as planuoju pirkti prisiuvamus tresiukus kauno bazeje
Sveikutes mergaites , zinokit daug informacijos apie prisiuvima yra www.youtube.com, irasykit ten virsuje uzklausoje sew hair weaves ir ismes daug filmuotos medziagos.
Kai paziurejau, tai iskart susigundziau prisisiut.
Sekmes dometis
Kai paziurejau, tai iskart susigundziau prisisiut.
Sekmes dometis
kiek as domejaus pas kirpeja tai tas prisiuvimas 20lt kainuoja o cia nerealias kainas suvardinot
su prisegamais gi pati sau gali prisisegti arba drauges paprasyti kai man rode neatrode lb sudetinga
as va dbr svarstau kas geriau prisisiuti ar prisisegti dar mano plaukai nera tiesus kazin o banguotu tu sruogu buna ?
su prisegamais gi pati sau gali prisisegti arba drauges paprasyti kai man rode neatrode lb sudetinga
as va dbr svarstau kas geriau prisisiuti ar prisisegti dar mano plaukai nera tiesus kazin o banguotu tu sruogu buna ?
QUOTE(ritulkav @ 2008 12 05, 12:52)
kiek as domejaus pas kirpeja tai tas prisiuvimas 20lt kainuoja o cia nerealias kainas suvardinot
taip buna , ir banguotu ir garbanotu tu sruogu, tik, kad pasirinkimas nera didelis garbanotu tu prisegamu tik sviesus ir juodi, ir lyg tamsei rudi, gerai jei tinka, man pvz netinka spalva, radau lyg tinkamus kur pati sagtukus prisisiuciau , dar man taip geriau. bet kaina 520 lt , nesuprantu kdl tokie brangus .
prisigeti tai lb lengva viens du ir viskas , reik tik igusti, segiojausi kiekviena diena .
as tavo vietoje nesisiuciau,asd buvau prisisiuvusi uzsienyje pas negres , nzn , man nesmagu buvo su jais ,prie svorio tai pripranti , bet tas tempimas ,atrodo israus visus plaukus, jei neklystu po 3 dienu viska isardziau,. prisiuvau sagtukus ir vaiksciojau laimynga ir dbr lb noriu tik prisegamu, super jie
kiek paskaiciau tai manau prisisiuti man neverta bijau kad mano plaukams lb pakenks tad ieskosiu prisegamu
kiek suprantu kaune jie pigiausi?
manau akropolyje kaina turetu buti sukelta
o kaip gariunuose cia rimtai naturaliu nera? bet pvz mano kirpeja turejo sintetinius prisisegusi tai graziai atrode nepasakyciau kad nenaturaliai
klausimas ar tam kad retsykiais prisisegtum apsimoka pirkti naturalius?
kiek suprantu kaune jie pigiausi?
manau akropolyje kaina turetu buti sukelta
o kaip gariunuose cia rimtai naturaliu nera? bet pvz mano kirpeja turejo sintetinius prisisegusi tai graziai atrode nepasakyciau kad nenaturaliai
klausimas ar tam kad retsykiais prisisegtum apsimoka pirkti naturalius?
idomu, o kur kaune dar prekiauja plaukais , isskyrus akropili, ir baze , .gal kas zinote ..?
As noreciau prisisiuti plaukus. Negi tai taip blogai? Kodel jus manote, kad nevertetu?
QUOTE(Fejukia @ 2008 12 05, 15:08)
As noreciau prisisiuti plaukus. Negi tai taip blogai? Kodel jus manote, kad nevertetu?
niu kitoms visai gerai, o tu pabandyk, po, to galesi , mums ta pati patvirtinti, kodel buvo negerai
QUOTE(ritulkav @ 2008 12 05, 13:52)
prisisek tikrai geriau,tik nepirk garbanotu,nes pacio plauko kokybe prastesne,negana to kad plaukas yra nukirptas ir nudazytas-jam dar cheminis yra sudetas,o po plovimo reikia ir vel garbanas formuoti,o tie tiesus tai tik pirma diena taip atrodo,paskui isplovus jie zymiai graziau krenta,ir sugarbanoti jie labai ilgai laikosi,todel as siulau pirkti tiesius o paskui garbanoti
ar yra kur nors kur prekiauja plaukais bet dar be saguciu? nes kiek zinau tai bazese jau pasiuti pilnai.
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 05, 15:01)
idomu, o kur kaune dar prekiauja plaukais , isskyrus akropili, ir baze , .gal kas zinote ..?
Kaune dar prekiauja parduotuve VITRINA. ji randasi Savanoriu pr.192. Tenai pardavineja ivairiu rusiu tresu,priauginamus sruogu ir t.t.
gal zinote kur klaipedoje prisiuva plaukus???? Dekuij..