As esu prisiauginusi plaukus. Tai labai grazu, bent jau man, bet aisku reikalinga prieziura ir tai brangus malonumas.
Turiu Vilniuje mergina kuri priaugina namuose. Ji skaiciuoja kad 1 sruogele su priauginimu 7 litai, tai norint normaliai atrodyti reiktu 100 sruogu. tai pas ja apsieitu 700 litu. As pirkau ilgesnias po 60 cm tai man sruoga kainavo 5 litai. Taigi malonumas sis brangus, bet grazu.
QUOTE(VILIMA @ 2006 04 29, 13:17)
As esu prisiauginusi plaukus. Tai labai grazu, bent jau man, bet aisku reikalinga prieziura ir tai brangus malonumas.
Turiu Vilniuje mergina kuri priaugina namuose. Ji skaiciuoja kad 1 sruogele su priauginimu 7 litai, tai norint normaliai atrodyti reiktu 100 sruogu. tai pas ja apsieitu 700 litu. As pirkau ilgesnias po 60 cm tai man sruoga kainavo 5 litai. Taigi malonumas sis brangus, bet grazu.
parasyk kaip atrodys tavo plaukai po 3 menesiu
del plaukuciu prisiuvimo...
ar galima tuos pacius plauku pluostus tarkime kai praeina puse metu nuimti ir vel persiuti?
Gal tada kainuotu tik kirpejos darbas?
Gal zinote?
ar galima tuos pacius plauku pluostus tarkime kai praeina puse metu nuimti ir vel persiuti?
Gal tada kainuotu tik kirpejos darbas?
Gal zinote?
Na tuos plauku pluostus reikia mazdauk kas menesi persisiuti, nes jie buna prisiuti prie naturaliu tavo plauku ir kai jie atauga negraziai atrodo, bet jei tavo plaukai letai auga, tai galima ir kas 3men.persisiuti, o jei tie plauku pluostai atrodytu dar gerai (ta prasme nesusivele, nenusiure), tada kainuotu tik kirpejos darbas.
QUOTE(VILIMA @ 2006 04 29, 12:17)
ar seniai prisiauginai? Būtinai papasakok kaip sekasi juos prižiūrėti, ar daug vargelio? Man svarbiausia, ar labai plaukus nuvargina tie dirbtiniai?
idomus vriantas-prisegami plaukuciai tik idomu ar pati mokeciau graziai susisegti, kad naturaliai atrodytu...
ir idomu ar galeciau vaikscioti suristais i uodega ar nesimatytu segtuku...
QUOTE(Gute4Gute @ 2006 05 01, 10:45)
idomus vriantas-prisegami plaukuciai tik idomu ar pati mokeciau graziai susisegti, kad naturaliai atrodytu...
man pachiai shitas dalykelis labai idomu;) niu kazhkaip norechiau tai pamatyti:) ir suzhinoti kokie yra minusai be to, kad juos reikia dazhnai persegineti nors man shitas variantas ish visu atrodo pats priimtiniausias;) ir man kaip ir tiau labai grazhu ilga uodega
Papildyta:
QUOTE(hemetra @ 2006 04 30, 17:07)
Na tuos plauku pluostus reikia mazdauk kas menesi persisiuti, nes jie buna prisiuti prie naturaliu tavo plauku ir kai jie atauga negraziai atrodo, bet jei tavo plaukai letai auga, tai galima ir kas 3men.persisiuti, o jei tie plauku pluostai atrodytu dar gerai (ta prasme nesusivele, nenusiure), tada kainuotu tik kirpejos darbas.
o ar ta kasyte liabai sunku kokiai draugei supinti? niu kad nereiketu kirpejos darbo ir aishku, taip butu pigiau
tos prisegamos sruogos didziausia nesamone bent jau man!
Ta kasyte tai visai nesunku supinti, jei ilgiau pasitreniravus, tai galima taip atkalti sistema, kad bus dar geriau supinta nei kirpykloj.
QUOTE(Rasytee @ 2006 05 02, 17:50)
tos prisegamos sruogos didziausia nesamone bent jau man!
o kodel mergyte taip galvoji? pasidalink savo nuomone;)
nes turiu jas , bet taip ir liko gulet stalciui , nu jos atrodo visiskai nenaturaliai ir galva pilna sagtuku tikrai nepasaka
QUOTE(Elina @ 2006 04 30, 22:43)
ar seniai prisiauginai? Būtinai papasakok kaip sekasi juos prižiūrėti, ar daug vargelio? Man svarbiausia, ar labai plaukus nuvargina tie dirbtiniai?
o kodel galvoji, kad dirbtinis plaukas vargina naturalu? ten ant naturalaus plauko tik kapsule yra, o tie plaukai nedirbtiniai vienas dalykas, o kitas tai jie kabo salia tavuju ir nieko taviems naturaliems nedaro blogo