Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(saidutea @ 2010 01 03, 15:27)
o simre kaip keikio saknytes drekini? kasdien apipurski ar kaip? ar dregnas oras namie? tokios sveikos saknys bigsmile.gif

Niekaip nedrėkinu. Nepurškiu nė vienos. (Per daug jų matyt jau pas mane, kad užsiimt purškimais). Laistau mirkymo būdu ir viskas. Beje, laistau irgi retai. Namie tikrai sausa, ne daugiau 40%, drėkintuvą vis nešioju iš vieno kambario į kitą. Per naktį išgarina maždaug 5 l vandens.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 01 03, 16:53)
Niekaip nedrėkinu. Nepurškiu nė vienos.  (Per daug jų matyt jau pas mane, kad užsiimt purškimais). Laistau mirkymo būdu ir viskas. Beje, laistau irgi retai. Namie tikrai sausa, ne daugiau 40%, drėkintuvą vis nešioju iš vieno kambario į kitą. Per naktį išgarina maždaug 5 l vandens.

As pradzioj, kai turejau tik keleta orchideju, purskaliojau kiek viena diena jas. Bet ju skaiciui sparciai didejant pamaciau, kad tas cackinimasis uzima vis daugiau ir daugiau laiko, tai daugiau nebepurskiu ir ne kiek ne prasciau jos auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 01 03, 16:23)
Tikrai taip. Kažkokia su bajeriais šita kvietka - toj vietoj, kur dabar keikis išaugęs, kažkada išaugo pora lapukų, šaknų, pražydo. Bet viskas vienoj vietoj, žiedai iš tos pačios vietos buvo išaugę kaip ir lapai, atskiro žiedkočio neturėjo. Dabar lapų dar daugiau ir gerokai didesnių, žiedkotis irgi normalus.

geras thumbup.gif buna cirku lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ir as pasimaivysiu ax.gif
[attachmentid=190738]
[attachmentid=190737]
[attachmentid=190739]
Atsakyti
[quote=Tina*,2010 01 03, 22:42]
Tai ir as pasimaivysiu ax.gif

maivykis, maivykis- kaip visada gražios ne tik orchidėjos, bet ir pačios foto, kad man taip pavyktų blush2.gif
Atsakyti
Tikrai grazioms foto neturiu salygu, nes neturiu apsvietimo tinkamo ir fonines sienos. Man labai grazu, kai juodam fone merginos pafotkina.
Atsakyti
Tina, jau ta oranzine katleja wub.gif
Atsakyti
pabirze mane ipareigojo parasyti, kad Draugystes g bazej yra daug katleju.

dar visa kruva po 5-10 lt nupigintu is seniau yra.

uzvezta tarpsventyje tokiu kaip sau ir pabirzei pirkau. krumeliai nedideli, spalvos balta su violetiniu,sviesiai violetine su balta, geltona su rausvu, bordo dar keletas, gal ir dar kokiu yra paieskojus wink.gif.

kaina 15 lt.

tiesa,reiketu gerai pasiziureti,kad nebutu susaldyta ar supudyta. nes kai kuriu jau lapukai sukasi...

tad kas norejot- sekmes medzioklej. tikrai kuria issirinksit. uz 5-10-15lt.
Atsakyti
Oho kaip pigiai katleju uzvesta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 01 04, 14:29)
Oho kaip pigiai katleju uzvesta g.gif

krūmeliai nedidukai, o tos kur salėj - neblogai palaistytos- atsargiai, nemažai laiko prabuvę sandėly- gali būti be šaknų, tokią kaip maniškę visai neblogą buvau radus- bet šaknų netikrinau, o šiaip tai nyku , daug labai nukainuotų.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 01 03, 21:42)
Tai ir as pasimaivysiu  ax.gif

ajajai, kokie groziai wub.gif wub.gif

QUOTE(Lorute @ 2010 01 04, 09:49)
Tina, jau ta oranzine katleja  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 01 03, 21:42)
Tai ir as pasimaivysiu  ax.gif

Fantastika, negaliu atitraukti akių wub.gif wub.gif
Atsakyti