Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

QUOTE(Gute4Gute @ 2005 12 07, 13:07)
ir kiek reikia plauku pluostu prisisegti?-kaip suprantu vieno neuztenka...

Blogai supratai. Plauku pluostai pardavinejami pokais po 110g. Jeigu Tau reikia pvz. 20 cm plauku, itariu visu is karto tikrai nesusisegsi - ju ten begale. Bet jeigu rinksies ilgiausias (ilgiausias man teko matyti 80 cm sruogas) ir nenori labai skystu plaukau, geriau deti du pakus.
Pasidomekit Feminoj, koki plauku svori turi to sruogos, ir pasiskaiciuokit - galesit orientuotis, kiek reiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kuri jau buvo sruogu pirkti?
Atsakyti
[quote=Kachiukai,2005 12 05, 23:11]
Na ka, pati jau turbut nebusiu nei vieno budo plaukams priauginti neisbandzius, tai galiu palyginti:
1. Great lenghts yra ilgesnis variantas - plaukai laiko apie 3 menesius (ir tik meistres ispute akis aiskina, kad ilgiau, bet man nei velnio puses metu, kaip pazadeta, nelaike). Taciau ir brangiau. Zymiau brangiau. Nezinau koks jus plauku ilgis domina, bet mane 30 cm toli grazu nepakanka, o 100 vnt. 45 cm sruogu kainuoja 16x100=1600 Lt, ir tai gaunasi skystokai, reiktu daugiau sruogeliu.

oi kodel tau taip trumpai laike tie great lenghts? as juos isidejau geguze, visa vasara prabuvau uzsieny ir rugseji gryzus nusikirpus iki savo ilgio nesiojau menesi, tai plaukai atrode puresni. as asmeniskai uz plauku priauginima ir jau planuoju pavasari grazintis vel ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 13 gruodžio 2005 - 18:14
Man negrazu tos ataugancios kabaliuojancioskapsules, islendancios plaukams besiplaikstant pavejui.
Antras dalykas - kasdien zmogui iskrenta apie 50 plauku. Kai jie iskrenta - viskas ok, bet kai atsikabina tik saknis, o uz keliu cm plaukas lieka pritvirtintas prie tos kapsules doh.gif Atrodo klaikiai. Trys menesiai - grazu, toliau - nebe schmoll.gif Nors, norincioms turetu ilgus plaukus, neziurint kitu krastutinumu...
Atsakyti
nezinau bet, mano vienintele problema su tais plaukais buvo ta, kad surisus plaukus i kuoda islysdavo trys sruogeles i virsu, kurios buvo kazkur per arti pavirsiaus prilituotos, o jokiu ten tabalavimusi vejuje nebuvo schmoll.gif ir tikrai nesu tos nuomones, kad turet ilgus plaukus bet kokia kaina, nes kirpau juos negailedama, kadangi galai nuo kasdienio plovimo ir lyginimo karstom zirklem buvo nutriuse doh.gif
Atsakyti
Sakydama "turet ilgus plaukus bet kokia kaina" tikrai neturejau omeny nutriususiu, nepriziuretu, bet uztai ilgu plauku biggrin.gif

O priauginimas... Kiekviena matyt atsirenka tik sau tinkanti - patogiausia, graziausia ir pigiausia metoda. Jeigu Tau tiko Great lenghts - puiku, tikrai neketinu perkalbineti thumbup.gif Bet asmeniskai as tuo metodu ganetinai nusivyliau. Gal nusivyliau ir netinkamas zodis, nes buvau tikrai patenkinta, kol nepabandziau kelis kart pigesnio ir tikrai nep-rastesnio varianto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man praeitais metais teko lankytis plauku magijoj, kai ieskojau pigesniu sruogeliu priauginimui, tai ta moterele, kuri ten dirba man siule kazkokia kaip cia pasakyt prisegamas sruogas mazdaug "click on". ar tu apie toki plauku prisegima pasakoji, toki kai susegama daug atskiru sruogu?
Atsakyti
nezinau kaip lietuvoje bet jav tokie plauku prisiuvimo budai yra labai madingi thumbup.gif ....visos holivudo zvaigzdes,zymios dainininkes tai ir darosi...labai noriu pati pabandyti ir jau susiruosiau sy pavasary prisiauginti kasas tongue.gif tai vat cia pas mumis nedaug kainuoja kazkur apie 100 doleriu gali kur pigiau susirast <-aisku cia tik uz darba bet + plaukai kurie sruoga apie 20 $ ju reikia apie 6 ar 8 prikluso kokie tavo plaukai ilgio (mano plaukai iki vidurio nugaros bet vis norisi ilgesniu ir ilgesniu blush2.gif )
Atsakyti
Man asmeniskai nepatiko schmoll.gif ta prasme gal ir grazu... bet as jauciaus nepatogiai. Uzknisdavo kai reikedavo plauti galva, o jau nekalbu apie sukavima ar dziovinima... Nei veinos neatkalbu (pabandyti tikrai galima...) tik pasakau is savo patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2005 12 15, 21:33)
Man praeitais metais teko lankytis plauku magijoj, kai ieskojau pigesniu sruogeliu priauginimui, tai ta moterele, kuri ten dirba man siule kazkokia kaip cia pasakyt prisegamas sruogas mazdaug "click on". ar tu apie toki plauku prisegima pasakoji, toki kai susegama daug atskiru sruogu?

Plauku magija turi sruogeliu (o tiksliau - plauku pluostu) ir prisiuvimui, ir prisegimui (kuri tu minejai). Prisegsi - vienai-dviem parom, prisisiusi - menesiui. Kiekvienas renkasi kas jam patogiau rolleyes.gif
Atsakyti
O Vilniuje kur nors daro šią procedurą???
Atsakyti
Nezinau, bet as tavo vietoje, jeigu nerasciau salono, susirasciau kokia mergina, kuri dailiai pina kasytes - patikek, jos daug geriau atkale visa technika nei salonu darbuotojos. O prisiuti jau kaip 2x2 - nors ir mamos paprasyk smile.gif
Atsakyti