Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

Na apie tuos prisiutus plaukucius galiu papasakoti mano dvi drauges turejo...maciau kaip ten joms ta kasyte supyne ir kaip prisiuvo...atrode tikrai graziai nes turejo tikrai abi labai ilgus (viena -juodus,kita -geltonus),tai is toli einancias visi pastebejo bet kai pakele ir parode kas dedasi po laukais praejo noras ir man juos prisisiut doh.gif
Na vaikinui tai sake siurpu budabo liesti es jauciasi kad tu plauku ne vienas sluoksnis biggrin.gif beto dar ir matosi kai vejas papucia kas po netikrais plaukais darosi lotuliukas.gif ir dar minusiukas kad galedavo arba pasileidus vaiksciot arba zemai ristis kad apsidraike butu nes kitaip viskas matydavosi...
P.S.niu va o kai nusieme tai mergickos vargsta labai nes nusikirpt gavo per sprindi unsure.gif labai nusiuro ir labai slenka tai daugiau sake nebeeksperimentuos 4u.gif
Atsakyti
buvau prisiauginusi 2 metus kapsu;emis. NESAMONE! is pradziu buvau laiminga, gal koki menesi...po to pradejo mano plaukai trukineti tikri,bet jie neisslinkdavo, o likdavo ant kapsules,tai atrode kaip pleiskanos. maniskis kai kazkada kalbejom apie musu pirma pasimatyma man pasake,kad vienintelis dalykas,kuris jam nepatiko many-tai,kad as turiu pleiskanu blink.gif tai kaip israudau...kol isaiskinau,kad ten ne pleiskanos... siaubas sad.gif tai va,butent siandien nusiemiau plaukucius ir esu naturali. labai neiprasta, bet kapsulem nebesiauginsiu. tai be to ir labai brangu. negana to,kad pirma karta mokejau 900, tai dar kas 5 menesiukus turiu eiti persiauginti,kas vis po 400 kainuodavo... dabar sakau gal prisegami domintu,nes ziauriai sunku priprasti prie saves beplaukes schmoll.gif g.gif ..
Papildyta:
QUOTE(Avietyte @ 2008 03 04, 21:53)
buvau prisiauginusi 2 metus kapsu;emis. NESAMONE! is pradziu buvau laiminga, gal koki menesi...po to pradejo mano plaukai trukineti tikri,bet jie neisslinkdavo, o likdavo ant kapsules,tai atrode kaip pleiskanos. maniskis kai kazkada kalbejom apie musu pirma pasimatyma man pasake,kad vienintelis dalykas,kuris jam nepatiko many-tai,kad as turiu pleiskanu  blink.gif  tai kaip israudau...kol isaiskinau,kad ten ne pleiskanos... siaubas sad.gif tai va,butent siandien nusiemiau plaukucius ir esu naturali. labai neiprasta, bet kapsulem nebesiauginsiu. tai be to ir labai brangu. negana to,kad pirma karta mokejau 900, tai dar kas 5 menesiukus turiu eiti persiauginti,kas vis po 400 kainuodavo... dabar sakau gal prisegami domintu,nes ziauriai sunku priprasti prie saves beplaukes  schmoll.gif  g.gif ..

o gal mes cia turim kirpeju?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 05 18, 18:33)
OK,paklausinėsiu kirpėjos  mirksiukas.gif Tik bėda,kad jei dar niekam neklijavo ,tai irgi ne ką galės pakomentuot ax.gif

nu jus duodat,nesiklijuokit plauku su tais 'moment' klijais,visu pirma tai yra juodaodziams skirtas budas,antra pastoviai atsiklijuoja krasteliai,apie nuemima net nekalbu,o jei dar pacios darotes tai jauciu kad netenkat labai daug savo plauku
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 20, 16:22)
Ir tas ,ir tas plaukams pakenkia doh.gif aš su prisiūtais išbuvau tik pora savaičių , tai maniesiems nieko nenutiko ,tik kai išpynė, saujom ėmiau plaukus pora dienų ,niu bet čia gal dėl to ,kad jie buvo supinti ,ir dėl to negalėjo iškrist g.gif
O pažįstama ,kuri prisisiuvus išbuvo 3 mėn ,tai vos neverkė ,kai išpynė jai tas kaseles verysad.gif Tose vietose ,kur buvo supintos kasytės ,sakė jos plaukų beveik nebeliko  blink.gif tai dabar kirpėja visoms rekomenduoja kuo greičiau išsipint, sako nesąmonė taip ilgai laikyt  schmoll.gif  Tik ne visos klauso ,o paskui gailisi doh.gif
Ar jūs matėt kirpėjų ,prisiauginusių sau plaukus ? Aš tai tik vieną ,ir ta pati daugiau nebesideda. Jos tiek prisižiūri nualintų po priauginimo plaukų ,kad pačios jau tikrai nebenori tokio " malonumo" ax.gif  Bent jau mane tai visos atkalbinėjo .

