkaip nei vienais metais taip nebuvo, kad beveik visos miegancios akutes iki pat apacios suaktyvejusios wub.gif Bet augimas zymiai suletejes tai sakiau jei tokiais tempais augs ziedstiebiai tai gal suspesiu ir parodoj pavasari sudalyvauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 08 sausio 2010 - 09:48
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 06, 17:09)
O stai cia Dendrobium Stardust  "Fire bird"

user posted image

didžiausi sveikinimai, negaliu patikėt ir labai prašyčiau , jei galit- įdėkit viso augalo nuotrauką- noriu saviškį pagąsdint- užtenka jam vegetuot
Atsakyti
As kaip supratau sitas dendrobis orchidariume bujoja smile.gif bepigu jam zydet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 08, 09:58)

aciu blush2.gif prasau i mane kreiptis vienaskaita blush2.gif biggrin.gif paziuresiu ar gavosi man tas kupriukas kadre visas, o jei ne, pakartosiu kai bus proga tinkama smile.gif

Tina, jis anaiptol ne orchidariume tupejo, iki zydejimo as ji bet kur numetus buvau, i balkona tampiau gruodi doh.gif dziovinau, o jau kai netiketai pastebejau pumpurus, tai ikisau i orchidariuma, kad nesugalvotu ju nudziovinti, nes oras sausas, sviesos mazai,
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2010 01 08, 09:47)
Keliu temele i virsu smile.gif Visos aprimusios, o kai kurios ir visai dingusios  unsure.gif

Pas mane nauju ziedu nera, tik daugybe lendanciu ziedstiebiu ir nauju sakeliu. Dabar sakiau nebekirpsiu ziedstiebiu iki apacios, na nebent kokius trumpus ir plonus, nes is tu kuriuos palikau lenda labai daug nauju sakeliu. Dar kazkaip nei vienais metais taip nebuvo, kad beveik visos miegancios akutes iki pat apacios suaktyvejusios  wub.gif  Bet augimas zymiai suletejes tai sakiau jei tokiais tempais augs ziedstiebiai tai gal suspesiu ir parodoj pavasari sudalyvauti  biggrin.gif

o paroda kur vyks? reiks butinai nuvykti,, gal net sudalyvauti bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, o mano kai kurie pumpurai dziusta, negaliu kaip nervina... doh.gif
atrodo ir drekinu is laistau, bet turbut ziema savo duoda
sustaciau ant akvariumo ir palikau atidarytas maitinimo ankgas, vistiek dregme garuoit turetu...
bet uztat cimbas dziugina, jau pupurai matosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 08, 12:54)
o paroda kur vyks? reiks butinai nuvykti,, gal net sudalyvauti bigsmile.gif

Praejusiais metais geguzes pradzioj buvo orchideju paroda botanikos sode tai as tikiuosi, kad bus ir siemet. Bet dar kol kas nieko neteko girdeti.

QUOTE(naujute @ 2010 01 08, 14:43)
sveikos, o mano kai kurie pumpurai dziusta, negaliu kaip nervina... doh.gif
atrodo ir drekinu is laistau, bet turbut ziema savo duoda
sustaciau ant akvariumo ir palikau atidarytas maitinimo ankgas, vistiek dregme garuoit turetu...
bet uztat cimbas dziugina, jau pupurai matosi  thumbup.gif

Pas mane irgi dziuvo pumpuriukai, bet dabar pajungus papildoma apsvietima pumpurai bresta ir kristi nesiruosia (dabar reikia 3 kartus pabelsti i medi, kad neprisikalbeciau biggrin.gif )

Nekantriai laukiam cimbo ziedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2010 01 08, 15:27)
Nekantriai laukiam cimbo ziedu  smile.gif

jei nenudzius, tfu tfu tfu 3 kartus i medi
Atsakyti