Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

sveikos 4u.gif jei snekate apie prisegamus tresus, tai yra bazeje, kaune smile.gif buvau paziureti. kainuoja 250lt. BEJE, O AR ZINOTE, AR SU PRISEGAMAIS TRESAIS GALIMA DARYTI SUKUOSENAS, PVZ SURISTI I ARKLIO UODEGA? nesimato tu segtuku?
Atsakyti
kai tik uzduodu sita klausima, pasigirsta tyla blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2006 08 24, 18:35)
oj,kaip graziai atrodo  4u.gif  ax.gif  thumbup.gif
kur pirkai ir kiek mokejai?  blush2.gif

Na as pirkau Vilniuje zeminej perejoj,kainavo 400lt
QUOTE(mariana @ 2006 08 24, 23:01)
sveikos  4u.gif jei snekate apie prisegamus tresus, tai yra bazeje, kaune smile.gif buvau paziureti. kainuoja 250lt. BEJE, O AR ZINOTE, AR SU PRISEGAMAIS TRESAIS GALIMA DARYTI SUKUOSENAS, PVZ SURISTI I ARKLIO UODEGA? nesimato tu segtuku?

suristi i arklio uodega aukstai tai tikrai neiseis,o sukuosenos tik palaidiems.Tiesa pasakius as net nebandziau.bet susukti bigudziais tai tikrai galima.
O kaune bezeje as maciau,bet ten kokie skysti(ploni),tai galvoju,kad nieko gero.Nes mano stori ir tikrai labai daug,net dvieju sruogeliu nededu,nes per daug.
O saindien pati pabandziau uzsideti,tai isejo labai gerai.Tikrai nera sunku. smile.gif
Mano kolege irgi uzsisake,bet is Vilniaus.
Atsakyti
ir man pasirode, kad jie skysti, bet sioje temoje yra agnieshkutes nuotraukos. ji pirko kaune, bazeje.. vaje kiek daug ten man tu plauku atrodo smile.gif
Papildyta:
Beje, apie plauku prisiuvima.. Kaune yra kirpeja Raminta, kuri prisiuva uz 50lt smile.gif kainos krenta..
Atsakyti
QUOTE(mariana @ 2006 08 25, 17:47)
ir man pasirode, kad jie skysti, bet sioje temoje yra agnieshkutes nuotraukos. ji pirko kaune, bazeje.. vaje kiek daug ten man tu plauku atrodo  smile.gif
Papildyta:
Beje, apie plauku prisiuvima.. Kaune yra kirpeja Raminta, kuri prisiuva uz 50lt  smile.gif kainos krenta..

Kai as pirkau tai ir man atrode, kad mazokai man tu plaukeliu dave, bet kai prisiuvo btai viskas thumbup.gif buvo 4u.gif
Atsakyti
O as sestadieni vel plaukucius prisisiusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 08 30, 20:55)
O as sestadieni vel plaukucius prisisiusiu  biggrin.gif

as tai ryt turbut 4u.gif gal idesiu nuotraukyte smile.gif o tuos prisiuvamus tresus galima dazyt, taip ?smile.gif
Atsakyti
Tik jau butinai nuotraukyte prasom, baisiai idomu man zinok. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.JAN. @ 2006 08 30, 21:20)
Tik jau butinai nuotraukyte prasom, baisiai idomu man zinok. mirksiukas.gif

Niu gerai, pasistengsiu blush2.gif ax.gif
Man labai grazus Agnieshkutes tresas... Idomu ar paciai pavyks toki gauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariana: 30 rugpjūčio 2006 - 20:38
o kur Agnieskutes tresa butu galima pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(mariana @ 2006 08 30, 20:19)
as tai ryt turbut  4u.gif gal idesiu nuotraukyte smile.gif o tuos prisiuvamus tresus galima dazyt, taip ?smile.gif

Lauksim, lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
užvakar trūlike mačiau fifočką su prisiūtais plaukais
simpatiška ir susitvarkius
plaukai prisiūti kokybiškai
bet tikrai matosi, kad kažkas ne taip
nes iš trumpų plaukų susidarė tokia alia kepurėlė

kai įlipau į trūliką iš karto akreipiau, kad kažkaip keistai pana atrodo

kiti irgi spoksojo į ją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 31 rugpjūčio 2006 - 07:56