Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

Man irgi susivele buvo, kur kasytes buvo supintos doh.gif Ir susilpnejo tose vietose plaukai, gaivint gerokai reikejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 05 14, 08:04)
Man irgi susivele buvo, kur kasytes buvo supintos doh.gif Ir susilpnejo tose vietos plaukai, gaivint gerokai reikejo doh.gif

Na mano plaukai silpni,jauciu man tai tikrai dar labiau susilpnetu po prisiuvimo...tai ir nerizikuoju siutis ju doh.gif
Atsakyti
Sakykit, o prisiuvimas tai prisegimas su sektukais?? Aš nesuprantu paaiškinkite prašau blush2.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
gal kuri esat bandzius tresus ? panasiai kaip sukytes isegamos.. tokios plauku juostos.. ziurejau, kad komplektas kainuoja 166lt, i kuri ieina 2juostos, kuriu manau tikrai uztektu... nes gana daug plauku.. smile.gif gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2007 05 15, 08:30)
Sakykit, o prisiuvimas tai prisegimas su sektukais?? Aš nesuprantu paaiškinkite prašau blush2.gif

Pinamos kasytes ( horizontaliai) ir prie ju prisiuvami tresai.
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 05 15, 22:19)
Pinamos kasytes ( horizontaliai) ir prie ju prisiuvami tresai.

siaip siulyciau treso klijavima, tai patogesnis plauku prailginimo budas.nesioti galima nuo 3 iki 6 men ,ir kaina normali. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maziukas3 @ 2007 05 15, 21:48)
siaip siulyciau treso klijavima, tai patogesnis plauku prailginimo budas.nesioti galima nuo 3 iki 6 men ,ir kaina normali.  thumbup.gif

Kas tai yra? g.gif galima gal placiau apie tai suzinoti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(silime @ 2007 05 15, 17:03)
sveikos smile.gif
gal kuri esat bandzius tresus ? panasiai kaip sukytes isegamos.. tokios plauku juostos.. ziurejau, kad komplektas kainuoja 166lt, i kuri ieina 2juostos, kuriu manau tikrai uztektu... nes gana daug plauku.. smile.gif gal kas bandet?

kur tu matei uz tokia kaina? ir ar ten natualus plaukai?
as maciau akropolyje, ten pakausiui 2 ar 3 juostos, ir smilkiniams 2 mazytes -350lt. as tai tokius pirksiu, kalbejau su savo kirpeja, sako cia geriausias variantas nekenkiantis plaukams, ir tinkamntis ypatingoms progoms.
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 05 16, 10:48)
kur tu matei uz tokia kaina? ir ar ten natualus plaukai?
as maciau akropolyje, ten pakausiui 2 ar 3 juostos, ir smilkiniams 2 mazytes -350lt. as tai tokius pirksiu, kalbejau su savo kirpeja, sako cia geriausias variantas nekenkiantis plaukams, ir tinkamntis ypatingoms progoms.

as tai skaitnejau internete, vieno grozio salono puslapyje tai uzmaciau. ten viskas aprasyta apie priauginma , prisegima ir t.t. tai pamaniau, kad lb jau pigu.. bet jauciu dar pridejimas, dar kas nors +... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2007 05 15, 08:30)

Man iš tų tresų išėmė šukytes ,ir tuos pačius plaukučius prisiuvo bigsmile.gif Sakė ,kai norėsiu galėsiu tas šukytes vėl atgal prisisūt ,manau ,kad taip ir padarysiu,nes man prisegami labiau patiko thumbup.gif
Čia pora mergaičių rašė ,kad joms prisiuvimas pakenkė ,tai aš irgi greit jau eisiu juos išsiimt ,nes bijau ,kad ir man tos kasytės nesusiveltų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(asareja @ 2007 05 13, 21:10)
na jei tau istikro taip bus kaip sake,tada dziaugiuos uz tave  thumbup.gif
gal man vienai cia taip nepasiseke...  cray.gif as isbuvau nepilna menesi su tais plaukuciais...  swoon.gif

Tai ne taip ir ilgai išbuvai ,aš irgi geriau išsiimsiu šituos ,ir vėl prisiseginėsiu tresus bigsmile.gif Manau ,kad tie plaukučiai daugiau proginis dalykas ,o kasdien tikrai nebūtinas ,tik vargo daugiau ,o kai plaunu galvą ,nepatinka man tas tempimas toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 05 17, 12:52)
Man iš tų tresų išėmė šukytes ,ir tuos pačius plaukučius prisiuvo bigsmile.gif Sakė ,kai norėsiu galėsiu tas šukytes vėl atgal prisisūt ,manau ,kad taip ir padarysiu,nes man prisegami labiau patiko thumbup.gif
Čia pora mergaičių rašė ,kad joms prisiuvimas pakenkė ,tai aš irgi greit jau eisiu juos išsiimt ,nes bijau ,kad ir man tos kasytės nesusiveltų doh.gif

As klausiau vienos kirpejos ar galiu isiemusi is savo prisegamu plauku sukelias tuos trestus prisisiuti...sake,kad ne g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 05 17, 14:17)
As klausiau vienos kirpejos ar galiu isiemusi is savo prisegamu plauku sukelias tuos trestus prisisiuti...sake,kad ne  g.gif  doh.gif

Tai akivaizdu,kad ji nežino,nes ta pati kirpėja ir išėmė šukutes ,ir prisiuvo plaukučius 4u.gif Dabar jau nejaučiu jokio nepatogumo ,tempimo,išskyrus kai plaunu plaukus ,tai taip gaila išsipint doh.gif
Bet dar tuos tresus galima priklijuot,tai gal tą būdą bandyk,nes aš tai bijau ,kad kasytės nesusiveltų, ax.gif o jei jie būtų priklijuoti,tai nebūtų kam veltis thumbup.gif Bet kažin ar tie klijai nekenkia? g.gif Gal kas esat prisiklijavusios tresus? wub.gif
Atsakyti