Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

Labukas,
o gal kas zinote kas supina graziai ir pigiai kasytes? Zinau, kad pas gera pyneja darbas kainuoja 500 Lt, o dar plius siulai arba plaukai... jei plaukai - tai maziausiai 200 Lt. tai iseina 700... man per daug. Gal kas zinote kas pina pigiau? Reikia Vilniuje, tinka ir su siulais. Aciu.
Atsakyti
Na kadangi aš labai susidomėjau tuo plaukų priauginimu, tai šiandien pagaliau pasidomėjau kas daro Vilniuje. Plaukus prisiuna viena kirpėja, dirbanti EUROPOS Figaro salone. Deja, šiandien ji nedirba, tai važiuosi ryt pasimodėti kas ir kaip. Plaukų sruogų yra ir toje požeminėje perėjoje į EUROPĄ, jų kaina apie 300lt. Jie ten irgi gali duoti savosios stilistės telefoniuką, kuri prisiuna tuos plaukus. Tai kolkas tiek informacijos.
Atsakyti
Oi labai įdomu, kokia kaina už prisiuvimą? Pradėjau domėtis kaip gi čia patankinti tuos savo plaukučius... smile.gif
Atsakyti
na tai va tokios žinios: tresai ~600lt(dvi pakuotės kaip supratau)+400lt kirpejos darbas. tai tik vienam mėnesiui ir vėl perpinti(~200-250lt) na tai ką aš žinau, jau geriau tada prisiaugint, net pigiau gautųsi... Čia rašau vilniuje Figaro kainą.
Atsakyti
siaubas blink.gif kokios kainos... verysad.gif gal tada geriau savuosius augintis ir laukti mazesniu kainu...
Atsakyti
Nu jo, su tokiom kainom tuoj į bankrotą galima išeit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2006 01 07, 19:17)
Na kadangi aš labai susidomėjau tuo plaukų priauginimu, tai šiandien pagaliau pasidomėjau kas daro Vilniuje. Plaukus prisiuna viena kirpėja, dirbanti EUROPOS Figaro salone. Deja, šiandien ji nedirba, tai važiuosi ryt pasimodėti kas ir kaip. Plaukų sruogų yra ir toje požeminėje perėjoje į EUROPĄ, jų kaina apie 300lt. Jie ten irgi gali duoti savosios stilistės telefoniuką, kuri prisiuna tuos plaukus. Tai kolkas tiek informacijos.

Tai jau geriau i paprastesne kirpykla nukeliauti... Figaro viskas nepigu...
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2006 01 11, 23:07)
Tai jau geriau i paprastesne kirpykla nukeliauti... Figaro viskas nepigu...

bet tai kad kiti nedaro, arba aš nužtaikiau ant tokių, kur daro...
Atsakyti
panos, kai prisisiusite tuos plaukucius - butinai praneskite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2006 01 08, 18:33)
na tai va tokios žinios: tresai ~600lt(dvi pakuotės kaip supratau)+400lt kirpejos darbas. tai tik vienam mėnesiui ir vėl perpinti(~200-250lt) na tai ką aš žinau, jau geriau tada prisiaugint, net pigiau gautųsi... Čia rašau vilniuje Figaro kainą.
Kainos tai fantastishkos blink.gif As kogero kita savaite siusiuos plaukus,pas pazystama meistre,ale man sake uz 100lt padarys(maciau jos darbus-likau suzaveta) tik tresus tai pati pirksiuos,maciau lygtai vitrinoj yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(asilisa @ 2006 02 25, 22:09)
Kainos tai fantastishkos blink.gif As kogero kita savaite siusiuos plaukus,pas pazystama meistre,ale man sake uz 100lt padarys(maciau jos darbus-likau suzaveta) tik tresus tai pati pirksiuos,maciau lygtai vitrinoj yra  tongue.gif

papasakok placiau kaip tas prisiuvimas vyksta. As susidomejau kadangi man vestuvem sia vasara reiks plaukucius tavrkytis, tai galvoju eit sruogeliu i FB prisiklijuot. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 26 vasario 2006 - 20:52
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 02 26, 20:51)
papasakok placiau kaip tas prisiuvimas vyksta. As susidomejau kadangi man vestuvem sia vasara reiks plaukucius tavrkytis, tai galvoju eit sruogeliu i FB prisiklijuot. bigsmile.gif

Kai prisius butinai papasakosiu mirksiukas.gif Dabar tik mazdaug isivaizduoju kaip ,esu macius tik galutinius rezultatus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 27 vasario 2006 - 08:36