Man irgi susivele buvo, kur kasytes buvo supintos Ir susilpnejo tose vietose plaukai, gaivint gerokai reikejo
QUOTE(helena @ 2007 05 14, 08:04)
Man irgi susivele buvo, kur kasytes buvo supintos Ir susilpnejo tose vietos plaukai, gaivint gerokai reikejo
Na mano plaukai silpni,jauciu man tai tikrai dar labiau susilpnetu po prisiuvimo...tai ir nerizikuoju siutis ju
Sakykit, o prisiuvimas tai prisegimas su sektukais?? Aš nesuprantu paaiškinkite prašau
sveikos
gal kuri esat bandzius tresus ? panasiai kaip sukytes isegamos.. tokios plauku juostos.. ziurejau, kad komplektas kainuoja 166lt, i kuri ieina 2juostos, kuriu manau tikrai uztektu... nes gana daug plauku.. gal kas bandet?
gal kuri esat bandzius tresus ? panasiai kaip sukytes isegamos.. tokios plauku juostos.. ziurejau, kad komplektas kainuoja 166lt, i kuri ieina 2juostos, kuriu manau tikrai uztektu... nes gana daug plauku.. gal kas bandet?
QUOTE(PONIUTE @ 2007 05 15, 08:30)
Sakykit, o prisiuvimas tai prisegimas su sektukais?? Aš nesuprantu paaiškinkite prašau
Pinamos kasytes ( horizontaliai) ir prie ju prisiuvami tresai.
QUOTE(helena @ 2007 05 15, 22:19)
Pinamos kasytes ( horizontaliai) ir prie ju prisiuvami tresai.
siaip siulyciau treso klijavima, tai patogesnis plauku prailginimo budas.nesioti galima nuo 3 iki 6 men ,ir kaina normali.
QUOTE(maziukas3 @ 2007 05 15, 21:48)
siaip siulyciau treso klijavima, tai patogesnis plauku prailginimo budas.nesioti galima nuo 3 iki 6 men ,ir kaina normali.
Kas tai yra? galima gal placiau apie tai suzinoti?
QUOTE(silime @ 2007 05 15, 17:03)
sveikos
kur tu matei uz tokia kaina? ir ar ten natualus plaukai?
as maciau akropolyje, ten pakausiui 2 ar 3 juostos, ir smilkiniams 2 mazytes -350lt. as tai tokius pirksiu, kalbejau su savo kirpeja, sako cia geriausias variantas nekenkiantis plaukams, ir tinkamntis ypatingoms progoms.
QUOTE(Dzijanka @ 2007 05 16, 10:48)
kur tu matei uz tokia kaina? ir ar ten natualus plaukai?
as maciau akropolyje, ten pakausiui 2 ar 3 juostos, ir smilkiniams 2 mazytes -350lt. as tai tokius pirksiu, kalbejau su savo kirpeja, sako cia geriausias variantas nekenkiantis plaukams, ir tinkamntis ypatingoms progoms.
as tai skaitnejau internete, vieno grozio salono puslapyje tai uzmaciau. ten viskas aprasyta apie priauginma , prisegima ir t.t. tai pamaniau, kad lb jau pigu.. bet jauciu dar pridejimas, dar kas nors +...
QUOTE(PONIUTE @ 2007 05 15, 08:30)
Man iš tų tresų išėmė šukytes ,ir tuos pačius plaukučius prisiuvo Sakė ,kai norėsiu galėsiu tas šukytes vėl atgal prisisūt ,manau ,kad taip ir padarysiu,nes man prisegami labiau patiko
Čia pora mergaičių rašė ,kad joms prisiuvimas pakenkė ,tai aš irgi greit jau eisiu juos išsiimt ,nes bijau ,kad ir man tos kasytės nesusiveltų
Papildyta:
QUOTE(asareja @ 2007 05 13, 21:10)
na jei tau istikro taip bus kaip sake,tada dziaugiuos uz tave
gal man vienai cia taip nepasiseke... as isbuvau nepilna menesi su tais plaukuciais...
gal man vienai cia taip nepasiseke... as isbuvau nepilna menesi su tais plaukuciais...
Tai ne taip ir ilgai išbuvai ,aš irgi geriau išsiimsiu šituos ,ir vėl prisiseginėsiu tresus Manau ,kad tie plaukučiai daugiau proginis dalykas ,o kasdien tikrai nebūtinas ,tik vargo daugiau ,o kai plaunu galvą ,nepatinka man tas tempimas toks
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 05 17, 12:52)
Man iš tų tresų išėmė šukytes ,ir tuos pačius plaukučius prisiuvo Sakė ,kai norėsiu galėsiu tas šukytes vėl atgal prisisūt ,manau ,kad taip ir padarysiu,nes man prisegami labiau patiko
Čia pora mergaičių rašė ,kad joms prisiuvimas pakenkė ,tai aš irgi greit jau eisiu juos išsiimt ,nes bijau ,kad ir man tos kasytės nesusiveltų
As klausiau vienos kirpejos ar galiu isiemusi is savo prisegamu plauku sukelias tuos trestus prisisiuti...sake,kad ne
QUOTE(ViShy @ 2007 05 17, 14:17)
As klausiau vienos kirpejos ar galiu isiemusi is savo prisegamu plauku sukelias tuos trestus prisisiuti...sake,kad ne
Tai akivaizdu,kad ji nežino,nes ta pati kirpėja ir išėmė šukutes ,ir prisiuvo plaukučius Dabar jau nejaučiu jokio nepatogumo ,tempimo,išskyrus kai plaunu plaukus ,tai taip gaila išsipint
Bet dar tuos tresus galima priklijuot,tai gal tą būdą bandyk,nes aš tai bijau ,kad kasytės nesusiveltų, o jei jie būtų priklijuoti,tai nebūtų kam veltis Bet kažin ar tie klijai nekenkia? Gal kas esat prisiklijavusios tresus?