Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

dazyti juodai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2006 11 17, 10:39)
dazyti juodai  blush2.gif

O tu iš Kauno?? g.gif Tai sakau gal galėtum mums kokį seminarą ar mokymus kaip prisišriubuoti juos parvesti? blush2.gif
Atsakyti
O aš vakar "prisiauginau" 12 natūralių plaukų rausvų sruogelių, vienos kaina - 14 Lt., bet atrodo visai įdomiai, tik man kiek mažoka... Kirpėja žadėjo, kad laikys maždaug pusę metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DonaldaB: 17 lapkričio 2006 - 10:11
QUOTE(DonaldaB @ 2006 11 17, 12:10)
O aš vakar "prisiauginau" 12 natūralių plaukų rausvų sruogelių, vienos kaina - 14 Lt., bet atrodo visai įdomiai, tik man kiek mažoka... Kirpėja žadėjo, kad laikys maždaug pusę metų

o tu tas sruogeles ilgas prisiauginai?Man atrodo kad 12 tai labai mazai,reikia kazkur apie 60 sruogeliu.
Atsakyti
jei srougeles tvo plauku ilgio,tai manau graziai turi atrodyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakaite30 @ 2006 11 17, 11:04)
O tu iš Kauno?? g.gif Tai sakau gal galėtum mums kokį seminarą ar mokymus kaip prisišriubuoti juos parvesti? blush2.gif

Juos prisisriubuoti biggrin.gif pamokys pardaveja:)...bus profesionaliau
Atsakyti
QUOTE(DonaldaB @ 2006 11 17, 11:10)

o kur tu jas prisiauginai? kokiam salone? naturaliu plauku ar sisntetiniu tos sruogeles?
Atsakyti
Tigri,

super informacija thumbup.gif

o tu bazeje kurioje vietoje pirkai? Ten kur netoliese yra Sanitex ? Ten sinjonus, bizuterija parduoda g.gif lankstinuku yra ant stalo prikrauta. Tai ar ta vieta ?

Papildyta:
Lankstinukau apie plauku priauginima.... g.gif
Atsakyti
Pirkau parduotuveleje kur yra perejimas tarp 2 galeriju...raudonasis atrodo. Ten yra parduotuvele kur perukus, sinjonus, tresus ir sruogeles priauginamas pardavineja.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2006 11 17, 15:20)
Pirkau parduotuveleje kur yra perejimas tarp 2 galeriju...raudonasis atrodo. Ten yra parduotuvele kur perukus, sinjonus, tresus ir sruogeles priauginamas pardavineja.

Zinau ta vieta kur pardavineja, maciau ten ivairiausiu plauku biggrin.gif labai grazus, svelnus blush2.gif
Atsakyti
Noriu patarimo
bijau kad mano noras gali nekaip atrodyti ant galvos blush2.gif
esu juodaplaukė vidutinio ilgio plaukų
kažkada buvau nusidažius kelias sruogas raudonai smile.gif man labai patiko buvau tokia ryški biggrin.gif tačiau jos greit nusiplauna doh.gif
dabar sugalvojau kad galėčiau prisiaugint raudonas sruogeles
turiu omeny kad jos tarsi išlystų iš plaukų apačios
net nemoku paaiškint
gal kuri supras
laukiu patarimo g.gif
Atsakyti
na mano nuomone turetu super adrodyt thumbup.gif drinks_cheers.gif
ir nenusiplaus biggrin.gif
Atsakyti