Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(pabirze @ 2010 01 02, 19:39)
Evutext, dar kartą dėkoju- išpildei svajonę- nerealu.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mergaitės, aš jau turiu raudoną Katlėją
  clap.gif  clap.gif  clap.gif  wub.gif

visu pirma visas SU NAUJAIS metais.

visu antra, bordo katleja, o raudonos as vis dar noriu lotuliukas.gif

pabirze, ner uz ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2010 01 02, 20:21)
visu pirma visas SU NAUJAIS metais.

visu antra, bordo katleja, o raudonos as vis dar noriu  lotuliukas.gif

pabirze, ner uz ka wink.gif

nu gerai, bordo, man jokio skirtumo, kai tokia graži, o ką matei tik gėlėse?
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 02, 22:03)
nu gerai, bordo, man jokio skirtumo, kai tokia graži, o ką matei tik gėlėse?

bazej nebuvau, o Megoj dar maciau katleja geltona su raudonu, balta su violetiniu.
vis dar yra cimbo dydzio cambria. speju is tu paciu. visai nieko phalaenopsiu. labai idomiu cambriu -oncidiumu. net neaisku kas ten labiau. raso,kad cambria.

na ir vienas phalaenopsis zalias toks, na,gal net salotinis, su bordo viduriuku. idomi spalva labai....ryski tokia.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 02, 18:39)

Sveikinu,baltai pavydziu ,ir as tokios grazuoles noreciau biggrin.gif Mergickos,nuostabus pas visas ziedeliai. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2010 01 02, 21:20)
bazej nebuvau, o Megoj dar maciau katleja geltona su raudonu, balta su violetiniu.
vis dar yra cimbo dydzio cambria. speju is tu paciu. visai nieko phalaenopsiu. labai idomiu cambriu -oncidiumu. net neaisku kas ten labiau. raso,kad cambria.

na ir vienas phalaenopsis zalias toks, na,gal net salotinis, su bordo viduriuku. idomi spalva labai....ryski tokia.

aš jau ko gero stabdysiu paieškas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 02, 12:39)
wub.gif
wub.gif noriu i baze geliu bigsmile.gif
Papildyta:
gal kuri buvot siandien draugystes geliu bazej? ar dirba? skambinu kieks nekelia. nesitiki, kad nedirba g.gif

i geliu baze nenuvaziavau, nusipirkau maximoj nukainuota phalaenopsi uz 6lt smile.gif yra trys pumpuriukai, jei prazys imsiu foto smile.gif
QUOTE(Lorute @ 2010 01 02, 15:41)
Truputi pasirodysiu kas siuo metu zydi, kad paspalvint temele ax.gif Visi zydejimai naminiai, isskyrus philadelphija mirksiukas.gif

kiek daug nuostabiu ziedeliu wub.gif

QUOTE(Kaštonė @ 2010 01 02, 16:45)
Su Naujaisiais Metais! Tegul jie džiugina gražiomis akimirkomis, šilta draugyste ir nuostabiais žiedais  newyear.gif !

Jūsų gražuolėms į kompaniją:

cia taviske kastone?

QUOTE(pabirze @ 2010 01 02, 17:39)

saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 02, 22:01)
cia taviske kastone?
saunu thumbup.gif

Aha, maniškė ax.gif . Nespėjau po nusipirkimo ir nužydėjimo persodint, ir vėl apsipumpuravo, abu nužydėję stiebai žiedkočius išleido ir dar vienas naujas smile.gif .
Atsakyti
sveikutes visos 4u.gif
QUOTE(Lorute @ 2010 01 02, 16:41)
Truputi pasirodysiu kas siuo metu zydi, kad paspalvint temele ax.gif Visi zydejimai naminiai, isskyrus philadelphija mirksiukas.gif

grazuoles zydi, kaip smagu kai naminiais ziedais dziugina, mano dar tik su pu purais
QUOTE(evutext @ 2010 01 02, 21:20)

vakar buvau megoj, galvojau paimti ta katleja, bet arba jau nebebuvo, arba jau nupirktas. seip gelyciu daug, yra jau i zydejimo pabaiga tai nupigintos, cimbai po 10-20lt
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 01 03, 12:30)
sveikutes visos  4u.gif
grazuoles zydi, kaip smagu kai naminiais ziedais dziugina, mano dar tik su pu purais

vakar buvau megoj, galvojau paimti ta katleja, bet arba jau nebebuvo, arba jau nupirktas. seip gelyciu daug, yra jau i zydejimo pabaiga tai nupigintos, cimbai po 10-20lt

jei apie bordo kalbi- Evutext man ją nupirko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 01 03, 12:30)
sveikutes visos  4u.gif

o balta su violetiniu viduriuku katleja dar yra kazin? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 03, 12:43)
jei apie bordo kalbi- Evutext man ją nupirko blush2.gif

QUOTE(lialkaa @ 2010 01 03, 12:51)
o balta su violetiniu viduriuku katleja dar yra kazin?  g.gif

as nei vienos nemaciau vakar
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 01 02, 23:31)
Aha, maniškė  ax.gif . Nespėjau po nusipirkimo ir nužydėjimo persodint, ir vėl apsipumpuravo, abu nužydėję stiebai žiedkočius išleido ir dar vienas naujas  smile.gif .

tai smagu, labai grazi wub.gif
QUOTE(naujute @ 2010 01 03, 11:30)
sveikutes visos  4u.gif

tai gerai, kad su pumpurais. mano visos baigia zydeti beveik. na dar is keliu tikiuosi ziedeliu sulaukt wub.gif o jei dar dendrobis vesiai pabuves prazys, tai isvis laimes bus thumbup.gif
Atsakyti