as pati vaiksciojau su priaugintais plaukais 3.5 metu be jokiu pertrauku,isbandziau visokiausius budus pirmiausiai ant savo galvos paskui tik klijentems siulydavau,dabar jau puse metu as neprisiauginusi,nes nebeturiu kas man galetu priauginti,ir labai noriu prisiauginti,turiu tuos prisegamus,bet mane jie nervina,klijuotis tikrai nenoriu,noriu tik ziedeliu!!!!Tikrai susirasiu kas man juos priaugins,nes be ju as jauciuosi ne kaip.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 03 06, 00:46)
nu jus duodat,nesiklijuokit plauku su tais 'moment' klijais,visu pirma tai yra juodaodziams skirtas budas,antra pastoviai atsiklijuoja krasteliai,apie nuemima net nekalbu,o jei dar pacios darotes tai jauciu kad netenkat labai daug savo plauku
Papildyta:

as pati vaiksciojau su priaugintais plaukais 3.5 metu be jokiu pertrauku,isbandziau visokiausius budus pirmiausiai ant savo galvos paskui tik klijentems siulydavau,dabar jau puse metu as neprisiauginusi,nes nebeturiu kas man galetu priauginti,ir labai noriu prisiauginti,turiu tuos prisegamus,bet mane jie nervina,klijuotis tikrai nenoriu,noriu tik ziedeliu!!!!Tikrai susirasiu kas man juos priaugins,nes be ju as jauciuosi ne kaip.

as bandziau su tomis kapsulemis, du akrtus prisiauginus buvau, bet po ju plaukai labai ploni paliko, ir nieko nebeliko daryt o vel budu ieskot kaip prisiaugint, nes jau savi baisiai atrode, tada nusipirkau tas prisegamas, na bet ir nesamone, nes pastoviai reiks seginetis,ir man tie segtukai kartais tempdavo plaukus tai irgi israudavo, ir tie sonai jei auksciau isisegi vis islyst nori segtuku, reikia gerai dar pasistenk kad juos lygiai graziai susisegtum, dabar mastau apie ta prisiuvima, plauku pluosta tai as bet kur nusipirkt galiu, bet kiek kainuoja atskirai vien prisiuvimas?

