Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

QUOTE(Gyncė @ 2006 12 10, 16:30)
Buvau ir aš bazei pasižvalgyti plaukų. Nu ko tik ten nėra ax.gif

aha as irgi buvau, labai ju noreciau, bet bijau, kad pamesiu dar netycia kur, nes pas mane slidus plaukai ir tie segtukai gali laisvai nuslyst laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 15, 13:18)
aha as irgi buvau, labai ju noreciau, bet bijau, kad pamesiu dar netycia kur, nes pas mane slidus plaukai ir tie segtukai gali laisvai nuslyst laugh.gif

Na zinok jie labai stipriai uzsispaudzia,su silikoniniais segtukai, tvirai laikosi, bent jau man thumbup.gif asirgi galvojau seniau, kaipju nepamesti g.gif bet kaip isbandziau laikosi puikiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2006 12 15, 13:26)
Na zinok jie labai stipriai uzsispaudzia,su silikoniniais segtukai, tvirai laikosi, bent jau man  thumbup.gif asirgi galvojau seniau, kaipju nepamesti  g.gif bet kaip isbandziau laikosi puikiai  ax.gif

o kurioj vietoj tu pirkai? nes maciau yra pacioj bazej vienam sandely ir tam raudonam pasaze 4u.gif
Atsakyti
Mano kirpėja savo kolegei išbandė tuos iš bazės - labai gerai laikė. Ir gražiai atrodė. Pati net susigundžiau. Pradžiai savo pasiauginsiu šiek tiek (kad būtų kuo maskuoti tuos priaugintus hihihi.gif ), o paskui į bazę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2006 12 14, 09:28)
ir dar sis tas, ar kuri nors jau bandet tuos plaukucius tiesinti ar garbanoti? ax.gif

As bandziau garbanoti. Su garbanojimu ssunkiai, kaip ir visi naturalus plaukai greit issileidzia:). Tiesinti turbut paprasciau.

QUOTE(ViShy @ 2006 12 15, 14:26)
Na zinok jie labai stipriai uzsispaudzia,su silikoniniais segtukai, tvirai laikosi, bent jau man  thumbup.gif asirgi galvojau seniau, kaipju nepamesti  g.gif bet kaip isbandziau laikosi puikiai  ax.gif

ViShy, kokie ten pas tave silikoniniai segtukai? Pas mane paprasti, metaliniai. Idomu idomu. Bet ir tie metaliniai puikiai laikosi. Na tik tuos kut po viena sruogele bijau pamesti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 15, 14:12)
o kurioj vietoj tu pirkai? nes maciau yra pacioj bazej vienam sandely ir tam raudonam pasaze 4u.gif

Tiksliai neatsimenu kurioj vietoj, bet man atrodo raudonam paseze, priesai Alkavos kavinuke g.gif

QUOTE(Tigris @ 2006 12 15, 17:35)
ViShy, kokie ten pas tave silikoniniai segtukai? Pas mane paprasti, metaliniai. Idomu idomu. Bet ir tie metaliniai puikiai laikosi. Na tik tuos kut po viena sruogele bijau pamesti biggrin.gif .

Na jie metaliniai, bet jie su silikonu ten kazkaip padaryti,bent jau man taip pardaveja sake... labai tvirtai prispaudzia smile.gif
Atsakyti
Su Shventem JUs brangiosios newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2006 12 15, 13:26)

o tu pati sugebi juos uzsideti? bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau prisegamu plauku komplekta. pirkau Akropolyje "Peruku pasaulyje" - 310lt Kol kas dar nelabai greit uzsisegu, nelabai dar moku atitaikyti, bet laikosi visai gerai ir atrodo normaliai, gerai pritaikyta spalva thumbup.gif
Tik va del ilgio labai matosi kur mano ir kur prisegti - nera grazaus perejimo, bandysiu eit pasikarpyt savuosius...
Atsakyti
o kuo sitie plaukai skirias nuo pardavinejamu "prisiuvimui" ? g.gif ar lygiai tokie patys cia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karollyte18: 14 sausio 2007 - 15:22
QUOTE(karollyte18 @ 2007 01 14, 15:22)
o kuo sitie plaukai skirias nuo pardavinejamu "prisiuvimui" ?  g.gif  ar lygiai tokie patys cia?

Manau tie plaukai tokie patys...tik kad turi segtukus,su kuriais prisisega plaukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 01 14, 16:24)
Manau tie plaukai tokie patys...tik kad turi segtukus,su kuriais prisisega plaukai  ax.gif

aisku smile.gif o kaina idomu skirias ju nezinai?
Atsakyti