Labos visos,
traukia mane tas plauku prisiuvimas...traukia, bet.
pasipasakosiu:
mano plaukai kaip varnos - juodi, o as uzsimaniau keliu ryskiai raudonu sruogu, na tiesiog paivairinimui. kirpykloje mane ziauriai atkalbejo nuo tokio sprendimo, neva plaukus susigadinsi ir pan. neva nebus ilgai grazu - atsiplaus greitai ir t.t. - tai kaip iseiti pasiule priauginti kelias sruogas su kapsulytemis. spalva tikrai buvo razi, efektinga bet... as nezinau, ar cia nemoksiskas priauginimas ar kas, bet kaip slyksciai atrode tos kapsules!!!!! kapsules ilgis vos ne per pirsta, matosi kuo puikiausiai is po plauku - as jau nekalbu apie tai, kad ji nelanksti, o savaime suprantama kai plauku savu ne marios tai isvis katastrofa! taip nusivylusi ir taip beprasmiskai 100 litu i bala dar nebuvau ismetusi...
aisku, kad po savaites tas sruogas viena ryta tiesiog pleste isplesiau
o kadangi dabar nagai niezti ant prisiuvimo, tai reikalinga jusu pagalba. issakykite visa savo patirti - ar labai jauciate prisiutus plaukus? ar ta prisiuvimo vieta labai matosi (na ar reikia taikyti spec sukuosenas). perskaiciau, kad tikrai nemazai merginu yra prisisiuve plaukus - ar nebutu sunku, jums, imesti nuotraukyciu tos pacios prisiuvimo vietos - kaip ji atrodo! manau galima butu nemaza ABC arba NUO IKI sukurpti, kad visoms besidomincioms aiskiau pasidarytu.
ar galetumet?