Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

As ir tokia siandien pirkau pabirže o siandien vandos nukainuotos nematei?
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 12 31, 00:23)
As ir tokia siandien pirkau pabirže o siandien vandos nukainuotos nematei?

ne, jau nebuvo. Gal tik gėlėse buvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 30 gruodžio 2009 - 23:33
Ne nebuvau
Atsakyti
Pabirze, tikrai grazi naujoke wub.gif Tokia radus labai noreciau pirkt, bet stabdis - palanges ir tai, kad daug tokio atspalvio turiu. Taip ir kankinuos kaskart tokias idomesnes radus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 31 gruodžio 2009 - 08:50
QUOTE(pabirze @ 2009 12 30, 23:40)
mano naujokė

Labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 12 31, 11:22)
Labai grazi  wub.gif

ačiū, pirkau tik už 10 litų, bet abejotinos būklės, kelis milžiniškus lapus nuskyniau jau, liko dar 4 arkliški lapai, nors šaknys labai geros, bus matyt ar neserga
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 31, 11:30)
ačiū, pirkau tik už 10 litų, bet abejotinos būklės, kelis milžiniškus lapus nuskyniau jau, liko dar 4 arkliški lapai, nors šaknys labai geros, bus matyt ar neserga

tikekimes viskas bue gerai
manoji kur pirkau ana savaite(kur idejus fotke buvau) numete daugeli pumpuru....nors ir gerai supakavau,bet matyt visvien kol dabegau iki masinos perputo....na,bet visa kita sveika-grazu smile.gif
kaip mane nervina ta ziema,orchideju pasirinkimas buna geras,kainos geros,o va oras doh.gif netinkamas joms transportuoti,nors ir greit,siltai,bet visvien kazkas nutinka

ai,mano raibuole jau baigia issilukstent is "kevaliuko",laukiu nesulaukiu pamatyt ziedo wub.gif kai prasiskleis-pasirodysim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 31 gruodžio 2009 - 10:35
mano naujokė

grazuole wub.gif
Atsakyti
visai man su galva negerai blush2.gif dar mačiau tokias vienspalves, beveik smulkiažiedes, violetines , bet ta spalva kaip juoda, o viduriukas baltas, tokių mūsų forume dar nemačiau, tikrai įdomios , ir tas tamsumas toks savotiškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 31, 11:30)

Grazuole,ir kvepia turbut rytais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 12 30, 18:49)
a ko nusibodo? mazai zydi?

Tai, kad dar nezydejo lotuliukas.gif Neisivaizduoju ar pavyks prazydinti, kazko abejoju g.gif
Pirkau vandute pavasari nukainota maximoj su keliais pavytusiais sviesiai roziniais ziedeliais, tad nesu dar pasidziaugus jos normaliu zydejimu, del to matyt ir meiles nera unsure.gif

mano naujokė, tik ryškesnė, nemoku fotkint blush2.gif
user posted image

Kokia grazuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 31, 11:57)
Grazuole,ir kvepia turbut rytais? smile.gif

nieko neužuodžiu verysad.gif
Atsakyti