Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(jalka @ 2010 01 05, 11:59)
labukas..sulaukiau zieduku ax.gif  maziukai,matyt saulutes trukumas,keli pumpuriukai nukrito ax.gif  na bet vistiek zydi mirksiukas.gif

tikrai nors ir keli , bet vistiek smagu wub.gif o pirmojoj foto D.Kingianum?
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 05, 12:02)
Jau daugiau,kaip metai.O ligos forma nelengveja,o tik sunkeja.Pradedi nuo phal.,o paskui reikia yvairoves,o ypac rusiniu orchyciu. O jos pinigiukus kainuoja. doh.gif Ir kiek,su kuo kalbejau,tai neisgydoma,tik apgydoma. smile.gif

tai va, pradejau ir as nuo phalaenopsiu, o kuo toliau tuo vis kitokiu reik. jau namie ir liudisia, dendrobis, kambria, miltoniopsis ir cimbidium... zodziu. reikia jau ir macodes ir katlejos ir t.t. ir t.t. doh.gif baisu doh.gif

QUOTE(jalka @ 2010 01 05, 12:24)
jo,gelininkas jis pas mane ar manekenas biggrin.gif  jau tik fotkini ka ir tas prisistato..nu kaip nenufotkinsi doh.gif  lotuliukas.gif

matom matom ir avatare sedi biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 01 05, 12:59)
labukas..sulaukiau zieduku ax.gif  maziukai,matyt saulutes trukumas,keli pumpuriukai nukrito ax.gif  na bet vistiek zydi mirksiukas.gif

Ir ziedai grazu ir vazonai su PH ir katinukas,zodziu visa puokste wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Padėkit, prašau, išgelbėti vieną mano falenopsį blush2.gif
Čia mano žinutė priežiūros temelėj unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes ligoniukes 4u.gif Su Naujais!
Ateinu pasidziaugti
user posted image
Dovanojom anytai, bet nesusitvarke, atidave man net 2 phal, saknys nupuvusios, bet atgaivinau vargseles. Prazydo, bet dukra 2 pumpuriukus numaige doh.gif
Kokybe nekokia, vakarinis apsvietimas doh.gif
Atsakyti
Pavarciau praeita tema ir is sveikinimu supratau, kad Lietuva laukia stebukliuko wub.gif Dideliausi sveikinimai ir lengvo nesiojimo nestuke.gif Atsimeni kaip uzpraejusia vasara pirkai miltonija, o paskui as SB siunciau ir jis atveze man dvi grazuoles? Ar turi dar ja? Maniskiu jau nebera cray.gif
Atsakyti
Jei ryt kuri busit TIK GELESE - parasykit naujienas. Aciu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Melanija @ 2010 01 05, 21:46)
Sveikutes ligoniukes  4u.gif Su Naujais!
Ateinu pasidziaugti

Grazuolyte wub.gif

QUOTE(Melanija @ 2010 01 05, 22:29)
Pavarciau praeita tema ir is sveikinimu supratau, kad Lietuva laukia stebukliuko  wub.gif Dideliausi sveikinimai ir lengvo nesiojimo  nestuke.gif Atsimeni kaip uzpraejusia vasara pirkai miltonija, o paskui as SB siunciau ir jis atveze man dvi grazuoles? Ar turi dar ja? Maniskiu jau nebera  cray.gif

o kas nutiko gelytei?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vis uzsuku paskaityti, bet nerasau, nes aprimusi mano liga, puoseleju dabar savo turimas geles, nes laiko daug uzima visas procesas ... dar turiu ir orchidariuma priziureti, darau periodiskai ten pertvarkymus, dar nesugalvojau kaip ji irengti doh.gif
Bet orchidariumas yra geeeris, ten akyse tiesiog viskas vyksta bigsmile.gif dabar laukiu ziedu ir orchidariume ir ant palanges, vieni phal jau skleidziasi, kiti dar pumpurus brandina, turetu buti daug zieduku... raibuole jau iskelusi pumpura, labai laukiu jo, nes pirkau leisgyve ir nezinau kas ten per grazuole ax.gif mano didziulei nuostabai pirktas kazkada dendrobium stardus firebird, kur kartu pirko jolla ir nepamenu kas dar doh.gif tai maniskis jau skleidzia viena zieda ir dar 2 pumpurai bresta, butu buve ir daugiau pumpuru, bet nudziuvo jie. Man tai isvis stebuklas, kad sulaukiau zydejimo is sio gan kaprizingo dendrobiumo, bet as ji ir kankinau neblogai doh.gif dziovinau, i balkona nesiojau, kol salciu nebuvo, paskui ziuriu spurgiukai pasirode, as ji dar truputi palaikiau sausai ir pradejau laistyti, ziuriu, kalasi keikiai, apsidziaugiau, kad isvis nenumire dar ir nekreipiau as demesio i ji, bet kazkada cia ziuriu, kad tie keikiai virsunese idomiai sustoreje, tai va pasirodo ziedukai ten bus thumbup.gif oj, kokia litanija gavosi, atsiprasau biggrin.gif
Atsakyti
Butinai parodyk ziedus, kai bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 06, 09:13)
Bet orchidariumas yra geeeris

Linkiu sveikatytės 4u.gif
O kokie Jūsų orchidariumo išmatavimai? Ar tenkina dydis?
Truputį domiuosi ir kaupiuosi blush2.gif , iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 01 06, 08:53)
Linkiu sveikatytės  4u.gif
O kokie Jūsų orchidariumo išmatavimai? Ar tenkina dydis?
Truputį domiuosi ir kaupiuosi  blush2.gif , iš anksto dėkoju  4u.gif

ismatavimai tenkina, per akis biggrin.gif aukstis 1 m ilgis 1 m plotis 60 cm, dare mano vyras, mastem abu, cia rezultatas po orchideju parodos rugsejo men. 4u.gif jeigu ne MB uzsispyrimas, tai as jau buciau seniai pasidavus doh.gif blush2.gif aciu jam labai uz tai, kad dabar turim dziungliu kampeli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 05, 16:30)
tikrai nors ir keli , bet vistiek smagu wub.gif  o pirmojoj foto D.Kingianum?

matom matom ir avatare sedi biggrin.gif  wub.gif

jo pirmoji D.Kingianum ,pirma kart prazydo,tik viena sakele o ir keli pumpuriukai kazkodel nukrito verysad.gif bijau nudaigoti,nesiseka man su dendrobiais nors tu ka...skaitau skaitau lig ir taip viska darau...bet.. verysad.gif
Atsakyti