Na mergicos,jus ir prirodot cia grozybiu.Uzsuki paziuret kaip gyvenat,o cia tiek grozybiu,kad net silpna ziureti. o dar naujienos,kur ko yra papirkti,tai isviso tikras galvos skausmas,kai negali pasiekti.Nors peskute varyk.Vaje,vaje kokia sunki sita orchyciu liga
Nelengva liga tikrai
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 04, 16:17)
Na mergicos,jus ir prirodot cia grozybiu.Uzsuki paziuret kaip gyvenat,o cia tiek grozybiu,kad net silpna ziureti. o dar naujienos,kur ko yra papirkti,tai isviso tikras galvos skausmas,kai negali pasiekti.Nors peskute varyk.Vaje,vaje kokia sunki sita orchyciu liga
tikrai taip man kartais net nejuokinga buna
Tai va,kad nejuokinga.Deti jau nera kur,ir pinigine stipriai kencia,galetum kazka kita nusipirkti,perki vistiek orchytes.Susilaikai nenusiperki,vel beda,negali miegoti.
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 04, 20:06)
Tai va,kad nejuokinga.Deti jau nera kur,ir pinigine stipriai kencia,galetum kazka kita nusipirkti,perki vistiek orchytes.Susilaikai nenusiperki,vel beda,negali miegoti.
senai jau sergat orchidlige? as galvoju kada ta manija praeis ar bent aprims
QUOTE(saidutea @ 2010 01 05, 00:48)
senai jau sergat orchidlige? as galvoju kada ta manija praeis ar bent aprims
Jau daugiau,kaip metai.O ligos forma nelengveja,o tik sunkeja.Pradedi nuo phal.,o paskui reikia yvairoves,o ypac rusiniu orchyciu. O jos pinigiukus kainuoja. Ir kiek,su kuo kalbejau,tai neisgydoma,tik apgydoma.
QUOTE(jalka @ 2010 01 05, 12:59)
labukas..sulaukiau zieduku maziukai,matyt saulutes trukumas,keli pumpuriukai nukrito na bet vistiek zydi
kad ir nedaug tu ziedeliu bet vistiek smagu
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 05, 13:02)
Jau daugiau,kaip metai.O ligos forma nelengveja,o tik sunkeja.Pradedi nuo phal.,o paskui reikia yvairoves,o ypac rusiniu orchyciu. O jos pinigiukus kainuoja. Ir kiek,su kuo kalbejau,tai neisgydoma,tik apgydoma.
tikrai kad nepagydoma atrodo jau paskutine, daugiau nepirksiu ir vistiek tempi namo ir dar or dar ir dar viena
jo,gelininkas jis pas mane ar manekenas jau tik fotkini ka ir tas prisistato..nu kaip nenufotkinsi
Jo,katiniukas kieciausias ziedelis.Mano vyro svajone.