Uogiene ,labai grazios gelytes,o nuotraukos dar grazesnes. Apie orchidariuma,ir as svaigstu,bet nesurandu jam vietos,nes akva gana nemaza stovi. Sendien vyro draugas,parveze man is Draugystes bazes pora Cattleju.Stovis prastas,bandysiu persodinti,gal atsigaus.Viena bordine dideliu ziedu,kita raudona smulkiu ziedeliu.Pas ju darbuotoja klausiau telefonu,ka idomaus atsiveze is orchyciu,tai jos akimis,sake tiktai denrobiai ir yvairios cambrijos.
dendrobium stardus firebird, kur kartu pirko jolla ir nepamenu kas dar
kita ''įsivaikinusi'' -pabiržė (jos apsikeikiavo lyg ir...) ,o maniškis vegetuoja nors lyg bando kažką ''išspaust'' .... pasirodė auginukas miniatiūrinis,bet ir tas užsikonservavo ,o vanda kaip?? bet jau foto gražios
Save gerbianti moteris niekada nepasakys '' Aš suklydau'' . Ji pasakys : ''Ale žiūrėk,kaip čia įdomiai gavosi'' http://public.fotki.com/jolla42/
cia ne paslaptis jokia juodas fonas - tai mano sijonas, as ji pakabinau ant vaikiskos kedutes, pastaciau truputi i seseli, kad sviesa jo (fono) tiesiogiai neapsviestu. Pasidejau gele toliau truputi nuo fono ir viskas
Dar sugryžtu prie orchidariumo temos, kažin ar patogiau, kad priekyje durelės būtų ar tipo didžiulio akvariumo, t.y. atidaromas per viršų, nors jaučiu kvailai paklausiau, 1m aukščio gali būti nepatogi priežiūra per viršų, bet ir žemesnio neverta daryt Na ir pusto už lango
Dar sugryžtu prie orchidariumo temos, kažin ar patogiau, kad priekyje durelės būtų ar tipo didžiulio akvariumo, t.y. atidaromas per viršų, nors jaučiu kvailai paklausiau, 1m aukščio gali būti nepatogi priežiūra per viršų, bet ir žemesnio neverta daryt
Na ir pusto už lango
Na, neįsivaizduoju, kaip per viršų reiktų kilnoti juk dangtis bus su lempom, laidais, sunkus, didelis. O dar pasiekti geles reikės žemai... o dar jeigu orchidariumas ant kokio staliuko stovės... Manau, durelės priekyje būtinos