Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

QUOTE(fashion @ 2007 01 22, 19:11)
O gal galit ideti nuotraukyte kaip atrodo tie plaukuciai prisegti? Buvo kazkur ideta, bet man neatidaro  unsure.gif

Jau gavau tavo nuotrauka, labai liuks!
Atsakyti
norėjau paklausti kur galima įsigyti nepasiūtų plaukų, kad pati galėčiau pasisiūti tresus ir kad natūralus plaukas būtų bei kokios kainos? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu, deja esu įkalinta emo stiliaus šukuosenoje. T.y., plaukai gale trumpučiai, ilgi, tankūs kirpčiai ir plonyčiai kuokšteliai šonuose, bet ji man jau gerokai įgriso ir norėčiau tankesnių, ilgesnių plaukų tik vienoje galvos pusėje. Kiek maždaug kainuotų kelios sruogos plaukų?
Atleiskite, jei kartojuosi, ne itin turiu laiko skaityti visas temoje esančias žinutes.
Atsakyti
Sveikos, na sugaisau geras pusantros valandos, kol perskaiciau visus komentarus ir perziurėjau visas nuotraukas. gailiuosi, kad anksciau to nepadariau, nes jau susitariau su kirpeja pirmadieni eiti prisiAUGINTi keliolikos sruogeliu sonuose, ir kainuos apie 200lt, o man taip nedaug ju reikia. is esmes tai nenoriu as plauku nei ilginti nei storinti, viskas su jais buvo gerai kol viena MEISTRE nenukirpo "kirpciu". jeigu isivaizduojate lygius plaukus iki liemeneles sagties ilgio, ir po to puses plauku nukirpima priekyje taip, kad net ausu nedengia, o gale palikima neliestu ilgu, tai sita dalyka ji vadina kirpciais. tai dabar tik del to ir eisiu augintis tu sruogu, nes noriu susitvarkyti sukuosena. o del prisiuvimo, nuotraukos visu paneliu atrodo tikrai super, ir labai baltai pavydziu.
tai va, o siaip noriu paklausti ar tas prisiuvimas galimas tik tarkime galvos sonuose, arba tik vienoj kurioj vietoj, ar butina daryti tolygiai per visa galva?
tai tiek...pirmadieni dar pasipasakosiu apie priauginima,....
kazkaip labai bijau tu kapsuliu kysojimo, kaip cia kazkas pasakojo wink.gif ciuz
Atsakyti
merginos atsiprasau,kad cia dedu, bet gavau prisegamus plaukus dovanu jie man trupoki (45 cm) galiu perleisti mirksiukas.gif jei domina rasykyt i az
Atsakyti
kyso sruogeles jei plaukai ypatingai ploni ir jei pradeda atauginet tos sruogos nuo saknu nors jei gera kirpeja priaugins (prilituos) tau juos profesionaliai ir nieks niekur nekysos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 15, 15:12)
o kurioj vietoj tu pirkai? nes maciau yra pacioj bazej vienam sandely ir tam raudonam pasaze 4u.gif

bazeje plaukai nusiure. turejau, laiminga buvau gal menesi laiko, visi galai nusiuro , nors naudojau visas tinkamas priemones
Atsakyti
neskaiciau visos temos,bet gal kas pasakys kur Vilniuj prisiuva plaukus? ir kaina kokia? Aciu
Atsakyti
Sveikos wink.gif noreciau suzinoti kokia kaina tresu kurie yra akropolyje? wink.gif nesu is vln tai noreciau is kart zinoti ju kaina smile.gif aisku ilgesniu noreciau smile.gif o beje spalvu buna ivairiu??? skaiciau kad kaina apie 300 smile.gif o cia kokio ilgio tie tresai uz tokia kaina? butu labai malonu greitai suzinoti sia info wink.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif 4u.gif
kazkaip buvau jus pamirsus blush2.gif doh.gif
na as tuos plaukucius kur nusipirkau prisegamus turiu iki siol(4men.) ir jie ne kiek nenusiuro thumbup.gif
atrodo labai graziai,tik va beda ,kad persidaziau rudai,tai teks dabar naujus pirktis doh.gif biggrin.gif
ir siaip patarciau pirkt nenaturalius g.gif nes turejau ir tuos ir tuos,tai skirtumas didziulis,tie naturalus po 3 sav.nusiuro doh.gif ziauru.. o nenaturalus l.gerai laikos ,visai gerai atrodo ,o ir kaina prieinamesne drinks_cheers.gif
Atsakyti
jus merginos maisote prisiuvima su kiti.kai kirpeja prisiuna tai jau ilgokai vaikstai gal kai kas ir 6 men.neimanoma prisisiuti paciai.ir kaikada;jai prisiuti tai ilgam.bet jau 3 men. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariana @ 2007 03 07, 19:29)
bazeje plaukai nusiure. turejau, laiminga buvau gal menesi laiko, visi galai nusiuro , nors naudojau visas tinkamas priemones

dabar gi akropoly atsidare "hairexpress" idomu butu paziurinet, gal ten geresne kokybe smile.gif
Atsakyti