Va cia mano buve plaukuciai, bet man paciai cia nelabai
Si karta bus truputi kitaip, pamatysit...
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 08 31, 08:04)
Man labai nenaturaliai atrodo.
Lauksim nauju foto
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 08 31, 10:04)
man irgi nenaturaliai kam tada to reikia jei akivaizdu kad priklijuoti, o ir bent man, atrodo labai nekaip.isvis, ta kaip bajm minejo, savu plauku 'kepurele' atrodo tragiskai.o tie prisiuti atrodo nusiure man isvis priauginti ner grazu,nemaciau dar kad atrodytu naturaliai.
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 31, 10:35)
man irgi nenaturaliai kam tada to reikia jei akivaizdu kad priklijuoti, o ir bent man, atrodo labai nekaip.isvis, ta kaip bajm minejo, savu plauku 'kepurele' atrodo tragiskai.o tie prisiuti atrodo nusiure man isvis priauginti ner grazu,nemaciau dar kad atrodytu naturaliai.
Man jau geriau savi trupmi, nei tokie ilgi ir nenaturalus
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 31, 09:35)
Tai va del to ir nusiemiau, kad negraziai atrode
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 08 31, 11:23)
Tai va del to ir nusiemiau, kad negraziai atrode
Tam kam tada isvis uzsidejai? Pas tave visada labai grazus ir originalus naguciai ir siap simptaiska esi, bet manau reiketu siek tiek daugiau skirti laiko, labiau priziureti savo plaukucius
QUOTE(Lalaa @ 2006 08 31, 11:09)
Tam kam tada isvis uzsidejai? Pas tave visada labai grazus ir originalus naguciai ir siap simptaiska esi, bet manau reiketu siek tiek daugiau skirti laiko, labiau priziureti savo plaukucius
Tai, kad ilgu norejau... Priziuret tai as juos pakankamai priziuriu, bet, kad va parazitai man jie neauga ( o taip noriu ilgu kasu) o dar ir sviesinimas duoda savo...
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 08 31, 17:27)
Tai, kad ilgu norejau... Priziuret tai as juos pakankamai priziuriu, bet, kad va parazitai man jie neauga ( o taip noriu ilgu kasu) o dar ir sviesinimas duoda savo...
nu mano subjektyvia nuomone tai simta kartu geriau trumpi nei va tokie kaip tavo idetoj foto...
O man atrodo, kad jei butu ir situos kitaip sutvarkiusi, butu atrode
Niu va, prisisiuvau Tik truputi pakirpsiu ir iskarpysiu ( siandien labai jau pavargus ta mano kirpeja buvo, tai tingejo iki galo padaryti )
grazu
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 09 02, 21:01)
Niu va, prisisiuvau Tik truputi pakirpsiu ir iskarpysiu ( siandien labai jau pavargus ta mano kirpeja buvo, tai tingejo iki galo padaryti )
palyginus su pirmąją , kurią buvai įkėlusi, tai db