paziurejau frozio namai tinklapi ten parodyta kaip daro, tik nesupratau jei paima ta sruogele supina ir ja itempia per visa galva bet kaip po to pritvirtina ta sruogele jos pati ta gala? tai gal pina ne kaip paprasta kasa o eglute kad ji nesimaskatuotu ir neatsilaisvintu?ir kaip ja pritvirtina ta sruogele, kaip ta ala sruogeles surisa ar ka daro?tai jei darai kelis sluoksnius tai pini kelias sruogeles atskiras ir ant ju kabini ar ne? kirpejos jei cia tokiu yra gal galit atsakyti blush2.gif aciu
Atsakyti
Labas,visoms merginoms. Pati esu kirpeja ir paskaiciusi visa tema galiu jums pasakyti apie prisiuvamus plaukucius. Jei gerai,kruopsciai ir kokybiskai prisius plaukus,tai jusu palukuciams tikrai nieko nenutiks. Laikysis 2 men,po 2 men padarius korekcija,nereikia toj pacioj vietoj vel pint kasytes,reikia pakeisti vieta. Tada nenukencia jusu plaukas,aki kaitalioji. Jei istisai pinsi toj pacioj vietoj tai aisku,kad ten isslinks plaukai. Juk ir taip sukuojant kasdien pas zmogu isslenka,keli plaukai,o kai jie buna supinti 2 men kasytes,tai jiems nera kur isskristi. Todel kaskart darant korekcija,reikia keisti vieta,kad tie kur buvo supinti pailsetu. Turiu daug klienciu,kurios siuvasi ir yra patenkintos,nesioja jau 1 metus,kitos 6 men aisku kas 2 men perpiname.
Negiriu ir nereklamuoju saves,kad butent eitumet pas mane. Bet tik paskaicius temoje,tuos blogus atsiliepimus,noriu paneigti,kad nuo kokybisko darbo nenukencia.
O plauku tresu yra dabar atsirade geros kokybes ir gerai padarytu,kad nesiursta ir pan. Na aisku kaina ju 480 lt ir 530 lt ilgis 70 cm-80 cm. Kaina cia viso treso jis 1.5 metro. Tai buna kad jei nuosavi plaukai ploni tai uztenka puse treso nusipirkti. Aisku yra ir pigesniu tresu po 300 lt,bet ju kokybe prastoka.
O prisiutiems plaukams nereikia spec sampuno ar kaukiu,naudoti galite viska ta pati ka naudojot saviems plaukams. Tik kasdien pries sukuojant ant ju tepate aliejuka arba spec purskaliuka jo kaina 37 ar 39 lt,bet jo uztenka ilgam,aliejuka galit naudoti bet koki. O prisuvimo darbo kaina 100-120 lt,kartais buna 150 bet tik tada kai reikia dar pati tresa tarpusavyje susiuti.
Jei kyla dar kokiu klausimu rasykit i AZ
Atsakyti
QUOTE(Jakutė @ 2008 03 23, 22:11)
Labas,visoms merginoms. Pati esu kirpeja ir paskaiciusi visa tema galiu jums pasakyti apie prisiuvamus plaukucius. Jei gerai,kruopsciai ir kokybiskai prisius plaukus,tai jusu palukuciams tikrai nieko nenutiks. Laikysis 2 men,po 2 men padarius korekcija,nereikia toj pacioj vietoj vel pint kasytes,reikia pakeisti vieta. Tada nenukencia jusu plaukas,aki kaitalioji. Jei istisai pinsi toj pacioj vietoj tai aisku,kad ten isslinks plaukai. Juk ir taip sukuojant kasdien pas zmogu isslenka,keli plaukai,o kai jie buna supinti 2 men kasytes,tai jiems nera kur isskristi. Todel kaskart darant korekcija,reikia keisti vieta,kad tie kur buvo supinti pailsetu. Turiu daug klienciu,kurios siuvasi ir yra patenkintos,nesioja jau 1 metus,kitos 6 men aisku kas 2 men perpiname.
Negiriu ir nereklamuoju saves,kad butent eitumet pas mane. Bet tik paskaicius temoje,tuos blogus atsiliepimus,noriu paneigti,kad nuo kokybisko darbo nenukencia.
O plauku tresu yra dabar atsirade geros kokybes ir gerai padarytu,kad nesiursta ir pan. Na aisku kaina ju 480 lt ir 530 lt ilgis 70 cm-80 cm. Kaina cia viso treso jis 1.5 metro. Tai buna kad jei nuosavi plaukai ploni tai uztenka puse treso nusipirkti. Aisku yra ir pigesniu tresu po 300 lt,bet ju kokybe prastoka.
O prisiutiems plaukams nereikia spec sampuno ar kaukiu,naudoti galite viska ta pati ka naudojot saviems plaukams. Tik kasdien pries sukuojant ant ju tepate aliejuka arba spec purskaliuka jo kaina 37 ar 39 lt,bet jo uztenka ilgam,aliejuka galit naudoti bet koki. O prisuvimo darbo kaina 100-120 lt,kartais buna 150 bet tik tada kai reikia dar pati tresa tarpusavyje susiuti.
Jei kyla dar kokiu klausimu rasykit i AZ

Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 03 23, 02:00)
as bandziau su tomis kapsulemis, du akrtus prisiauginus buvau, bet po ju plaukai labai ploni paliko, ir nieko nebeliko daryt o vel budu ieskot kaip prisiaugint, nes jau savi baisiai atrode, tada nusipirkau tas prisegamas, na bet ir nesamone, nes pastoviai reiks seginetis,ir man tie segtukai kartais tempdavo plaukus tai irgi israudavo, ir tie sonai jei auksciau isisegi vis islyst nori segtuku, reikia gerai dar pasistenk kad juos lygiai graziai susisegtum, dabar mastau apie ta prisiuvima, plauku pluosta tai as bet kur nusipirkt galiu, bet kiek kainuoja atskirai vien prisiuvimas?

paziurejau frozio namai tinklapi ten parodyta kaip daro, tik nesupratau jei paima ta sruogele supina ir ja itempia per visa galva bet kaip po to pritvirtina ta sruogele jos pati ta gala? tai gal pina ne kaip paprasta kasa o eglute kad ji nesimaskatuotu ir neatsilaisvintu?ir kaip ja pritvirtina ta sruogele, kaip ta ala sruogeles surisa ar ka daro?tai jei darai kelis sluoksnius tai pini kelias sruogeles atskiras ir ant ju kabini ar ne? kirpejos jei cia tokiu yra gal galit atsakyti blush2.gif aciu

