Pasidalinsiu savo patirtim is as apie plauku prisiuvima..turejau juos gal pries metus gerus bet daugiau niekada sakiau is pradziu tikrai graziai atrode ir lengva prieziura + nera baimes kas kokia sruoga gali pamest kaip kad su priaugintais buna, bet reikejo jums pamatyt kai bjaurybes nueme po mazdaug 2men galbut tik puse plauku belike buvo, ir viskas del netinkamo nuemino manau
QUOTE(NooR @ 2008 11 23, 13:48)
Pasidalinsiu savo patirtim is as apie plauku prisiuvima..turejau juos gal pries metus gerus bet daugiau niekada sakiau is pradziu tikrai graziai atrode ir lengva prieziura + nera baimes kas kokia sruoga gali pamest kaip kad su priaugintais buna, bet reikejo jums pamatyt kai bjaurybes nueme po mazdaug 2men galbut tik puse plauku belike buvo, ir viskas del netinkamo nuemino manau
tikrai ne del nuemimo,daugelis klaidingai isivaizduoja kad tresu prisiuvimas visiskai nekenkia plaukams,bet deja,dar karta pasikartosiu,kad visi plauku priauginimo budai daugiau ar maziau kenkia,o labiausiai kenkia silpnesniems plaukuciams.Plauku prisiuvimas-ne isimtis,plaukai yra supinami,ir prie ju prisiuvami tresai,atrodo tikrai nekalta,ir paprasta,bet siulai nupjauna plaukucius,be to is supintos kasos naturaliai isslinke plaukai neturi kaip pasisalinti,todel nuemus tresus-pasisalina daugybe plauku vienu metu,tai tikrai gali sukelti soka.Bet tai ne del to kad buvo netinkamai uzdeti ar nuimti,tai yra naturalu,taip ir turi buti,plauku netekimo procentas priklauso nuo jusu paciu plaukuciu savybiu.
na gal ir taip, bet vistiek juos nuimant neispyne man tu kasyciu tinkamai, daugiau sakyciau nukirpo ar pan, cia tik kirpeja kaltinu! Tokias meistres tik Va dabar tikiuos bus kitoks rezultatas, einu kita sestadieni su kapsulem augintis, bet blyn kaip bijau kad panasi situcija nepasikartotu, nes paskui tikrai peruko reiks
QUOTE(NooR @ 2008 11 23, 14:29)
na gal ir taip, bet vistiek juos nuimant neispyne man tu kasyciu tinkamai, daugiau sakyciau nukirpo ar pan, cia tik kirpeja kaltinu! Tokias meistres tik Va dabar tikiuos bus kitoks rezultatas, einu kita sestadieni su kapsulem augintis, bet blyn kaip bijau kad panasi situcija nepasikartotu, nes paskui tikrai peruko reiks
jei tavo pacios plaukai yra stiprus-kapsules nepakenks,bet jei is silpnesniu-tai nerekomenduociau,todel kad karstasis budas yra pats kenksmingiausias,o nuemimas yra pats grubiausiais,nebent jei augintumeisi keratino kapsulemis-jos yra minkstos,ir ne taip kenkia,tik kad plaukai is ju slenka kuokstais.
zinok kaip tik ir auginsiuos karstuoju budu, tik nesu tikra apie kapsules ar jos keratino ar..(o beje kokios kitos buna? jei gali imesk angliska pavadinima) na mano plaukai nera is stipriuju, todel ir bijau kad paskui bus nekas visai. Bet pavargau jau su prisegamais tresais terliotis kiekviena ryta
Papildyta:
Gal galetum patart tinkamiausia buda tavo nuomone? (tikiuos si kart neapkaltins saliskumu )
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2008 11 23, 12:45)
jei tavo pacios plaukai yra stiprus-kapsules nepakenks,bet jei is silpnesniu-tai nerekomenduociau,todel kad karstasis budas yra pats kenksmingiausias,o nuemimas yra pats grubiausiais,nebent jei augintumeisi keratino kapsulemis-jos yra minkstos,ir ne taip kenkia,tik kad plaukai is ju slenka kuokstais.
Gal galetum patart tinkamiausia buda tavo nuomone? (tikiuos si kart neapkaltins saliskumu )
a,nu aisku,o tu gal siuo metu ne lt gyveni?Pabandyk isivesti:'Keratin pallets,keratin sticks',o silikono kapsules nezinau kaip tiksliai vadinasi.
Papildyta:
sorry,bet as savo nuomone pasilaikysiu sau,apie geriausia buda,nes 100% busiu apkaltinta pabandyk isivesti i googla plauku priauginimas ir manau tau ismes nemazai informacijos
Papildyta:
sorry,bet as savo nuomone pasilaikysiu sau,apie geriausia buda,nes 100% busiu apkaltinta pabandyk isivesti i googla plauku priauginimas ir manau tau ismes nemazai informacijos
QUOTE(linuxox @ 2008 11 23, 13:14)
a,nu aisku,o tu gal siuo metu ne lt gyveni?Pabandyk isivesti:'Keratin pallets,keratin sticks',o silikono kapsules nezinau kaip tiksliai vadinasi.
Papildyta:
Papildyta:
aha, geriau per google paieskosiu, bet matai ka raso tai viena, noretusi is patirties suzinot. Dekiu vistiek
Dalinames patirtimi su prisiuvamais plaukuciais
QUOTE(Fejukia @ 2008 11 25, 17:12)
Dalinames patirtimi su prisiuvamais plaukuciais
kaip jau minejau buvau prisisiuvus, bet daugiau tai sakiau niekada
Na merginos, gal zinote kur klaipedoje prisiuva gerai plaukus????
Merginos patarkite kur pirkti tresiukus prisiuvimui
ar tresai is kauno bazes labai nekokybiski?
Man reikia tresu kazkur 70 cm
O gal zinote is kur apsimoketu siustis is uzsienio?
Patarkite!!!
ar tresai is kauno bazes labai nekokybiski?
Man reikia tresu kazkur 70 cm
O gal zinote is kur apsimoketu siustis is uzsienio?
Patarkite!!!
bazeje prekiauja tais paciais,kaip ir akropolyje-Baltik hair,is interneto,pavojinga pirkti,nes nezinai ka gausi,cia viena mano kolege skundesi,kad viena karta atsiuncia gerus plaukus,o kita karta uz tuos pacius pinigus-visiska slamsta