na as tai ne del vyru juos deduosi man kompleksas paciai kai trumpi plaukai jauciuosi labaiiii blogai, o tik prasiilginu ir iskart geriau kai tik uzsiauginsiu savo ilgesnius tai tu netikru tikrai nebereikes man
QUOTE(*LexXxI* @ 2007 01 21, 16:17)
na as tai ne del vyru juos deduosi man kompleksas paciai kai trumpi plaukai jauciuosi labaiiii blogai, o tik prasiilginu ir iskart geriau kai tik uzsiauginsiu savo ilgesnius tai tu netikru tikrai nebereikes man
vyrai ar ne vyrai. man vis tiek nebūtų labai malonu, kai išaiškėtų, kad čia ne mano kailiukas
QUOTE(Ryzel @ 2007 01 21, 16:01)
vyrai ar ne vyrai. man vis tiek nebūtų labai malonu, kai išaiškėtų, kad čia ne mano kailiukas
As irgi pamasciau apie tokia suituacija, kaip Ryzel cia nupasakojo Vat dilema, o ilgu plauku ir dar graziu tai norisi
QUOTE(Vaida` @ 2007 01 21, 19:23)
As irgi pamasciau apie tokia suituacija, kaip Ryzel cia nupasakojo Vat dilema, o ilgu plauku ir dar graziu tai norisi
eh ir man norisi taip gražu ilgi blizgantys plaukai. bet visgi, norisi tikėti, kad jie tikri
QUOTE(Ryzel @ 2007 01 21, 15:52)
Hm, man tai tie prisegami plaukai - nei šis, nei tas. na gal ir gražu, nesiginčiju, bet pvz situacija, kad susipažįsti su vaikinu, kuris būtent susižavėjo tavo tookiais plaukais. nesakykit, kad jei nemylės be tų plaukų, tai iš vis ko ten vertas. gal berniukas nuo vaikystės žavėjosi tik ilgaplaukėm mergaitėm. Na ir jis pasijus žiauriai apgautas, nes, aišku, aš tai nepulčiau iš karto girtis, kad iš tikro pas mane plaukų tik žemiau ausų, čia is akropolio Netikri plaukai, netikri nagai matyt, gal dar ir boobsai netikri..
galima juk ir savo plaukučiais ką nors nerealaus padaryt
galima juk ir savo plaukučiais ką nors nerealaus padaryt
Na nemanau kad cia labai jau didelis melas vyru atzvilgiu. Man buvo labai panasiai. Susipazinau su savo dabartiniu draugu tai i pasimatymus visa laika ilgaplauke atvarydavau. Viena kart jis sugalvojo netiketai mane is darbo pasiimti, o idarba su tais plaukais neidavau (is serijos "i darba dirbti o ne plauku demonstruoti einu" ) ir teko pasirodyti kiek trumpesniais plaukais. Ka jus manot? ...nutaisiau nekalta mina...isedau i masina, o jis lyg ir nieko nepastebi ...sakau "nieko nepastebi"...o jis "nea" ...po geru 10 min speliojimu pasakiau kad siandien kirpykloje buvau ir nusikirpau seniai jau nusibodusius plaukus ...kartu mes negyvenam, todel uzsisegu tuos plaukus kai jis nemato:)..ir tiek
Prisipazinti kad ten tik butaforiniai plaukai buvo kazkaip geda ..dabar kartu laukiam kol ataugs manieji
QUOTE(Ryzel @ 2007 01 21, 17:01)
tai cia tas pats kaip su makijazu pazistu viena mergina, kuri nepasidaziusi tokia baisi o vat su makijazu, kaip lele tai ka jai dabar, be makijazo vaiksciot, kad jei su vaikinu susipazins, matytu jos tikraji veida
Papildyta:
QUOTE(Ryzel @ 2007 01 22, 12:57)
eh ir man norisi taip gražu ilgi blizgantys plaukai. bet visgi, norisi tikėti, kad jie tikri
o tai vaikinui negalima pasakyt, kad dovanok, bet as siandien su butafoniais plaukais pareisiu
Negaliu kalbeti is savo patirties,bet dar mokyklos laikais viena klasioke buvo prisisiuvus tuos plaukucius...Graziai atrode,kol galvos neisiplove,o varge slinko jie kaip,po menesio du keliais plaukeliais vaiksciojo,tikrai ne kaip atrode,o ir pinigus juk nemazus kainavo
QUOTE(Mulana @ 2007 01 22, 18:22)
Negaliu kalbeti is savo patirties,bet dar mokyklos laikais viena klasioke buvo prisisiuvus tuos plaukucius...Graziai atrode,kol galvos neisiplove,o varge slinko jie kaip,po menesio du keliais plaukeliais vaiksciojo,tikrai ne kaip atrode,o ir pinigus juk nemazus kainavo
cia kazkas ne is tos serijos...
QUOTE(fashion @ 2007 01 22, 18:51)
tai juos kiekviena ryta reikia prisisegti? ir kiekviena vakara issisegti?
Galima neissisegti. Susipini juos i kasa kad nesiveltu ir gali miegoti. tik kad ganetinai nepatogu. Toks pastovus plauku tempimo jausmas. Bet gal reikia iprasti
QUOTE(fashion @ 2007 01 22, 17:51)
tai juos kiekviena ryta reikia prisisegti? ir kiekviena vakara issisegti?
as seguosi juos kokiai progai,arba siaip jei kur pasizmoneti einu nes kasdiena tai tingiu