ne plaukai ploni liko,o pripratai,kai priauginti,juk kokia plauku mase prisideda,o priprantama greitai,todel nuemus atrodo,kad nieko nebeliko.
Papildyta:
QUOTE(ascionka @ 2007 12 27, 23:31)
Na apie tuos prisiutus plaukucius galiu papasakoti mano dvi drauges turejo...maciau kaip ten joms ta kasyte supyne ir kaip prisiuvo...atrode tikrai graziai nes turejo tikrai abi labai ilgus (viena -juodus,kita -geltonus),tai is toli einancias visi pastebejo bet kai pakele ir parode kas dedasi po laukais praejo noras ir man juos prisisiut doh.gif
Na vaikinui tai sake siurpu budabo liesti es jauciasi kad tu plauku ne vienas sluoksnis biggrin.gif beto dar ir matosi kai vejas papucia kas po netikrais plaukais darosi lotuliukas.gif ir dar minusiukas kad galedavo arba pasileidus vaiksciot arba zemai ristis kad apsidraike butu nes kitaip viskas matydavosi...
P.S.niu va o kai nusieme tai mergickos vargsta labai nes nusikirpt gavo per sprindi  unsure.gif labai nusiuro ir labai slenka tai daugiau sake nebeeksperimentuos 4u.gif

butent,kad arba palaidais arba zemai suristai reikia vcaikscioti,o zemai suristi,jokio grozio
Papildyta:
QUOTE(Avietyte @ 2008 03 04, 20:54)
buvau prisiauginusi 2 metus kapsu;emis. NESAMONE! is pradziu buvau laiminga, gal koki menesi...po to pradejo mano plaukai trukineti tikri,bet jie neisslinkdavo, o likdavo ant kapsules,tai atrode kaip pleiskanos. maniskis kai kazkada kalbejom apie musu pirma pasimatyma man pasake,kad vienintelis dalykas,kuris jam nepatiko many-tai,kad as turiu pleiskanu  blink.gif  tai kaip israudau...kol isaiskinau,kad ten ne pleiskanos... siaubas sad.gif tai va,butent siandien nusiemiau plaukucius ir esu naturali. labai neiprasta, bet kapsulem nebesiauginsiu. tai be to ir labai brangu. negana to,kad pirma karta mokejau 900, tai dar kas 5 menesiukus turiu eiti persiauginti,kas vis po 400 kainuodavo... dabar sakau gal prisegami domintu,nes ziauriai sunku priprasti prie saves beplaukes  schmoll.gif  g.gif ..
Papildyta:

plaukai ne trukineti pradejo,o cia tie plaukai,kurie kasdien iskrenta,tau kapsulese likdavo,juk jiems nera kur iskristi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Avietyte @ 2008 03 04, 20:54)
Papildyta:

as kirpeja,jeigu kas sakytu rinktis plauku prailginomo buda,tai rinkciaus priauginima,prisegami man isvis vejai,nes viena minute su ilgais,kita jau su trumpais plaukais,su prisiunamais grazu tik pirmom savaitem.jeigu jau taip nesinori priaugintu plauku,tai vienintele iseitis siutis arba prisisegti.
Atsakyti
turiu drauge kuri pradzioje isbande nenaturalius tresus po to jau nusipirko ir naturaliu,pavaiksciojo gal pusmeti segdamasi mazdaug kasdien,o va dabar prisisiuvo kadangi sake labai atsibodo kasdiena juos prisegineti,o db benr jau ramu!yik kazin patys plaukai aikosi ax.gif
Atsakyti
buvau as prisisiuvusi, bet niekam nepatariu schmoll.gif
grazu tai tikrsi, bet kaip sunku su jais susitvarkyti, plaukas tai negyvas ju, tad ir nepaklusta tau tongue.gif
o ir prisiuvus negali ilgai laikyti, nes ten renkasi nesvarumai...svelniai tariant atrodo siaubingai doh.gif
auginkit savo plaukucius, ir vaizdas grazesnis ir viskas paprasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
na mano drauge turi tuos plaukus prisisiuvusi ir jokiu problemu dideliu jai nekelia jie unsure.gif jai ziauriai patinka, juos ir dazo ir tiesina, viskas super jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2005 11 09, 13:52)
pirma karta as irgi ten maciau, o dabar pasirodo ir pas yra  smile.gif , sake nesioti galima apie 2 men, o po to vel perpinti kasyte ir tuos pacius plaukucius prisiuva... bet kur kirpeja rasti kuri tai moka daryt  g.gif

nu kazkas keisto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aidule2 @ 2008 07 09, 19:52)
nu kazkas keisto blush2.gif

nieko cai keisto smile.gif istikruju laikosi 2 men,kitos ir 3 istraukia men,paskui padarai korekcija ir vel prisiuvi tuos pacius tresus. Aisku,jei tresu kokybe prasta,tai jie jau po tu 2 men atrodo nekaip,tai reikia keisti. Bet jai gera,tai nesioja ilgai. Mnao klientes vaiksto su prisutais ir niekuom nesiskundzia. Prieziura istikruju nera sunki,tik laiko reikia.
Atsakyti