Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 20, 16:22)
Ir tas ,ir tas plaukams pakenkia doh.gif aš su prisiūtais išbuvau tik pora savaičių , tai maniesiems nieko nenutiko ,tik kai išpynė, saujom ėmiau plaukus pora dienų ,niu bet čia gal dėl to ,kad jie buvo supinti ,ir dėl to negalėjo iškrist g.gif
O pažįstama ,kuri prisisiuvus išbuvo 3 mėn ,tai vos neverkė ,kai išpynė jai tas kaseles verysad.gif Tose vietose ,kur buvo supintos kasytės ,sakė jos plaukų beveik nebeliko  blink.gif tai dabar kirpėja visoms rekomenduoja kuo greičiau išsipint, sako nesąmonė taip ilgai laikyt  schmoll.gif  Tik ne visos klauso ,o paskui gailisi doh.gif
Ar jūs matėt kirpėjų ,prisiauginusių sau plaukus ? Aš tai tik vieną ,ir ta pati daugiau nebesideda. Jos tiek prisižiūri nualintų po priauginimo plaukų ,kad pačios jau tikrai nebenori tokio " malonumo" ax.gif  Bent jau mane tai visos atkalbinėjo .

Na man rekomendavo viena kirpeja kuri visi taip sako, kad gerai prisiuna ir nieko blogo poto plaukam nenutiko nei vienai. Nezinau ,tai gal cia nuo kirpejos igudziu priklauso, nei vienai merginai plaukai nenusiuro, visos antrakart ir trecia eina prisisiut. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Tai tuomet gal rizikuok ir prisisiūk? g.gif Matai ,tos merginos ,kuriai po p risiuvimo plaukučiai nukrito ,plaukai buvo šviesinti , tai reiškia ,kad susilpnėję ,pažeisti. Tokiam plaukui atlaikyt svetimų, storų plaukų svorį yra nelengvas išbandymas. Aš pati 4 dienas jaučiau tempimą tokį ,pešimą ,juk svoris tai oho koks prisideda. doh.gif
Be to, dar priklauso nuo galvos odos jautrumo ,nes mano jautroka ,tai mane erzina net ir segtuku susegti plaukai ,kai šukytės liečia galvą ax.gif
Tad jei tu turi stiprius ,storus plaukus ,neįnoringą galvos odą ,tai puikiausiai gali prisipint plaukučius . Pati išbandysi ,tada ir nuspręsi ar tau tinka ,o juk pripynimas nekainuoja daug ,tai išsipinsi ,jei pajusi ,kad jauti diskomfortą.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 20, 16:22)
Ir tas ,ir tas plaukams pakenkia doh.gif aš su prisiūtais išbuvau tik pora savaičių , tai maniesiems nieko nenutiko ,tik kai išpynė, saujom ėmiau plaukus pora dienų ,niu bet čia gal dėl to ,kad jie buvo supinti ,ir dėl to negalėjo iškrist g.gif
O pažįstama ,kuri prisisiuvus išbuvo 3 mėn ,tai vos neverkė ,kai išpynė jai tas kaseles verysad.gif Tose vietose ,kur buvo supintos kasytės ,sakė jos plaukų beveik nebeliko  blink.gif tai dabar kirpėja visoms rekomenduoja kuo greičiau išsipint, sako nesąmonė taip ilgai laikyt  schmoll.gif  Tik ne visos klauso ,o paskui gailisi doh.gif
Ar jūs matėt kirpėjų ,prisiauginusių sau plaukus ? Aš tai tik vieną ,ir ta pati daugiau nebesideda. Jos tiek prisižiūri nualintų po priauginimo plaukų ,kad pačios jau tikrai nebenori tokio " malonumo" ax.gif  Bent jau mane tai visos atkalbinėjo .

Bet kaip cia ji 3men.nesiojo, juk prisipinus reikia eit kas menesi persipint, tada turetu viskas normaliai but. g.gif
Atsakyti
Gal kam nors reiktu tresu plaukams? 1metro kaina butu 250Lt, bet dazniausiai perkama po 0,5m. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mormo @ 2007 07 04, 23:51)
Gal kam nors reiktu tresu plaukams? 1metro kaina butu 250Lt, bet dazniausiai perkama po 0,5m. wub.gif

koks miestas? spalvu pasirinkimas?
Atsakyti
Aš turėjau prisiuvamus plaukučius.
Nelabai patiko , dabar rinkčiaus tuos pinigėlius, kuriuos
išmečiau prisuvimui skirti priauginimui.
Ne visada mėgsti vaikščioti palaidais plaukais,
mėgstu susirišti, o su prisiuvamais beveik neįmanoma, man
išlįsdavo treso kraštai.
žodžiu, nepatiko.
Atsakyti
liutuke, miestas ,tai Vilnius butu, o pasirinkimas sviesus ir tamsus, bet juos gi galima dazyt, kad atitiktu tavo plauku spalva smile.gif
as pvz pati turiu, tai jau kaip prisisegu...labai fainai jauciuosi blush2.gif jokie rubai taip nepapuosia kaip plaukai thumbup.gif bent mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mormo @ 2007 07 07, 21:28)
liutuke, miestas ,tai Vilnius butu, o pasirinkimas sviesus ir tamsus, bet juos gi galima dazyt, kad atitiktu tavo plauku spalva smile.gif
as pvz pati turiu, tai jau kaip prisisegu...labai fainai jauciuosi blush2.gif  jokie rubai taip nepapuosia kaip plaukai thumbup.gif  bent mano nuomone 4u.gif

kokio ilgio plaukai?
Atsakyti
gal kas galit pasiulyt kirpeja, kuri prisiuva plaukus? labai reikia vilniuje ir kiek tai kainuoja su mano plaukais? isanksto aciu
Atsakyti
gal kam reikia prisegamu plaukučiu, 50cm ilgio rudi padažyti sruogelėm(galima persidažyt kokia norit spalva), mokėjau 310lt parduočiau už 150 lt 4u.gif nusipirkau aš juos vienam baliukui, bet taip ir neužsidėjau verysad.gif taip ir kabo pakabinti, jei kas susidomėjot parašykit i AŽ imesiu fotkes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mormo @ 2007 07 05, 00:51)

cia vieno "kuoksto" kaina?
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2007 06 22, 22:23)
Bet kaip cia ji 3men.nesiojo, juk prisipinus reikia eit kas menesi persipint, tada turetu viskas normaliai but. g.gif

Man atrodo ,kad ji tik vieną kartą persipynė ,jau perpindama kirpėja ją perspėjo ,kad būtina nuimt palukus ,nes plinka galva blink.gif Tipo pačioje žemiausioje vietoje buvo iškritę nemažai plaukučių,tai akivaizdžiai matėsi verysad.gif
Bent jau mūsų mieste jau praėjo mada prisiūtų palukų cool.gif
Atsakyti