Mole, gėlių taškely yra margalapių po 35lt bei miniukų violetinių
Nors ir pavėluotai - su Naujais visas
QUOTE(lialkaa @ 2010 01 07, 18:46)
bet bukle tu katleju jau turbut nelabai...? ar tokia kaina tik kad be ziedu?
Būklė, sakyčiau, ideali
viena tik visai be žiedų, o kitos turi arba nors žieduką, ar pumpurėlius.
Tikrai neperlaistytos krūmeliai nemaži( 4-5 pseudobulbos)
nepykit, paneles, kad biski ne i tema, bet labai reikia informacijos...
ar prie stoties geliu turgelis dirba anksti ryte ar dar ne? reikia vainiko ....
QUOTE(evutext @ 2010 01 07, 22:12)
nepykit, paneles, kad biski ne i tema, bet labai reikia informacijos...
vainikų skyrius anksti pradėdavo, bet dabar kai šalta - neįsivaizduoju, buvau 9 val nesenai - jau dirbo ( kas atsitiko ? Iš artimųjų?)
Keliu temele i virsu Visos aprimusios, o kai kurios ir visai dingusios
Pas mane nauju ziedu nera, tik daugybe lendanciu ziedstiebiu ir nauju sakeliu. Dabar sakiau nebekirpsiu ziedstiebiu iki apacios, na nebent kokius trumpus ir plonus, nes is tu kuriuos palikau lenda labai daug nauju sakeliu. Dar kazkaip nei vienais metais taip nebuvo, kad beveik visos miegancios akutes iki pat apacios suaktyvejusios Bet augimas zymiai suletejes tai sakiau jei tokiais tempais augs ziedstiebiai tai gal suspesiu ir parodoj pavasari sudalyvauti
Pas mane nauju ziedu nera, tik daugybe lendanciu ziedstiebiu ir nauju sakeliu. Dabar sakiau nebekirpsiu ziedstiebiu iki apacios, na nebent kokius trumpus ir plonus, nes is tu kuriuos palikau lenda labai daug nauju sakeliu. Dar kazkaip nei vienais metais taip nebuvo, kad beveik visos miegancios akutes iki pat apacios suaktyvejusios Bet augimas zymiai suletejes tai sakiau jei tokiais tempais augs ziedstiebiai tai gal suspesiu ir parodoj pavasari sudalyvauti
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 06, 17:09)
didžiausi sveikinimai, negaliu patikėt ir labai prašyčiau , jei galit- įdėkit viso augalo nuotrauką- noriu saviškį pagąsdint- užtenka jam vegetuot
As kaip supratau sitas dendrobis orchidariume bujoja bepigu jam zydet
QUOTE(pabirze @ 2010 01 08, 09:58)
aciu prasau i mane kreiptis vienaskaita paziuresiu ar gavosi man tas kupriukas kadre visas, o jei ne, pakartosiu kai bus proga tinkama
Tina, jis anaiptol ne orchidariume tupejo, iki zydejimo as ji bet kur numetus buvau, i balkona tampiau gruodi dziovinau, o jau kai netiketai pastebejau pumpurus, tai ikisau i orchidariuma, kad nesugalvotu ju nudziovinti, nes oras sausas, sviesos mazai,
QUOTE(Mademoisellee @ 2010 01 08, 09:47)
Keliu temele i virsu Visos aprimusios, o kai kurios ir visai dingusios
o paroda kur vyks? reiks butinai nuvykti,, gal net sudalyvauti
sveikos, o mano kai kurie pumpurai dziusta, negaliu kaip nervina...
atrodo ir drekinu is laistau, bet turbut ziema savo duoda
sustaciau ant akvariumo ir palikau atidarytas maitinimo ankgas, vistiek dregme garuoit turetu...
bet uztat cimbas dziugina, jau pupurai matosi
sustaciau ant akvariumo ir palikau atidarytas maitinimo ankgas, vistiek dregme garuoit turetu...
QUOTE(saidutea @ 2010 01 08, 12:54)
o paroda kur vyks? reiks butinai nuvykti,, gal net sudalyvauti
Praejusiais metais geguzes pradzioj buvo orchideju paroda botanikos sode tai as tikiuosi, kad bus ir siemet. Bet dar kol kas nieko neteko girdeti.
QUOTE(naujute @ 2010 01 08, 14:43)
sveikos, o mano kai kurie pumpurai dziusta, negaliu kaip nervina...
Pas mane irgi dziuvo pumpuriukai, bet dabar pajungus papildoma apsvietima pumpurai bresta ir kristi nesiruosia (dabar reikia 3 kartus pabelsti i medi, kad neprisikalbeciau )
Nekantriai laukiam cimbo ziedu
QUOTE(Mademoisellee @ 2010 01 08, 15:27)
Nekantriai laukiam cimbo ziedu
jei nenudzius, tfu tfu tfu 3 kartus i medi