dazyti juodai
QUOTE(Tigris @ 2006 11 17, 10:39)
dazyti juodai
O tu iš Kauno?? Tai sakau gal galėtum mums kokį seminarą ar mokymus kaip prisišriubuoti juos parvesti?
O aš vakar "prisiauginau" 12 natūralių plaukų rausvų sruogelių, vienos kaina - 14 Lt., bet atrodo visai įdomiai, tik man kiek mažoka... Kirpėja žadėjo, kad laikys maždaug pusę metų
QUOTE(DonaldaB @ 2006 11 17, 12:10)
O aš vakar "prisiauginau" 12 natūralių plaukų rausvų sruogelių, vienos kaina - 14 Lt., bet atrodo visai įdomiai, tik man kiek mažoka... Kirpėja žadėjo, kad laikys maždaug pusę metų
o tu tas sruogeles ilgas prisiauginai?Man atrodo kad 12 tai labai mazai,reikia kazkur apie 60 sruogeliu.
jei srougeles tvo plauku ilgio,tai manau graziai turi atrodyt
QUOTE(Pasakaite30 @ 2006 11 17, 11:04)
O tu iš Kauno?? Tai sakau gal galėtum mums kokį seminarą ar mokymus kaip prisišriubuoti juos parvesti?
Juos prisisriubuoti pamokys pardaveja:)...bus profesionaliau
QUOTE(DonaldaB @ 2006 11 17, 11:10)
o kur tu jas prisiauginai? kokiam salone? naturaliu plauku ar sisntetiniu tos sruogeles?
Tigri,
super informacija
o tu bazeje kurioje vietoje pirkai? Ten kur netoliese yra Sanitex ? Ten sinjonus, bizuterija parduoda lankstinuku yra ant stalo prikrauta. Tai ar ta vieta ?
Papildyta:
Lankstinukau apie plauku priauginima....
super informacija
o tu bazeje kurioje vietoje pirkai? Ten kur netoliese yra Sanitex ? Ten sinjonus, bizuterija parduoda lankstinuku yra ant stalo prikrauta. Tai ar ta vieta ?
Papildyta:
Lankstinukau apie plauku priauginima....
Pirkau parduotuveleje kur yra perejimas tarp 2 galeriju...raudonasis atrodo. Ten yra parduotuvele kur perukus, sinjonus, tresus ir sruogeles priauginamas pardavineja.
QUOTE(Tigris @ 2006 11 17, 15:20)
Pirkau parduotuveleje kur yra perejimas tarp 2 galeriju...raudonasis atrodo. Ten yra parduotuvele kur perukus, sinjonus, tresus ir sruogeles priauginamas pardavineja.
Zinau ta vieta kur pardavineja, maciau ten ivairiausiu plauku labai grazus, svelnus
Noriu patarimo
bijau kad mano noras gali nekaip atrodyti ant galvos
esu juodaplaukė vidutinio ilgio plaukų
kažkada buvau nusidažius kelias sruogas raudonai man labai patiko buvau tokia ryški tačiau jos greit nusiplauna
dabar sugalvojau kad galėčiau prisiaugint raudonas sruogeles
turiu omeny kad jos tarsi išlystų iš plaukų apačios
net nemoku paaiškint
gal kuri supras
laukiu patarimo
bijau kad mano noras gali nekaip atrodyti ant galvos
esu juodaplaukė vidutinio ilgio plaukų
kažkada buvau nusidažius kelias sruogas raudonai man labai patiko buvau tokia ryški tačiau jos greit nusiplauna
dabar sugalvojau kad galėčiau prisiaugint raudonas sruogeles
turiu omeny kad jos tarsi išlystų iš plaukų apačios
net nemoku paaiškint
gal kuri supras
laukiu patarimo
na mano nuomone turetu super adrodyt
ir nenusiplaus
ir nenusiplaus