Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

QUOTE(asareja @ 2006 12 07, 18:44)
sveikos paneles.. buvau sian garuose ,nusipirkau tuos plaukus  blush2.gif  bet dar nebuvau uzsidejus ,l.pavargus gryzau  doh.gif
nu tikesimes  gerai atrodys  lotuliukas.gif

Kiek mokėjai? Ir nuotaukų prašom ax.gif
Atsakyti
Pirkai naturalius? O kokios kainos garuose? gal apsimoka atvaziuoti apsipirkti smile.gif....
Atsakyti
gal kas zinote kur siauliuose galima isigyti siu plaukuciu?
Atsakyti
ten tik vienoj vietoj buvo,kur perukai,po tais geltonais stogais kazkur tarp 9-6 eiles smile.gif pirkau nenaturalius,nes naturaliu nebuvo.. unsure.gif kainavo 90,nusiderejau iki 85 clap.gif siaip kai isemiau is pakuotes atrode kazkaip keistai,bet kai uzsidejau ,tai mama atejus i kambary negalejo atskirti kur mano tikri,o kur prikabinti plaukai soske.gif siaip man paciai labai patiko,jie dar tokie banguoti ,tai dar graziau atrodo ir uzsisegt pasirode labai lengva thumbup.gif o nuotraukyciu da neturiu,kai turesiu ,pranesiu 4u.gif
Atsakyti
nu gal jkai banguoti tai sunku atskirti kur naturalus, kur ne, bet jau tiesius tai tikrai atskirsi.... garantuoju smile.gif o cia tie tresai, ar kaip sinjonas prikabinami?
Atsakyti
O pačiai lengvą prisisekti? Kiek laiko tai užtrunka?
Atsakyti
http://nogti_mastak_ru/pryadi.html
va sitam puslapi parodyta kaip juos prisisegti mirksiukas.gif siaip labai nesunku,nu pora minuciu ir jau ilgaplauke wub.gif ir laikosi tvirtai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2006 12 08, 13:35)
http://nogti_mastak_ru/pryadi.html
va sitam puslapi parodyta kaip juos prisisegti  mirksiukas.gif  siaip labai nesunku,nu pora minuciu ir jau ilgaplauke  wub.gif  ir laikosi tvirtai  thumbup.gif

idomu:bigsmile: svarbiausia, kad nelabai spalva savu ir tu plauku sutampa, bet atrodo gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 08 gruodžio 2006 - 19:25
Buvau ir aš bazei pasižvalgyti plaukų. Nu ko tik ten nėra ax.gif
Atsakyti
ir kiek dabar bazej kainuoja tie prisegami plaukai?
Atsakyti
QUOTE(karollyte18 @ 2006 12 11, 01:56)
ir kiek dabar bazej kainuoja tie prisegami plaukai?

Turbūt tiek kiek ir kainavo, tikri plaukai 300 lt. Netikri jeigu gerai nužiūrėjau 95lt. 4u.gif
Atsakyti
o klausykit tos mergytes kurios pirkot prisegamus plaukucius bazeje tai kurioj vietoj konkreciau? nes kiek zinau ten 3 vietose uzsimineja plauku perkyba ax.gif ir tikriausiai visur skiriasi ir kaina ir plauku kiekis

ir dar sis tas, ar kuri nors jau bandet tuos plaukucius tiesinti ar garbanoti? ax.gif
Atsakyti