Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 05 17, 19:52)
Bet dar tuos tresus galima priklijuot,tai gal tą būdą bandyk,nes aš tai bijau ,kad kasytės nesusiveltų, ax.gif o jei jie būtų priklijuoti,tai nebūtų kam veltis thumbup.gif Bet kažin ar tie klijai nekenkia? g.gif Gal kas esat prisiklijavusios tresus? wub.gif

Oho..o kaip jie ten klijuojami? Turbut plaukam nelabai patiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 05 17, 14:17)
As klausiau vienos kirpejos ar galiu isiemusi is savo prisegamu plauku sukelias tuos trestus prisisiuti...sake,kad ne  g.gif  doh.gif

Aš neseniai tresus bandžiau prisegti jų pardavimo vietoje. tai man pati pardavėja pasakė, kad jeigu turiu noro, tai galiu surasti kirpėją, kuri man juos prisius,
Bet pažiūrėjau, kad neapsimoka man pirkti tuos prisegamiu, nes jie lygiai tokio pat ilgio, kaip mano natūralus
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 05 17, 18:52)
Tai akivaizdu,kad ji nežino,nes ta pati kirpėja ir išėmė šukutes ,ir prisiuvo plaukučius 4u.gif Dabar jau nejaučiu jokio nepatogumo ,tempimo,išskyrus kai plaunu plaukus ,tai taip gaila išsipint doh.gif
Bet dar tuos tresus galima priklijuot,tai gal tą būdą bandyk,nes aš tai bijau ,kad kasytės nesusiveltų, ax.gif o jei jie būtų priklijuoti,tai nebūtų kam veltis thumbup.gif Bet kažin ar tie klijai nekenkia? g.gif Gal kas esat prisiklijavusios tresus? wub.gif

Nu tai tikrai keista kirpeja...matyt norejo,kad jis jos trestus pirkciau doh.gif lotuliukas.gif

O kaip juos ten klijuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 05 18, 12:28)
Nu tai tikrai keista kirpeja...matyt norejo,kad jis jos trestus pirkciau  doh.gif  lotuliukas.gif
O kaip juos ten klijuoja?  g.gif

Matyt g.gif
Nežinau tiksliai kaip klijuoja,bet man siūlė ta kirpėja ,iš kurios pirkau tresus bigsmile.gif Kai nusiimsiu tuos prisiūtus,tai gal reiks pasidomėt dėl priklijavimo ,nes reikia atrasti idealiausią variantą thumbup.gif
Tik blogybė ,kad tie mano plaukučiai slenka,tai gali nebebūt jau ką klijuot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(helena @ 2007 05 17, 22:52)
Oho..o kaip jie ten klijuojami? Turbut plaukam nelabai patiktu g.gif

Tai va ax.gif ,aš ir taip pamaniau,niu nebent važiuoji į kokią kelionę,ir prisiklijuoji savaitėlei biggrin.gif Aišku ,kad klijai yra specialūs,tik nieks va nežino apie jų žalą,negi nė viena mamytė neišbandė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 18 gegužės 2007 - 16:21
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 05 18, 16:23)
Nežinau tiksliai kaip klijuoja,bet man siūlė ta kirpėja ,iš kurios pirkau tresus bigsmile.gif Kai nusiimsiu tuos prisiūtus,tai gal reiks pasidomėt dėl priklijavimo ,nes reikia atrasti idealiausią variantą thumbup.gif
Tik blogybė ,kad tie mano plaukučiai slenka,tai gali nebebūt jau ką klijuot doh.gif

Jei ka nors suzinosi apie si buda...parasyk mums daugiau,ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 05 18, 17:47)
Jei ka nors suzinosi apie si buda...parasyk mums daugiau,ok? mirksiukas.gif

OK,paklausinėsiu kirpėjos mirksiukas.gif Tik bėda,kad jei dar niekam neklijavo ,tai irgi ne ką galės pakomentuot ax.gif
Atsakyti
mano drauge buvo prisiklijavus plaukus. tai po to ajajaj kiek vargo turejo , susigadino visai plaukus isslinko kuokstais. tai visaip juos atgaivinet turejo: gere vitaminus , tepe visokiom priemonem. o bande tai visus imanomus plauku ilginimo budus ir geriausias visitk liko - prisegimas thumbup.gif
Atsakyti
Niu ,mano kirpėja irgi prieš klijavimą schmoll.gif Sako ,turbūt baisiausias būdas,nes klijuojasi prie odos ,o dar neišsaugo ,tai kliūva ir plaukučiams doh.gif
Žodžiu,jau geriau prisisiūti ,o jei tik progoms ,tai prisegami nepamainomas dalykas thumbup.gif
Šian einu išsipinti savo kaseles, tai parašysiu kaip gyvena mano plaukučiai. rolleyes.gif Labai tikiuosi ,kad nieko jiems nenutiko ,išbuvau tik 2 savaites,bet plaukai tie,kur priklijuoti,labai išsausėjo ax.gif ,aliejaus gali kalnus tepti,bet man jie vistiek labai sausėja verysad.gif
Atsakyti
o aš žurnale skaičiau, kad dabar kažkoks būdas kur 6 mėn laikosi, o jei gerai prižūri tai ir 9 (nors ir nelabai tikiu) , gal kas matėt reklamą žurnale PANELĖ šio mėn? įdomu kaip ten kas g.gif
bet ten irgi su kapsulėm lipdosi man atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženita: 21 gegužės 2007 - 15:51
o prie kokio ilgio galima prisiut gal zinot?
Atsakyti
Gal kas patarsit is asmenines patirties kuri buda geriau rinktis: prisiuvima ar su kapsulem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2007 06 20, 11:35)
Gal kas patarsit is asmenines patirties kuri buda geriau rinktis: prisiuvima ar su kapsulem? g.gif

Ir tas ,ir tas plaukams pakenkia doh.gif aš su prisiūtais išbuvau tik pora savaičių , tai maniesiems nieko nenutiko ,tik kai išpynė, saujom ėmiau plaukus pora dienų ,niu bet čia gal dėl to ,kad jie buvo supinti ,ir dėl to negalėjo iškrist g.gif
O pažįstama ,kuri prisisiuvus išbuvo 3 mėn ,tai vos neverkė ,kai išpynė jai tas kaseles verysad.gif Tose vietose ,kur buvo supintos kasytės ,sakė jos plaukų beveik nebeliko blink.gif tai dabar kirpėja visoms rekomenduoja kuo greičiau išsipint, sako nesąmonė taip ilgai laikyt schmoll.gif Tik ne visos klauso ,o paskui gailisi doh.gif
Ar jūs matėt kirpėjų ,prisiauginusių sau plaukus ? Aš tai tik vieną ,ir ta pati daugiau nebesideda. Jos tiek prisižiūri nualintų po priauginimo plaukų ,kad pačios jau tikrai nebenori tokio " malonumo" ax.gif Bent jau mane tai visos atkalbinėjo .
Atsakyti