As ir tokia siandien pirkau pabirže o siandien vandos nukainuotos nematei?
QUOTE(rytine rasa @ 2009 12 31, 00:23)
As ir tokia siandien pirkau pabirže o siandien vandos nukainuotos nematei?
ne, jau nebuvo. Gal tik gėlėse buvai?
Ne nebuvau
Pabirze, tikrai grazi naujoke Tokia radus labai noreciau pirkt, bet stabdis - palanges ir tai, kad daug tokio atspalvio turiu. Taip ir kankinuos kaskart tokias idomesnes radus
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 12 31, 11:22)
Labai grazi
ačiū, pirkau tik už 10 litų, bet abejotinos būklės, kelis milžiniškus lapus nuskyniau jau, liko dar 4 arkliški lapai, nors šaknys labai geros, bus matyt ar neserga
QUOTE(pabirze @ 2009 12 31, 11:30)
ačiū, pirkau tik už 10 litų, bet abejotinos būklės, kelis milžiniškus lapus nuskyniau jau, liko dar 4 arkliški lapai, nors šaknys labai geros, bus matyt ar neserga
tikekimes viskas bue gerai
manoji kur pirkau ana savaite(kur idejus fotke buvau) numete daugeli pumpuru....nors ir gerai supakavau,bet matyt visvien kol dabegau iki masinos perputo....na,bet visa kita sveika-grazu
kaip mane nervina ta ziema,orchideju pasirinkimas buna geras,kainos geros,o va oras netinkamas joms transportuoti,nors ir greit,siltai,bet visvien kazkas nutinka
ai,mano raibuole jau baigia issilukstent is "kevaliuko",laukiu nesulaukiu pamatyt ziedo kai prasiskleis-pasirodysim
visai man su galva negerai dar mačiau tokias vienspalves, beveik smulkiažiedes, violetines , bet ta spalva kaip juoda, o viduriukas baltas, tokių mūsų forume dar nemačiau, tikrai įdomios , ir tas tamsumas toks savotiškas
QUOTE(pabirze @ 2009 12 31, 11:30)
Grazuole,ir kvepia turbut rytais?
QUOTE(saidutea @ 2009 12 30, 18:49)
a ko nusibodo? mazai zydi?
Tai, kad dar nezydejo Neisivaizduoju ar pavyks prazydinti, kazko abejoju
Pirkau vandute pavasari nukainota maximoj su keliais pavytusiais sviesiai roziniais ziedeliais, tad nesu dar pasidziaugus jos normaliu zydejimu, del to matyt ir meiles nera
QUOTE(pabirze @ 2009 12 30, 23:40)
Kokia grazuole
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 31, 11:57)
Grazuole,ir kvepia turbut rytais?
nieko neužuodžiu