Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(Uogienė @ 2010 01 06, 09:56)
dabar turim dziungliu kampeli  wub.gif

kaip miela wub.gif smile.gif
Norėtume pamatyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 06, 00:53)
Grazuolyte wub.gif
o kas nutiko gelytei?

Numire verysad.gif pradejau judinti, ziureti saknis, tokio gerio ten radau doh.gif persodinau, bet nepadejo, saknys nupuvo
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 06, 08:13)
Sveikos  4u.gif
Vis uzsuku paskaityti, bet nerasau, nes aprimusi mano liga, puoseleju

na kaip smagu pas jus wub.gif noreciau ir as orchidariumo, tai brangus malonumas. bet kai labai nori, juk viskas imanoma bigsmile.gif lauksim parodant ziedelius wub.gif Sekmes puoselejant dziungles 4u.gif

melanija labai gaila. as nesenai turiu miltoniosi, kolkas gerai lyg viskas, nauji auginiai auga. labiausiai bijau supuvimo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saidutea: 06 sausio 2010 - 10:57
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 06, 08:13)
mano didziulei nuostabai pirktas kazkada dendrobium stardus firebird, kur kartu pirko jolla ir nepamenu kas dar  doh.gif tai maniskis jau skleidzia viena zieda ir dar 2 pumpurai bresta, butu buve ir daugiau pumpuru, bet nudziuvo jie. Man tai isvis stebuklas, kad sulaukiau zydejimo is sio gan kaprizingo dendrobiumo, bet as ji ir kankinau neblogai  doh.gif

pas mane Stardust vienintelis dendrobis, kuris tvarkingai kiekvienais metais zydi - ir nemazai ziedeliu buna biggrin.gif Su kitais isvis nesiseka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 06, 08:56)
ismatavimai tenkina, per akis  biggrin.gif aukstis 1 m ilgis 1 m plotis 60 cm, dare mano vyras, mastem abu, cia rezultatas po orchideju parodos rugsejo men.  4u.gif jeigu ne MB uzsispyrimas, tai as jau buciau seniai pasidavus  doh.gif  blush2.gif aciu jam labai uz tai, kad dabar turim dziungliu kampeli  wub.gif

Kiek jums atsiejo, kai patys darete?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 01 06, 11:35)
Kiek jums atsiejo, kai patys darete?

dabar tiksliai neprisimenu, reiktu vyro klausti, nes jis pirko viska, bet kazkur pati deze apie 500-600 lt atrodo, nenoriu klaidinti, tai patikslinsiu veliau, jeigu prisimins ir MB
Atsakyti
O kiek valandu per diena laikai ijungus lempas ir visa kita kas suka elektra? gal esi pasiskaiciavus kiek tau jis kainuoja vienai dienai? (energija turiu omeny)
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 06, 11:56)
melanija labai gaila. as nesenai turiu miltoniosi, kolkas gerai lyg viskas, nauji auginiai auga. labiausiai bijau supuvimo unsure.gif

Taip jau yra su sitomis lepunelemis, gyveni zmogus ir mokaisi rolleyes.gif Jei viskas gerai tai liuks mirksiukas.gif As matyt per daug atsipalaidavau, pamaniau, kad jei jau moku faliukus auginti, tai ir kitos orchidejos ne issukis, bet, pripazystu, klydau..Kiekvienai rusiai reikia skirtingos meiles lotuliukas.gif Ir patirties. O kokia patirtis be keliu "numyletu" egzemplioriu..
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 01 06, 13:22)
O kiek valandu per diena laikai ijungus lempas ir visa kita kas suka elektra? gal esi pasiskaiciavus kiek tau jis kainuoja vienai dienai? (energija turiu omeny)

laikau po 12 val. ijungtas lempas, ventiliatorius ijungiu kai dregme ilgai laikosi, kada prisimenu tada ijungiu smile.gif per men iki 20 lt prisuku elektros, tikrai nesiekia 20 lt, gal 15, mazdaug 4u.gif
Atsakyti
Vistik kainuojantis malonumas, as uz savo telefono saskaita +/- tiek sumoku rolleyes.gif
Atsakyti
Uogienė, maniau, kad bus brangesnis išlaikymas, o čia kapeikos irnesakyk.gif , nei po 1Lt į parą neišeina. Bet kokia atgaiva akims ir sielai wub.gif , jaučiu, ne vienai čia seilė nutyso biggrin.gif
Atsakyti
Na, naudos daugiau gaunam, visa seima medituojam prie gelyno biggrin.gif
Vienas falenopsis jau iskleide visus ziedukus, tai giriuosi biggrin.gif

user posted image

O stai cia Dendrobium Stardust "Fire bird"

user posted image
Atsakyti