sveikos jei snekate apie prisegamus tresus, tai yra bazeje, kaune buvau paziureti. kainuoja 250lt. BEJE, O AR ZINOTE, AR SU PRISEGAMAIS TRESAIS GALIMA DARYTI SUKUOSENAS, PVZ SURISTI I ARKLIO UODEGA? nesimato tu segtuku?
kai tik uzduodu sita klausima, pasigirsta tyla
QUOTE(asareja @ 2006 08 24, 18:35)
Na as pirkau Vilniuje zeminej perejoj,kainavo 400lt
QUOTE(mariana @ 2006 08 24, 23:01)
sveikos jei snekate apie prisegamus tresus, tai yra bazeje, kaune buvau paziureti. kainuoja 250lt. BEJE, O AR ZINOTE, AR SU PRISEGAMAIS TRESAIS GALIMA DARYTI SUKUOSENAS, PVZ SURISTI I ARKLIO UODEGA? nesimato tu segtuku?
suristi i arklio uodega aukstai tai tikrai neiseis,o sukuosenos tik palaidiems.Tiesa pasakius as net nebandziau.bet susukti bigudziais tai tikrai galima.
O kaune bezeje as maciau,bet ten kokie skysti(ploni),tai galvoju,kad nieko gero.Nes mano stori ir tikrai labai daug,net dvieju sruogeliu nededu,nes per daug.
O saindien pati pabandziau uzsideti,tai isejo labai gerai.Tikrai nera sunku.
Mano kolege irgi uzsisake,bet is Vilniaus.
ir man pasirode, kad jie skysti, bet sioje temoje yra agnieshkutes nuotraukos. ji pirko kaune, bazeje.. vaje kiek daug ten man tu plauku atrodo
Papildyta:
Beje, apie plauku prisiuvima.. Kaune yra kirpeja Raminta, kuri prisiuva uz 50lt kainos krenta..
Papildyta:
Beje, apie plauku prisiuvima.. Kaune yra kirpeja Raminta, kuri prisiuva uz 50lt kainos krenta..
QUOTE(mariana @ 2006 08 25, 17:47)
ir man pasirode, kad jie skysti, bet sioje temoje yra agnieshkutes nuotraukos. ji pirko kaune, bazeje.. vaje kiek daug ten man tu plauku atrodo
Papildyta:
Papildyta:
Kai as pirkau tai ir man atrode, kad mazokai man tu plaukeliu dave, bet kai prisiuvo btai viskas buvo
O as sestadieni vel plaukucius prisisiusiu
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 08 30, 20:55)
O as sestadieni vel plaukucius prisisiusiu
as tai ryt turbut gal idesiu nuotraukyte o tuos prisiuvamus tresus galima dazyt, taip ?
Tik jau butinai nuotraukyte prasom, baisiai idomu man zinok.
QUOTE(A.JAN. @ 2006 08 30, 21:20)
Tik jau butinai nuotraukyte prasom, baisiai idomu man zinok.
Niu gerai, pasistengsiu
Man labai grazus Agnieshkutes tresas... Idomu ar paciai pavyks toki gauti
o kur Agnieskutes tresa butu galima pamatyt?
QUOTE(mariana @ 2006 08 30, 20:19)
as tai ryt turbut gal idesiu nuotraukyte o tuos prisiuvamus tresus galima dazyt, taip ?
Lauksim, lauksim foto