Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

sakykite, o kur Vilniuje prisiūna plaukus prie kasyčių? ir kokia maždaug kaina būtū, kiek tų sruogų reiktu? g.gif
Atsakyti
duosiu gera ir nuoshirdu patarima -TIK NEPRISIUSIUKIT doh.gif
IS prazdziu grazu ,o po triju savaiciu jie man taip susivele,kad nuimdama juos as netekau puses savo plauku (o prieziura tikrai buvo gera ) ,dar iki siol vienoj pusej,apacioj, plauku beveik nera - baisu help.gif
ismeginau tris priauginimo budus-sis slyksciausias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2007 05 02, 17:41)
duosiu gera ir nuoshirdu patarima -TIK  NEPRISIUSIUKIT  doh.gif
IS prazdziu grazu ,o po triju savaiciu jie man taip susivele,kad nuimdama juos as netekau puses savo plauku (o prieziura tikrai buvo gera ) ,dar iki siol vienoj pusej,apacioj, plauku beveik nera - baisu  help.gif
ismeginau tris priauginimo budus-sis slyksciausias  doh.gif

O kuri buda rekomenduotum? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2007 05 02, 17:41)
duosiu gera ir nuoshirdu patarima -TIK  NEPRISIUSIUKIT  doh.gif
IS prazdziu grazu ,o po triju savaiciu jie man taip susivele,kad nuimdama juos as netekau puses savo plauku (o prieziura tikrai buvo gera ) ,dar iki siol vienoj pusej,apacioj, plauku beveik nera - baisu  help.gif
ismeginau tris priauginimo budus-sis slyksciausias  doh.gif

jo jo pasidalink kuris geriausias? nuo kurio plaukai gyvi lieka? niu man taip norisi, bet bijau, kad be plaukų liksiu doh.gif
Atsakyti
na dar buvau isbandzius.. mmm.. net nzn kaip jis vadinamas,nes lietuvoj apie toki nel.girdejau,na pan.kaip ir priaugina su kapsulem,tik ten su guma pritvirtina prie tavuju sruogu... panesiojau menesi ir nusiemiau,nes plaukai greit ataugo doh.gif ir siaip labai maise,nakti prabusdavau,kad galva pasikasyt doh.gif
dar buvau jau su kirpeja susitarus prisiaugint su kapsulem,bet kai suzinojau pasekmes-aciu nereikia ir taip daug plauku praradau su tuo prisiuvimu cry.gif
man labiausiai patiko tos prisegamos sruogos-kada nori uzsidedi,kada nori nusiemi ir plaukam nekenkia drinks_cheers.gif
nakti visuomet issiimi ir plaukai pailsi ir paciai patogiau thumbup.gif
jei jau norit but ilgaplaukes,manau sis budas geriausias,nepatingekit ryte anksciau atsikelt maximum 10min.ir susisegti rolleyes.gif
ir paskuj nereiks lieti asaru del prarastu plauku..kaip man doh.gif
juk tuo labiau ir pigiau ir spalvu ivairove didele,beto visada sukuosena galima pagyvint isisegus kokios idomesnes spalvos sruogu smile.gif
na nzn..mano manymu - sis budas geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2007 05 02, 23:52)
na dar buvau isbandzius.. mmm.. net nzn kaip jis vadinamas,nes lietuvoj apie toki nel.girdejau,na pan.kaip ir priaugina su kapsulem,tik ten su guma pritvirtina prie tavuju sruogu... panesiojau menesi ir nusiemiau,nes  plaukai greit ataugo  doh.gif  ir siaip labai maise,nakti prabusdavau,kad galva pasikasyt  doh.gif
dar buvau jau su kirpeja susitarus prisiaugint su kapsulem,bet kai suzinojau pasekmes-aciu nereikia ir taip daug plauku praradau su tuo prisiuvimu  cry.gif
man labiausiai patiko tos prisegamos sruogos-kada nori uzsidedi,kada nori nusiemi ir plaukam nekenkia  drinks_cheers.gif
nakti visuomet issiimi ir plaukai pailsi  ir paciai patogiau  thumbup.gif
jei jau norit but ilgaplaukes,manau sis budas geriausias,nepatingekit ryte anksciau atsikelt maximum 10min.ir susisegti  rolleyes.gif
ir paskuj nereiks lieti asaru del prarastu plauku..kaip man  doh.gif
juk tuo labiau ir pigiau ir spalvu ivairove didele,beto visada sukuosena galima pagyvint isisegus kokios idomesnes spalvos sruogu smile.gif
na nzn..mano manymu - sis budas geriausias  thumbup.gif

bet aš net nežinau kur galima tuos plaukus pirkti Vilniuje pvz g.gif o dar bijau , kad tos sagstis matysis doh.gif nenorėčiau, kad į mane žiūrėtu ir galvotu ot fifa palukus prisegė lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as ir turiu tuos prisegamus plaukus,o vis galvojau apie prisiuvima...manau nesisiusiu o segsiuos tuos prisegamus ax.gif
Atsakyti
vilniuje-akropoli galima nusipirkti mirksiukas.gif
o tu sagteliu tikrai nesimato,o ir laikosi gana stipriai... va buvau baliuj ir drauge (apgirtus biggrin.gif )uzsokus ant manes, apkabino per kakla.....,galvojau ,kad neteksiu visu plauku doh.gif
bet visos sruogos liko savo vietoj thumbup.gif
o dar yra gariunuose pirkt,bet kiek zinau ten nenaturalus plaukai g.gif
na, bet as ,siuo metu ,pasirinkus nenaturalius,nes kai turejau naturalius - tai tikras siaubas,slinko kaip pamise,o ir nusiuro labai greit doh.gif
na nzn.. cia is savo patirties sakau wub.gif
Atsakyti
As turiu naturalius prisegamus,tai labai grazus thumbup.gif svelnus,blizga...daziau juos tamsiai ir liko vistiek puikios isvaizdos ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif tada tikrai dziaugiuos uz tave thumbup.gif
nes ir maniskiu nieko neliko doh.gif
o kiek tu mokejai? ir kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
oj merginos, o as vis dar svarstau.Man reikia graziu plauku vestuvems... Tikriausia pirksiu prisegamus, nes plauku gadinti nenoriu,ir nenoriu labai brangiai .
Sakykit, o kokio jus ilgio naudojot plaukus? As tai noeciau 65cm, bet pirkti yra tik juosta, 1 m atrodo, ir ja pacia reieks sukarpyt, segtukus pritvirtint. O jeigu 50cm atrodo, tai jau yra komplektas, 3 juostos galvugalyje, ir 2 mazos ties smilkiniais.Kokio ilgio patartumet ir kokios komplektacijos pirkti?
4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2007 05 04, 06:13)
thumbup.gif  tada tikrai dziaugiuos uz tave  thumbup.gif
nes ir maniskiu nieko neliko  doh.gif
o kiek tu mokejai? ir kur pirkai? ax.gif

Na maniskiai kazkaip neslenka ax.gif na kaip juos daziau,gal pora ir isslinko g.gif o pirkau,Kaune urmo bazei,raudonam pasaze ax.gif buvo labai netiketas pirkinys,kai pardaveja man juos prisege tik paziureti kaip atrodo...as jau nebenorejau nusiimti biggrin.gif o mokejau 300lt.
Atsakyti