Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

QUOTE(ViShy @ 2006 11 24, 18:01)
Na zinok man pardaveja prisege per 3 min., as visa susizavejusi net nepastebejau kaip tai daroma  doh.gif bet ji po to man papasakojo, tikrai labai lengva, pas mane buvo 3 juostos plauku, kiek spejau pastebeti  hihihi.gif nusisegusi apziuresiu geriau smile.gif o siaip sake galima juos dazyti, garbanoti, lyginti ir t.t. nes jie yra 100% naturalus zmogaus plaukai  bigsmile.gif galima sake ir miegoti su jais, tik pries tai susiristi i kuoduka, kad nesusiveltu  ax.gif man tikrai su jais patogu, net nejauciu kad jie prisegti  thumbup.gif nu vienu zodziu esu labai patenkinta  wub.gif

Tai kai ilgeliau panesiosi - parsyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 11 24, 18:05)
Tai kai ilgeliau panesiosi - parsyk  mirksiukas.gif

gerai drinks_cheers.gif parasysiu kaip nesiojasi bigsmile.gif
Atsakyti
Nesiojasi jie gerai, tik as su jais max 1 diena neissiemusi galiu isbuti, nes po tos dienos labai jau norisi plaukus normaliai nuo pat saknu issisukuoti:). Su tais prisegtais tai to nepadarysi. Va taip isitikinau kad nenoreciau prisiuti plauku 3 menesiams biggrin.gif .
Atsakyti
300 lt cia uz visas 3 plauku eiles? bigsmile.gif
Papildyta:
mano plaukuciai sviesus, idomu ka nors prisitaikyciau ?
Atsakyti
vakar akropolyje prie ermitazo eskalatoriu pamaciau nauja parduotuvyte, cia jau antra atidare tokia kaip pozeminej perejoj. neraliai ten, kaip apziurejau tresus sikart norejau uzsideti, bet vis dar svarstau.Visas komplektas 300lt, o priuaginimui ten sruogu bele kiek, 5lt sruoga.
Vienu zdoziu as jau taupau pinigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2006 11 27, 19:27)
Nesiojasi jie gerai, tik as su jais max 1 diena neissiemusi galiu isbuti, nes po tos dienos labai jau norisi plaukus normaliai nuo pat saknu issisukuoti:). Su tais prisegtais tai to nepadarysi. Va taip isitikinau kad nenoreciau prisiuti plauku 3 menesiams biggrin.gif .

vat apie ka as cia ir snekejau, kad proginis dalykas ax.gif
Atsakyti
sveikos paneles,radau daugybe nuotrauku su tais prisegtais plaukais,kaip pries ir po thumbup.gif

http://nogti_mastak_ru/dpvolosi_1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asareja: 02 gruodžio 2006 - 14:17
nu atrodo tai super! wink.gif bet kogero tie plaukai kur bazej uz 300lt to kiekio nebvutu plauku kaip kad sitose nuotraukose, man atrodo ju ten maziau.....ar ne? kas zino pasakykit nes baisiai uzsimaniau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2006 11 24, 19:16)
gerai  drinks_cheers.gif parasysiu kaip nesiojasi  bigsmile.gif

gal galetum dar kartelei idet ta nuotraukyte jei nesunku kaip tavo plaukai atrodo? nes nespejau paziuret o dabar jau neberodo jos ......
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2006 12 02, 15:16)
sveikos paneles,radau daugybe nuotrauku su tais prisegtais plaukais,kaip pries ir po  thumbup.gif
http://nogti_mastak_ru/dpvolosi_1.html

Eik tu sau kaip faina thumbup.gif viskas ir aš noriu ant kalėdų prisegamų, nes prisiuvamus jau turėjau- ačiū nebenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
...turejau tuos plaukus, vargas ir laiko metymas i bala, cia gal tokiom, kurios neturi ka veikti, tik staipytis pries veidrodi... Savu plauku niekas neatstos, o tokie nebent vienai sventei, bet ne kasdienai. schmoll.gif
Atsakyti
Mergytes, kiek suprantu tose nuotraukytese yra prisiuti arba priauginti plaukai g.gif
man labai idomu kaip atrodo prisegti plaukuciai doh.gif
gal turite foto? idekite blush2.gif
Atsakyti
as tai butent noriu tokiu plauku vestuvems, nes as ir su savais neturiu laiko labai terliotis, o kai dasides dar tai sivis bus doh.gif
juk vestuvems norisi grazios sukuosenos smile.gif
Atsakyti